sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Herätkää !! totisesti
Anastin kuvat Ilta-Lehden sivuilta. Mutta asiaan ! ; asiaaaa !! hienoa !. En tiedä kuka olet, mutta sanonpahan vain, että Kiitos !!. Hiton huippua, joku sai vihdoin tällekkin asialle niinsanotusti " pään auki "  Jehovien on jo korkea aikakin kuulla mitä helvetin kilipäitä oikein ovat !. On suoranainen ihme, ettei tällaista tapahdu useammin. Erityisen mahtava "tazi" on tuo ; herätkää !! :D aaaahaahaaa mahtavaa, täydellistä!. Nimenomaan herätkää. Tuo on kaikki niiiin totta.

Voisi vaikka olla, että töhertelijänä on häärinyt itse asioiden sisäpuolellakin käväissyt tyyppi, tiedä häntä. Mutta ei tarvitse olla paljon kuollutta fiksumpi tajutakseen minkälainen lahko on kyseessä. Tosin kaikki lahkothan on ihan yhtä kajahtaneita, tyyli vain vaihtelee, ...niin kuin rikollisten / pahojenkin tapauksessa. Toki töhriminen sinänsä on moukkamaista ja lapsellista ja alhaista ja typerää ja niin edespäin, mutta ideahan se on mikä ratkaisee, varsinkin tässä tapauksessa.
Suvussani on ..taitaa olla vain yksi, mutta kuitenkin 1 Yehova ja aina on tyrkyttänyt sitä saatanan Herätkää-lehteä ja yrittänyt ujuttaa tajuntaani kaikkea ´hienovaraista´ propagandaa.
On muuten totta, että harvoin Jehovat ajavat vanhoilla tai huonoilla autoilla, ja usein nämä niiden "konventtisalit / Loosit " yms. ovat ilmeisesti aika vimpanpäälle siistejä. Tuokin pikku pytinkin vaikuttaa sangen uudelta ja siistiltä, joten jo siitä päätellen ; taas kerran kyse on ensisijaisesti Rahasta, mutta vain harvoille ja valituille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti