maanantai 1. huhtikuuta 2013

Naisten Perslävet

Olen nettiä selaillessani tullut huomanneeksi, että naiset eivät missäänpäin maailmaa osaa pestä persläpeään. Onhan se jo yleisesti tunnettu, joskaan ei ehkä niinkään myönnetty fakta, että naiset ovat miehiä räikeästi sotkuisempia ja likaisempia / sottaisempia, mutta tämä on jo ällistyttävää välinpitämättömyyttä, piittaamattomuutta ja kuvottavaa !. Yritin jaksaa kaivella esiin muutaman sopivan esimerkin, mutten suoraansanottuna vain jaksanut vaivautua ja alkoi jo kuvottaakkin, joten jätin homman mahdollisimman kapeaan esimerkkivalikoimaan. Ja ne ovat seuraavanlaiset.....


...ja nämä ovat vielä sieltä selkeästi puhtaimmasta päästä, ...( ..päästä, get it ?..). Joskaan eivät sittenkään sieltä puhtaimmasta päästä. Naiset peskää ne saatanan pers´reikänne !!. Saatana. Tällainen on kuvottavaa.
Ei ihme, että Haliwuudissa on alkanut anaalinvalkaisu trendi, syytäkin nimittäin on. Kuinka tyhmä täytyy olla jos ei osaa saatana edes persettään pestä ?!?!. Naaras-apinahan ei toki ole kovin merkittävällä daijulla kruunattu tekele, mutta siltii.... tjziisus fak !.

Tämänkin voi nyt huoletta lisätä siihen helvetillisen pitkään ja alati pitenevään listaan, naisten kuvottavista piirteistä. Onko naisessa itseasiassa mitään ei-kuvoittavaa piirrettä ?!. ...eikä tuo ole pelkästään rhetoorinen kysymys.

Naarat, samalla kun pläräätte lärvänne parissa mitä jos pyyhkisitte pyllynnekin samalla !?. Oisko mitään, se on jo ihan muidenkin huomioon ottamista. Ei ole kivaa katsoa netissä, eikä varmastikkaan todellisuudessakaan tummanruskeaa "haloa" / "kissaluukun auraa" tai eräänlaista mustaa-silmää. Tuollaista paskarantua ei pitäisi syntyä ihmiselle joka pitää ihan perus hygieeniasta huolta. Mutta summa summaarum tyypillistä typeryyttä ja Sillä Silmällä ohjelman perusteella, tyypillistä Hetero-typeryyttä, eli keskitytään vain siihen mikä näkyy. Esim läntätään tukka waxiin vain tuosta edestä ja muualta se rehottaa luonnon pöhöttyneenä. Kiehtovan iroonista tai sattuvaa, että mainitsin ohjelman nimeltä Sillä Silmällä ... . . .
Jotkuthan tykkäävät ruskeista silmistä, mutta eivät ole minun juttuni.

Sen verran täytyy myös muistaa haukkua JunttiHetero-Miehiäkin, että tajuatteko lainkaan kuinka vitun älykääpiömäisen typerältä se käsittämättömän suosittu ja yleinen hiustyylinne näyttää, jossa on "raitoja" kaikkialla eli hiuxet on blondattu, mutta juurikasvun kera ja sitten vedetään vain pään etuosaan geeliä ( luultavasti vieläpä jotain Alepan rutakkaa ) tai vahaa tai mitä vain ja saadaan täten aikaa ´look´ joka näyttää siltä kuin olisitte lähtiessänne ihmisten-ilmoille läntänneet kananmunan ottaanne !?!!?. Vittu se on RUMAAAA ja typerän, mauttoman ja moukkamaisen näköistä !. Vitun juntit saatana.

Mutta eniwei, naaraat peskää perseenne !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti