sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kappale kauheinta Suomea

Kun aina jankkaan Suomalaisten rumuudesta, nin katsokaa nyt taas tätäkin, ....

"Oi katsohan vaari tuota muij´jaa, sen söisin mä mielelläniiii... .Ei olisi pitänyt istua tähän tankoon"


..ei helvetin vit** !. Tuo karju tuolla korkeammalla, ...näyttää valokuvaajansa murhaa ja syömistä pohdiskelevalta Morlokilta. Muistuttaa itseasiassa vähän jopa Legend of Zeldan olio-rotua nimeltä Goron.

Goroni

Masa on ...Masa, perus prototyyppinen "Suomijuntti". Mutta sitten, tämä uuden sukupolven mäkiketku, ..kotka siis tarkoitin, sekopääkin sopii. Hartsa näyttää ihan yks-yhteen apinalta, kaljuksi ajellulta marakatilta, jonka toinen silmä harottaa tonne ja toinen tänne. Ja kuolleelta ja täytetyltä. En itseasiassa muuten tiedä vaikka olisikin täytettynä, saattaa hyvinkin olla. 

Jos oikein osaan KoanicSoulin naamantunnistus metodologiaa soveltaa ja lärviä tunnistaa, vaikuttaisi Ollin Hartsa aika puhtaalta Cro-Magnonilta, ehkä Sapiens Sapienssiltakin. Mutta palataksemme tuohon yläluukun murjaaniin, ...jos tuon kuvan pistäisi mustavalkoisena voisi luulla kuvan esittävän joesta naarattua ruumista, sikäli pullea jamppa on kyseessä. Karmean-näköinen otus. Syö luultavasti lapsia ja kääpiöitä, asuu luolassa, örisee öisin itsekseen viemärinritilän alla, kaupungin valojen luodessa ritilänvälistä kasvoilleen valon ja varjon juovia ja pelottelee ihmisiä ilmestymällä heille päivisin, satunnaisissa lokaatioissa.

Mutta tuo Hartza, tuo Hartza, .....tsiisus vittu !. Kuin niitä sellaisia lapsenkasvoisia tappajia, mitä aina näkee lehdissä tuijottamassa hämmästyneenä kuvaajaa tai katatoonisesti, ...vain tuijottaa. Tässä keississä tuo jälkimmäinen, mutta se selittyy sillä jos tuo C´thulhu onkin tässä täytettynä. 

Tässä on vähän vanhempi kuva Harri Ollista YLE:n haastattelussa.

           " Tunnusta ! "
Luoja siunakkoon, missä lie tuokin örvelö vaeltaa tälläkinhetkellä. Hemohes-pussi olaallaan ja "Nunzat" perstaskussa. (Nunchaku)
Varokaa jos olette lähellä Siwaa tai jotain syrjäistä, valvontakameratonta pikkukauppaa. Tuonnäköinen mulkosilmäinen pallopäinen hullu voi ilmestyä paikalle, ns. in mala fide.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti