torstai 29. kesäkuuta 2017

Yyber Varkaus

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706282200233605_u0.shtml


Jumalauta että voi olla saatana häikäilemättömän hävytöntä toimintaa !!! Mutta niinhä KAIKKI kyttäys ja "lakienvalvomis" ja muu "Laillinen" ihmisten pakottaminen ja kurmootus ja käskytys ja "Valtiollinen", kaikki, aina ON.

Tuo "päätös" on tikkusuoraan yritteliäisyyden ja "kapitalismin" ja rahanTEKEMISEN eikä VARASTAMISEN (Valtion "bisnes"), ja kaiken sellaisen, vastainen kusipäinen täsmäisku.


Kyse siis on VARKAUDESTA, ei mistään abstraktista ja käsitteellisestä ja kuvitteellisesta ja miellyttävämmältä ja oikeutetummalta tuntuvasta "takavarikosta". Kyse on varkaudesta.
Varkaudesta on kyse.
Varastaminen; SIITÄ on kyse.

Kyse on siitä että kontrollinmenetyspelkoiset määräilijät loiset ja kusipäät IINNNHOAA sitä että joku on "yrittänyt" jotakin ja tarjonnut kysyntään jotain mitä sitten ikinä onkaan kysytty.
Koska siinä ei ole "menty niitä reittejä ja rituaaleja pitkin" mistä näiden kusinilviäisten mielestä TULISI mennä, eli lyhyestisanottuna heidän kauttaan.

SE on se koko "pointti" poliisi-sioilla ja "poliitikoilla"; kukaan ei käy MIHINKÄÄN muuta kuin MEIDÄN kautta !!
Tuota kutsutaan sodaksi kaikkea olemassaolevaa vastaan, solipsistiseksi narsismiksi, kovanaamojen kiusaamisleikiksi ja loisivaksi määräilyksi, ja miksei myös Satanismiksi. Se on SOTAA meitä kaikkia, KAIKKIA, vastaan. Ja luojaa ja vapautta vastaan.
Ja se on paitsi typerää ja väärin ja keskinkertaistakin naurettavampaa, myös lapsellista.


"Poliisi on laskenut, että Suomessa kiinni jääneet Uber-kuskit ovat tienanneet luvattomalla taksiliikenteellä jopa liki kaksi miljoonaa euroa. Epäiltynä on kaikkiaan parisataa kuljettajaa."

Siat on vallan laskeneet ! Mutta sitten asiaan.

Tienanneet...."luvattomalla taksiliikenteellä".... ensinnäkin; MIKSI helvetissä heidän olisi tullut kysyä joltakulta "lupa" !?!!?
KEITÄ vittu te LUULETTE olevanne ?!?! Jumala ?

"Sä kysyt multa luvan! Nii ! Onko selvä!?" ....hiekkalaatikolla joku ääliö nilkki, joku juoponsiittämä älykääpiö, voisi eittämättä alkaa sanella tuollatavoin. Mutta että aikuinen ja jokin nimeltä "Viran Omainen".....  fuuuck yeah.
Sen ymmärtää jos joku iso ja pulska mongoloidi alkaa uhoon tuollatavoin, jossain hiekkalaatikolla juurikin, mutta muutoin tuo on jo aika vitun naurettavaa ja alhaista ja mitä kaikkea.
Ja toisekseen, mitä ITSE olette TIENANNEET luvattomalla muiden pakotus ja vääntely ja kääntely ja "pidättely" (kidnappaus) ja kiristämis ja määräily ym toiminnallanne tässä ...sanotaan nyt vaikka vain viimeisten 200 vuoden aikana !??!
Vittu että KEHTAATTE saatanan kusipää koirapaskat sanoa noin ! Kehtaattekin Perkeleet !

Vittu K E H T A A T T E ?

"Epäiltynä on ....kuljettajaa" - siinä saadaan asia kuullostamaan lähes siltä kuin kyseessä olisi jotain vakavaakin, joitain vaarallisia hahmoja, kun kyse on vain jostakusta "suharista" joka heittää jonkun Ranen "tohon nakkikiskalle" aina välillä.
Ja SEN päälle aiotte sataa tulta ja tulikiveä !? Mutta MUSLIMIT kävelee perkeleet, vitun satanisti imbesillit, tuossa nenä pystyssä ympäriinsä meidän kotimailla ja muiden vastaavilla ja pistää väkeä silpuksi aina tasaisin väliajoin, neekerit loisii ja tekee mitä nyt neekeri tekee ja somput yms, ja kaikki em. ryöstää ja raiskaa sen kun kehtaa, mutta SIIHEN ei teistä vitun lantapalloista ole puuttumaan ! SIITÄ ei sanota MITÄÄN.
Ja päinvastoin, siitä oikeen erikseen "kielletään" "kansaa" sanomasta ikinä mitään !!

Tiedätte itsekkin että teidät tulisi vain teloittaa, mutta "mikäpä pahan tappaisi?"


Ja minä luulen että te KAIKKI tiedätte kyllä tämän KAIKEN. Vaikka se olisi miten hyvin tukahdutettu ja haudattu, ja miten syvälle vain. Mutta totuutta ei VOI haudata.
Se tulee aina ennenpitkää esiin. Jotta joku vitun koiranpaska valehtelija voi sitten kokeilla onneaan ja yrittää keplotella ja valehdella sen pois ja syyttää sitten kaikkia muita kaikesta ja vaati vankeutta ja/tai mitä vain.
Tätä kutsutaan "Laiksi ja Järjestykseksi".


Te ette ole enää edes vain "ihan vitun super hyper yyber mega tyhmiä" vaan totaalisen tiedostamattomia, saatanallisia demoonisia entiteettejä, Luciferiaanisia apinoita. Te olette jo oma kategoria sinänsä.


-

MIKSI suomalaisjuntit ikinä edes soti ryssää vastaan, kun teissä ei ole mitään havaittavia merkittäviä EROJA ?!?! Molemmat vitun vinopäät apinat inhoaa kapitalismia tai ylipäätään sitä että on joku joka ON muita parempi, ainakin jossain, ja josta virtaa maailmaan ideoita ja sisältöä, tuotteita ja palveluja yms ?
Jos ryssä olisi ihan selkeästi VOITTANUT.........täällä olisi vain vähän eri kieli. Siinä luultavasti merkittävimmät erot.


No: tukahduttakaa sitten, sikäli kun pystytte, KAIKKI rehottava "liiallinen itsenäisyys" ja liiallinen kyky tehdä itse jotain ja oma-aloitteisuus (josta voi muuten sitten valittaa "poliittisesti" ! Kun jengi vaan "loisii" eikä omaa oma-aloitteisuutta!). Tehkää kaikkenne jotta olemassa olisi vain a) kurjuutta köyhyyttä ja alistuneisuutta ja puutetta b) viranomaisia ja kyttiä ja lakeijoita ja "poliitikkoja" ja c) "politiikkaa" ja muuta loputonta vedätystä ja inhottavaa pakotusta ja kusipäisyyttä ja ihan OIKEAA ja todellakin nimittäin HAITALLISTA(!!) loisimista.
Jotta voitte sitten rituaalisesti märehtiä keskenään ja myös julkisesti (hei!?...eikso kivaa? jee !) kuinka ei oo mitään..."Suomi" köyhtyy ja kurjistuu ja mitätöityy...ja..HEI! MENKÄÄS POIS SIELTÄ YRITTÄMÄSTÄ MITÄÄN!! ..sori missä olinkaan !?..niin nin, kun ei ole oikein mitään ja näin...ja "talous ei kasva" ja näin?...mitä tehdä ?Eniwei..... se oli hyvä leffa, mikä  taas tuli, se "Kolmastoista Soturi".
Antonio Banderas.
Anttoonio sai tuossa syädrinkin jokin aika sitten.

Dauymn.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti