maanantai 1. huhtikuuta 2013

Suomalaista Spedeilyä

Löysin YouTubesta aivan loistavan, ....syyn sille, miksi Suomalaisten ei pidä juuri koskaan yrittääkkään olla koomikoita, saati sitten ständap-koomikoita. Ja se syy on tässä ;

 http://www.youtube.com/watch?v=a1qlKZZ-Nig

Voiko paljon surkeampaa ja epätoivoisempaa yritystä olla hauska ollakkaan?. Käy lähes säälix. Tunkisi vaikka otsansa pilluun tai surmaisi kyrpänsä. Ja paloittelisi uransa mahdollisimman pieniksi hitusixi. Ja tuo hänen muka-hauska vitun ähinänsä.... helvettiäkö siellä puhiset, kuin mahaan potkaistu puukotuksen uhri. Lakkaa läski ähisemästä ja hae päivätöihin. Sinä et ole hauska !.
Ja jos ihmiset nauraa, ne nauraa vain siksi, että ovat joko kohteliaita tai niin kuin useimmiten ; heillä on vain huono maku.
Luulen, että tuonkin möhelön todellinen "talentti" löytyy lähinnä karvoittumisesta ja totisesti  ´...äijäporukan kaa kännäämisestä´. Miksi näitä hauskuuden kääntöpuolelta reväistyjä ilveilijöitä sikiää nykyää, kuin sieniä sateella tai Juutalaisia siellä missä on paljon toisten ihmisten rahaa ?.

Esim sekin mäntti, se ....no mikä se nyt oli..... nääs se yks, ...se.... häh...no se mikä esitti niitä hevompaskahahmoja siinä "tiputuksessa" vai oliko se muuten itseasiassa sittenkin "putous" no tiedä häntä minä en ole ikinä katsonut kuin muutaman sekunnin näytepätkän. Mutta kuitenkin se sellainen siloposkinen karismaton nuija? ..vaikka ymmärrän, että tuo kuvaus sopii toki suurimpaan osaan "Suomen tähtitaivaasta"
..no olkoon, ei nyt tule sen nimi mieleen. Niin yhdentekevä sekin on.
Tai sitten tämä "munamies". ....ei kiasus vittu mitä PASKAAAAAAAA !!!!! AAAAA A A A A A.


aaAAaa AAAAAAAAAAAAAAAAARRRGGHH!!!. Mitä paskaaaaaaAAA!!!!. Lobotomisoitu keharikaan ei pitäisi sellaista herutusta edes miedosti huvittavana. Yrittäkää nyt jo helkatin spedet hyväksyä, että hauska on jotain mitä ihminen joko ON  tai  EI.
Lisäksi se on jotain mitä ei ikinä voi saada jos sitä ei ole saanut syntymässään, ei sitten millään. Sitäpaitsi nykyajan tunkkaisessa, ummehtuneessa, totaalikontrolloidussa, sanitoidussa, sisäsiistissä, nynnymäisessä, kukkahattu diktatuuri, totalitärismi -ilmapiirissä ei ole kovin heleppoa olla hauska, tai oikeasti hauskojen ihmisten tai "juttujen" päästä esiin / näkymään / kuulumaan. Yksi ensimmäisistä asioista joita totalitäärit dicktaattorit aina litistävät sikäli kun pystyvät, ovat koomikot / hauskat ihmiset. Koska sellaisella on aivan liikaa valtaa muiden yli ja koo...narri / Jokeri voi sanoa totuuden ja samalla saada ihmiset ymmärtämään sen ja näkemään mikä vitun naurettava paviaani kyseinen dicktaattori todella on. Ja koska sellaiset totalitääri, pomottaja, kiusaaja, öykkäri -kekkeruusit, kusipäät, paholaiset, pikkusielut ottavat itsensä vakavasti kuin The Dark Knight Rises, eivätkä diggaa kun joku tuo heidän typeryytensä, karismattomuutensa ja ylipäätään todellisen olemuksensa esiin.

Oikealla koomikolla on jotain mitä näillä Suomalaisilla "koomikoilla" ja totalitäristi paskakasakommareilla ei tule ikinä olemaan ; oikeaa luonnollis-syntyistä valtaa / vaikutusvaltaa muihin apinoihin. Mutta kuitenkin älkää toki täysin lannistuko, ei Zim Khäricään (Jim Carreykaan) ole ollut hauska sittemmin Nuijan & Tosinuijan.
Vaikuttaa lähinnä jonkinlaiselta sekopäältä / vasemmisto typerykseltä koko vitun spede. Uskomatonta, että joudun sanomaan noin, mutta C´est la vie. Ja FYI olisin voinut valita tähän ihan kenet tahansa muunkin Suomlantilais-"koomikon", tuo nyt vain sattui olemaan tyrkyllä Tuubin etusivulla.
Menkää hippiäiset sinne mihin kuulutte, eli korkeintaan operoimaan moppia, johonkin räkäiseen ...rasvaimulaan. Mistä tuo esimerkki filmimme ´sankarikin´ lienee karannut. No Summa Summaarum ; alan jo vakuuttua, että on Huumorintajukin rodullinen piirre ja Huumorin taso. Angloilla sitä piisaa, Suomalaisilla se on joko vetäytynyt latentiksi kuin Jumala maailmasta tai sitten sitä ei ole alunperinkään kovin merkittävää määrää ollut. (Uskon tosin, että sitä kyllä olisi enemmänkin, jos vain ....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti