torstai 25. huhtikuuta 2013

Vitun neekerit & muut murjaanit

Haluan purkaa ja siksi purankin edes tänne vastenmielisyyttäni, mustanaamoja, neekereitä, murjaaneja ja kaikkia muita vastaavia sekä niitä köyriviä "valkoisia" kohtaan. Vittu, että kuvottaa katsella erityisesti Mulatti-lapsia ja niiden virnisteleviä, provosoivan typeriä äitejä, jotka oikein ylpistelevät sillä, havatun rehvelit, että ovat menneet nussimaan jotain Gorillaa. Ikään kuin he oikein haluaisivat loukata minua, ja muita valkoisia miehiä, löyhyttämällä näitä aivopierujaan, sekarotulapsiaan, silmieni edessä / silmilleni. Ikään kuin tajuamatta, että se on heiltä itseltään(kin) pois, ehkä enemmän vielä kuin keneltäkään muulta. Tai ehkä he vain, koska naaraita ovat ja täten ihan vitun-saatanan typeriä aivokääpiöitä, haluaivat jotenkin minun ottavan,. ...omien .syntiensä ..öö...seurauXet kannettavikseni, koska olen mies ja naarashan aattelee niin, että kun tekee jotain vajakkimaisen typerää tai sanoo, on vastuu siitä joko omalla tai lähimmällä "oman jengin" miehellä. Tai ehkä vain luulen.
 Mutta mieleni totisesti tekisi, sitten kun tämä tämänhetkinen aikojemme JoukkoPsykoosi on haihtunut täysin, sitten kun tämä kyseinen kuvottava ja umpikiero Zeitgeist on jo mennyt, sanoa tai pikemminkin kysyä näiltä hehkuvilta MoniKulttiMammoilta, että "..no, vituttaaako, vituttaako kun menit nussimaan jotain Gorillaa ja nyt sinulla on sitten oma pieni Gorillanpoikanen siedetävänä koko vitun loppuelämäsi !!? ". Vituttaako ?!?!??

Itseäni vituttaisi niiiiiiii i ii i i i iiiiiiiiiin sanoinkuvailemattoman paljon, etten sitä siis voi selvästikkään tässä sanoin ilmaista. Mutta haistakaa kuitenkin ristiin-naijat, neekerin-nussijat, apinanpanijat ja rotupetturit vitun pitkä mätä neekerinpaska. Enkä nyt viittaa vain siihen Ihquun Moderniin perheeseesi. Vaikka pakkohan se on haistaa kun neekerin tai murjaanin kanssa asuu, eihän sille mitään voi.

Minä ruoskituttaisin kaikki ne jotka lisääntyvät alempien rotujen kanssa / tekevät näitä vajaamielisiä, lyhytnäköisiä kusipää-päätöksiä ja pettävät näin omansa ja tuhoavat kaiken todellisen, kaiken kauniin ja minkään väärtin.

Olen pistänyt merkille, että yksi loputtomista MonoKultin seurauksista on, ettein valkoisena voi enään keskittyä mihinkään, etenkään omaan elämääsä tai oman elämänsä elämiseen. Ja lieneekin niiden saatanan jutku-rotta-lois-paskakasojen tarkoitusperiinkin kuuluva piirre, jotka tämän Bioloogisen-aseen ovat niskaamme vapauttaneet. Sillä jos valkoisia ei millään sabotoi ja häiritse niin, niinkuin Texas Arcane sanoi, : "..on suorastaan ihastuttavaa kuinka helposti kaikki maailman menestys / vauraus suorastaan virtaa valkoisille, jos & kun mikään ei häiritse tai estä ". Ei täysin sanatarkka "Verbatim" -lainaus, mutta todella, todella likelle. Mutta jollet ole täysvajakki, ymmärrät kyllä tuon sisällön / sanoman täysin.

Meidät valkoiset on siis aina tavalla tai toisella kammettava alas siitä luontaissyntyisestä ihmishierarkkian kattohuoneistosta, johon synnymme ja jossa elämmä ja kuolemme. Se on etenkin Juutalaisten (jotka kai haluaisivat olla ME) yms. murjaanien intresseissä, jos mielivät meidät tuhota ja täten itse joksikin kohota. Ja lainatakseni Teksiä toistamiseen, niin " jos et osaa luoda, tuhoaminen on se mitä teet " ja sitähän kaikki maailman marakatit totisesti harjoittaa, loputonta ja silmitöntä ja hävytöntä tuhoamista !. Ad nauseaum, ad infinitum.

Mutta eniwei, nykyään mihinkään ei enään voi aidosti ja rauhassa keskittyä, jos ei muusta syystä niin Poliittisesta "Korrektiudesta" jota joku kuvasi loistavasti "Marxismin kostoksi". Jumalauta, että voi olla alhaista paskaa !!. Miten niin vitun vääristyneitä alhaisia, häpeämättömiä, YLI MIELISIÄ, yli-itsekkäitä, kontrlli-friikki, solipsisti kusipää-paskakasoja, histrioonisia pikkusieluisia mitättömyyksiä, diktaattoreita voi ylipäätään edes olla olemassa ?!?!?!?!?. M-I-T-E-N !?!`?!?!?! Ja miksi, miksi luoja, miksi ?.
Kuinka paljon pahaa voi yksi saatanan jutkupaska houreineen saada aikaan, planeetan mittakaavassa ??!!. Eli Marx, tuo karvainen läski-juutalaispaska, satanistinen jutkurotta, kasa Beelsebubin ripulipaskaa suoraan Buubin sairaasta anaalista, kävelevä syöpäkasvain, ruttoa jolla on jalat, eli hyvin paljolti kuten KAIKKI seuraajansakkin, periaatteessahan ovat lähes identtisiä, kaikki. Jokainen. Every last one of them.
Jollen paremmin tietäisi, voisinkin väittää Marxin ollen itse Anti-Kristus.

On kuvottavaa ja epätoivoisen vastenmielistä katsella ympärilleen ja nähdä "kaikki vanhat tutut paikat" neekeriä väärällään, nähdä lapsuuteni maisema joka ei kuitenkaan ole se lapsuuteni lähes pyhä maisema, vaan kuin näkymä jostain Mogadishusta, dystooppisesta pahuuden aikaansaamasta maailmanlopun maisemasta, jostain vääristyneestä rinnakkaismaailmasta, jossa kaikki kaunis tuhoutuu jos pääsee edes ensinkään olemassaoloon. Ja tietäkää, että KAIKKI TÄMÄ ON IHAN TASAN TOTAALISEN TAHALLISTA JA TIETOISTA, PUHDASTA KUSIPÄISTÄ YLIMIELISTÄ PAHUUTTA !!

Vaikka toki Hallituksessa ja muissa kyvyttömille keskinkertaisille pikkusieluille tarkoitetuissa suojatyöpaikoissa on tietnkin aina niitä, jotka on vain niin vitun avuttoman älykääpiömäisen typeriä, etteivät "tiedä sen paremmin". Mutta suurimmaksi osaksi, kuten tiedekkin jo täysin aukoitta todisti, Psykopaatteja kaikki tyynni !!.

                     http://www.bakadesuyo.com/2012/11/professions-most-fewest-psychopaths/

Tuossa on hyvä ja valaiseva, muttei mitään muuttava eikä mitenkään yllättävä lista, mistä Psykopaatteja kaikkein eniten löytää ja Hoplaa ! katsokaapa totisesti mitkä ammattikunnat siellä kärjessä komeilee, suorastaan helmeilee.

Lapsena en ollut oikein varma siitä kun aina sanottiin, että ´on lottovoitto syntyä Suomeen´ mutta nyt olen 100% samaa mieltä, kunhan kyse on n. 1997 luvun Suomesta, uusimmillaan nykyisimmillään. Mutta kohta se on ihan sama syntyykö Suomlantiin vai johonkin saatanan Bambu-risukkoon, mutalätäkköön Afrikkaan. Kuljetaanhan täälläkin jo nenä lävistettynä, ja poski pistettynä kauttaaltaan tatuoituna (ku se on nii vitun indevedeuuuulishta hei kääkkä) Himiä kuunnellen ja Hiviä sairastellen, neekereitä yms. apinoita nussien ja satunnaisia älykkäitä / sivistyneitä ihmisiä pahoinpidellen. Meininki on totisesti kuin missä vain mustassa / ruskeassa -perslävessä, raiskailut ja ryöstöt ja pahoinpitelyt ja joukkoraiskaukset ja joukkotappelut ja tautien tartuttaminen jne jne, ovat nykyajan "Suomea". Uskoisin ja toivon, että "siellä kuumassa maassa" (ei Afrikka, vaan Helvetti) olisi ihan okioma ja alhainen lokero niille saastoille jotka tätä kaikkea ovat propagoineet ja promulgoineet, saatanan sieluttomat psykopaatit, kusipäät, petturit, huorat, juutalaiset, vasurit, kommarit, bolshevistit, ...läskipäät. Te olette tavallaan raiskanneet oman Äitinne, raiskatessanne "Suomi-Neidon" ja kuten ironista kyllä, kaikki kansat ovat yllättävän yksimielisiä sentään siitä, että petturia alempaa ei ole !.

                                                                           HÄVETKÄÄ!!!
Ps.  On ja tulee olemaan, -koomista katsoa kuinka valkoiset miehet & naiset & tytöt & pojat, leffoissa ja jotkut älykääpiöt jopa tosielämässä pussailevat jotain vitun neekerin-murjaania ja uskottelevat itselleen, "ettei tää kuvota yhtään, ei edes ollenkaan epäilytä tai mitään "  Hahah haahah hahaaa !. Se on koomista kuinka valkoiset uskottelevat itselleen (lähinnä siis itselleen) ja toisilleen, että neekerit on jopa "sööttejä" tai "ihanii" tai "nättejä" tai "komeita" tai mitä vain vastaavaa, vaikka kaikki tietävät ja näkevät helvetin hyvin, että neekeri on ihan vitun ruma. Vastenmielisen näköinen Gorilla, esi-historiallinen savanni-apina, lättänenäinen munahuulinen, käkkäräpäinen tyhjäkatseinen paleoliittinen villi, haiseva typerys, vaarallisehko bantu, paskakasassa kyyhöttävä vitun tuholainen. Afrikkalainen loinen, ja takuulla, siis takuulla tautinen tautipesäke, siis takuulla !!. Ajatelkaa sitä hetkeä kun taika / kirous / lumous raukeaa ja valkoiset yht´äkkiä heräävätkin taas todellisuuteen, paitsi tälläkertaa maataan ja omaisuuttaan ja sieluaan ja ylpeyttään ja kaikkea -köyhempänä. Ajatelkaa kun se yht´äkkiä iskee ; neekrihän kuvottaa minua(kin) !!. Se tulee olemaan kaikkien aikojen rodullinen ja kulttuurillinen krapula, todellinen jysäri. Se oikea, varsinainen Jytky !.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti