maanantai 1. huhtikuuta 2013

ikata (lähinnä)

Olen tässä myöskin sattuneesta syystä selaillut Yhteis Haussa ilmenneitä opiskelu (moderni pyhä toimitus) -paikkoja ja havainnut, että yksi niistä ainoista aidoisti mielenkiintoisista on ikata eli Ikaalisten käsi & taideteollisuusoppilaitos. Mutta sitä en ymmärrä minkä helvetin takia sen pitää sijaita mahdollisimman keskellä ei mitääään ?!. Miksi !!??. Miksi ikata miksi !!?.

Muussa tapauksessa olisin jo vuosia sitten hakenut teille, mitä todennäköisemmin, mutta ei ketään muuta kuin Ruokankaan Jussia kiinnosta lähteä täältä muutoinkin jo keskeltä Arktista metsää, vielä syvemmälle keskelle Arktista tundraa, keskelle junttiutta, keskelle ei-mitään. Jos ikata sijaitsisi vaikkapa sanotaanko, kuvitellaan nyt esim, ... uuu ai dont nou Uudella maalla eli Stadissa, olisi tod.näk. siellä jo viivana, mutta nyt ei tasan tule kauppoja !!. Ei Tasan !!.

Toisaalta on kaikenlaisiin Opintopaikkoihin myös ihan pähkähulluja vaatimuksia, joilla Suomi ampuu itseään hyvin tehokkaasti jalkoihin (molempiin). Esim, tuo nirppaturpaisuuden kehto eli hienoperseiden " Aalto-Yliopisto " ettekö te vitun keskinkertaiset turven´nuij´jat osaa mitään nimetä, ikinä miksikään muuksi kuin Aalto sitä ja Aalto tätä, ja vähän tuotakin ?!?. Jo riittää se saatanan Aalto !. Vittu se mikään saatanan pyhimys ollut, helvetin kenopäät, yksi disainer muiden joukossa. Ja totaalisen yliarvostettu niin kuin kaikki histoorian Jutkut ja eritoten hei-dän /-mon riveistä Stänli Kubrik. Vittu mikä kasa kuvottavaa, lahjatonta, tympäännyttävää Jutku-paskaa. Se oli kasa Hebrealaista laardia joka tursusi karvaa ja piti kakkuloita Juutalaisilla tihrusilmillään. Mutta minkä vitun takia sitä(kin) Jutku-paskaa jaksetaan vuodesta toiseen pedestalisoida ja rummuttaa ?!. Mitä muuta hyvää se ...höyryävä kasa Jutku-paskaa sai ikinä aikaan kuin Tohtori Outolemmen ?. Ei tasan yhtään mitään!!, ...paitsi ehkä (mahdollisesti) Amerikkalaisten " Kuulennot ".

Mutta takaisin kotimaahan. Extrapoloikaa siitä kuinka vitun umpi, ruti -köyhä tämä maa on, että joka saatanan nurkka & pieli pitää aina nimetä yhden ja saman jampan mukaan!. Eikö täällä todella olisi mitään muita, mistä valita ?. Esim. Rurik, Lalli, Gallen-Kallela, Leino, Kivi ja niineespäin. Tai vaikka, jos keksisikin jotain ihan oikeasti uutta ja aidosti omaleimaisen originaalia. Vaikkeihän modernienaikojen Suomlannissa ole sellaisesta juur kuultukkaan.

Mutta enihuu, miksi esim Aikuisopiskelijoilta vaaditaan useimmiten, n.2 vuoden työkokemus ( ei tarvitse liittyä valittavaan alaan ) kun nykyään varsinkin, on työtä ylimalkaan jokseenkin vaikeaa saada, niin kuulostaako se todellakin kovin  järkevältä karsia mahdollisia tulevia Aaltoja ja Gallen-Kalleloita pois vain siksi etteivät ole "soittaneet Juutalaispianoa" eli käyttäneet kassakonetta tarpeeksi ?!. Miten olisi jos pääsisikin opiskelemaan, eikä tarvitsisi vain "kävellä" tai rumentaa työttömyystilastoja ?!. voisi tehdä jotain lähestulkoon kehittävää ja ehkä jopa (tämä on jo haihattelua) yleishyödyllistä. Voisi varastaa oppipaikan jonkun neekeri-murjaanin plantun nenän-vommakkeen edestä !. Läl lä l lä lä lä lläää
Haistakaa siellä Ikaalisissa pitkä paska !. Ei millään pahalla, muttei takuulla millään hyvälläkään. Satuin sitäpaitsi katsomaan YouTuubista kyseisen kolhoosin esittely filmejä ja oli se kyllä odotettua(kin) ankeampaa ja apaattisen näköistä. Kuin Suomi pähkinänkuoressa. Aalto-YLIopiston nirppatuvillekkin tiedoksi, kouluihin mennään nimenomaan oppimaan ei siksi, että ollaan jo experttejä !!. Suomella ei ole oikeasti varaa elää tällä tyylillä, monessakin asiassa ja tämä opiskelun rajoittaminen ja riman nostelu yhä korkeammalle on yksi iso paise Suomen paiseruttoisessa julkisivussa (face).

Mainittakoon vielä, että olen myös mennyt lukemaan joidenkin koulutus-ohjelmien ennakkotehtäviä ja ne jos mitkä vaikuttavat, varsinkin kaikenlaisilla " Kulttuurialoilla " aika ajattelemattomilta. Esim, juuri entisen Taikin, nykyisen Aallon kaikensortin Elokuvaan ja muistaakseni valokuvaan liittyvillä aloilla oli ennakkotehtävissä usein tehtäviä joissa piti vaikka kuvata pieni elokuva / dokumentti / jotain muuta ja ihan pöhelöä. O.K sen voi toki ymmärtää jos hakee alalle jossa nimenomaan lähinnä ....kuvaillaan kaikkea! mutta niissä useammin kuin ei, oletetaan että hakijalla on (A) kunnon vermeet, kamerat yms.  (B) kavereita ! (C) ....

Kaikilla ei nähkääs, varsinkaan aikuisena enään ole kaiffareita, joten ketä sellaisten pitäisi kuvailla ?!. Sukulaisiaanko? koiraansa tai kissaansa?. Miksi mennä ja vaatia tuollaisia kun voi olla joku joka olisikin "seuraava Nolan" tai jotain, mutta kaikki kaatuu yhden pienen detailjin takia.  Tosin yksi juttu mitä voisi kuvata olisi ehkä Korkeasaaren eläimet. Mutta myönnettäköön, että mitään tähdellistä juonta niistä tuskin saa irti, puristamallakaan. Sitäpaitsi Korkeasaaressa on ihan uskomaton määrä hyttysiä riesana.

Olen usein katsellut vihaisena, haikeana, kateellisenakin ja takuulla katkerana "Japanin-kanavaa" eli äN-Hoo-Koota NHK, josta aina silloin tällöin tulee jotain kulttuuri / taide hömppää, kuinka Nipseillä on oma kultüüri hallussa ja kaikki reilassa. Kuinka siellä on vielä oikeita artesaaneja yms. lähes joka ikisellä kuviteltavissaolevalla alalla. Viimeksi tänään katselin muutama tunti sitten niitä ja kadehdin suuresti, ja mietin "..miks meillä niin on monta mielipuolta, miks vähän käyttäjiä kanteleen?.."
Miksi ei valkoiset pidä yhtä hyvää huolta omastaan kuin Japanilaiset, miksei missään meillä ole enään kai yhtäkää oikeaa ja oikeasti hyvää miekantekijää tai edes yhtä kurttuista savenvalajaa, tai jotain muuta "Wanhan-ajan" ihan ihka oikeaa työtä tekevää. Ja jos onkin niin sitä ei takuulla pidetä yhtä arvossaan kuin kalanpäät pitävät omiaan. Miksei kukaan enään tee mitäään ??!!. Onko "Judaifikoituminen" todella edennyt jo niin pitkälle, niin luihin ja ytimeen asti?. Osaatteko itse enään edes sanoa. Vai hypetetäänkö vain aina kaikkia muita, sillä mitäpä sitä itse ikinä mitään,  todentotta.
Puristetaan vain kaikista kaikki mehut pois, joissa ei enään ehkä olisikaan mitään puristettavaa, läkähdytetään kaikki niin kukaan ei tajua kuinka tyhjiä ja kuvottavan persoonattomia te kaikki limanuljaska Kommarit olette, tasapäistäjät. Eletään nippa-nappa ja aina kädestä suuhun, ei ikinä rentouduta eikä tehdä ainakaan mitään ylimääräistä ja hyvin, eikä missään nimessä saa olla tyytyväinen, ylpeä tai katsoa eteenpääin!!. Ei saatana. Kansahan voisi joskus tajuta mikä vitun typerä ja kyvytön jengi heitä oikeasti vetää höplästä ja täten "hallitsee". Thö shou mast gou oon, jotta kukaan ei kerkiä aatella ja tajuta mitään. Pidetään Hoi Polloi "tyytyväisenä" ja kallistetaan kokoajan kaikkea, niin kuin Sammakko keitetään hitaasti kuumenevalla liedellä. Väliäkö sillä ymmärtääkö Sammakko parka mitä on tekeillä, mutta kiehuu se kumminkin loppujenlopuksi.

Siten saadaan "maa" jossa ei ole ketään ylitse muiden, eli ylivertaiset (Vasemmiston kauhu) -ihmiset on lytätty, nöyryytetty ja mitätöity ja sensuroitu / vaiettu kuoliaaksi. Kaikki keskinkertaiset heiluvat peltotöissä kuin Kommarien ja Natsien (eli Vasemmiston) propaganda-julisteissa, eivätkä ajattele turhia, mm omaa kohtaloaan ja menestystä tai totuutta tai vapautta. Näin saadaan sikakallis Pohjois-korea, jossa kaikilla on väkinäinen kauhunsekainen ´hymy´kasvoillaan, kuin Käteisellä konsanaan, mutta missä ei voi mitään sanoa, tehdä tai aikaansaada, sillä se saa vähäpätöisemmät sielut kateelliseksi ja voimaan pahoin. Olivat sitten Valtion palkallisia tai eivät (vielä). ( [mutta sehän se on oikea keskinkertaisten ja kyvyttömien hautausmaa] )

Nyt nämä johtavat kusipäät ovat vielä keksineet lähteä makselemaan koko muun maailman kaiki velat ja siihen vielä kaikenmaailman Kepardihattu-tuet päälle. Ikäänkuin tehdäkseen mahdollisimman selväksi, että heidän oman? jenginsä on turha odottaa mitään ymmärrystä, tukea, myötätuntoa tai vastaavaa omilta " johtajiltaan ". Saati sitten mitään  chuulia ja rakentavaa, sielullista ja kaunista ja tyylikästä. Esim visioita.
...huoh. (suht raskas huokaus).

....Kapteenin Blogi tähtiaika 1:35.01.04.2013
Suomi on todentotta kaiken kiusaamisen, mitätöinnin, kyykytyksen, päältäkävelyn, musertamisen, kiukuttelun, happamuuden, katkeruuden, pikkusieluisuuden, rumuuden, tylsyyden, mauttomuuden, lapsellisuuden, pikkumaisuuden, visiottomuuuden, munattomuuden ja itsettömyyden tyys´sija. Mainitsemattakaan kammottavaa Arkkitehtuuria ja ämmien kontrollia kaikesta, kaikkialla, kaikenaikaa. Vittu miten tympäännyttävän paska maa. Siellä on myös yksi kiehtovahko koulu, mutta valitettavan typerässä paikassa ja kuten sanotaan tärkeintä ovat sijainti, sijainti, ja sijainti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti