perjantai 29. maaliskuuta 2013

Korea Pohjoinen

Pohjois-Korea on alkanut pullistua viimeaikoina, mitä ällistyttävimpiin mittoihin. On vaikeaa sanoa varmaksi, ovatko ne siellä päässä ihan täysin tosissaan uhitteluineen vaiko ei. Näyttää siltä, etteivät taida  ihan täysin ymmärtää jopa nykyisen rappeutuneen Kwan "iskukykyä" tai ylipäätään sitä, mitä kaikkia leluja Kwanstanialaisilla on käytössään. Tulin juuri Texin blogista käymästä ja niin kuin itse blogin Neanderthaali-isäntäkin sanoi, " ...pystyisi muutama Stealth Bomber (niitä plittanoita kolmiomaisia pommilentsikkoja) muuttamaan P.Korean lasittuneeksi parkkipaikaksi noin. kolmessa tunnissa.."

Pohjois Korean johtajisto muistuttaa meikäläistä lähinnä ylä-asteikäisistä pojista jotka eivät oikein osaa tehdä enään mitään "seuraavaa liikettä" eivätkä täysin ymmärrä itsekkään, itse aikaansaamaansa sotkua. Sensijaan vaan uhittelevat omilleen ja muille, pullistelevat ja hokevat "..nii hä !? "  " hä...vittu ..nnn on" "..vai mitä, vittu hä !?". Siltä ne kaikki kuvat sieltä yleisestiottaen näyttävät. Ei se nykyinen pullopää siellä ehkä kauaa keiku, minä luulen. Mitä isompi pää, sitä helpompi siihen on osua.

" Jep, siellä se häämöttää ; täystuho ja Helvetti ". " Näkisipä näillä kiikareillakin jotain ". ..."...no nyt näkyy, no voi...olen aika varma, että tuo on Rambo".Tämä on se yksi paikka johon Ameriikan todella tulisi hyökkiä ja mahdollisimman pian. Ja luonnollisesti tämä on se yksi paikka johon eivät haluaisi koskea pitkällä myrkytetyllä tikullakaan, se kun saattaa puraista. Luulen, että jo ihan puhdas epätoivokin ajaa P.Koreaa tähän suuntaan ja ehkä muuttuneet ajat ja olosuhteet, globaalin tajunnantilan muutos ja auringon käytös ja sensellainen on tarttunut jo jopa heihinkin. Saa nähä koska lävähtää. Tiedossa saattaisi viihdyttävimmillään olla pahuksenmoiset pirskeet !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti