maanantai 22. huhtikuuta 2013

Naurettavia Kuvia

Hei !

Saavuin tänne tässä(kin) välissä, äkkiseltään tekemään teille palveluksen ; nimittäin, latasin tänne nämä "naurettavat kuvat Celine Dionista" jotka Seliini itse  yritti epätoivon vimmalla kammeta netistä pois. Vieläpä kaataa tarvittaessa vaikka koko paskan, kuinkas muutenkaan kuin lain (eli naisten / kusipäiden) voimalla !!.Katsokaa nyt tätäkin paskaa !!.
1.Aaiihh, sain nuolesta kyttyrääni.  2. "siis kuulkaa nyt kun yritän selittää ; eli siis se Gerbiili laitetaan per.." 3. Huss!! Suksikaa vittuun, olen niin jumalainen, mutta jättäkää rahanne mennessänne ovelle. 

 Mikä tuo oikealla ^^ ==> oleva mahdollisesti Nahka-asu on olevinaan!. Näyttää muotoon tyhjiö-imetyltä jätesäkiltä.

Celinen irtonainen, kuivattu pää. Näytillä esiintymislavoilla kautta maan. (Suurempi menestys kuin tuo rutikuiva Ektomorfi-akka eläessään!)

^^Siinä taas on Photoshop (taustalla) vastaan (etualan) todellisuus. Kammottavaa


"Blondi hoi ! ajele Majavas !"

Keskimmäisessä kuvassa ; asun alaosa koostuu, MoonBootseista.  ..Näin se käy "Trendsetteriltä" tuo sthyyli.Tässä ^^ hän yritti äkkiä niellä suussaan olleita viikunoita kun oli komennettu laskeutumaan studion katosta, ja "käyttäytymään kuin Ihminen".Hot dang!  Jaa Meriikgalaiset tyyphärii ?. Miithän niin? (Koskee myös Khaanadalaasii)


"Ynngghhh, ...*prooot, pprrätss* ...tässä on sohvallesi, ämmä !"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti