lauantai 6. huhtikuuta 2013

Michelle Obama

Ykkös Neekerin, Muslimien Kuninkaan, Marxilaisen Homon, Ruohoa pajauttelevan valehtelijan vaimosta pieni muotiblogaus.


Micelle Obama valkoisen talon rappusilla, ....hengailemassa. Yo.

Kuten kuvasta näkyy, on tämän kevään must muoti-asusteet käsivarsiin laitettavat muhvit / puuhkat. Ne voivat olla ihan luonnonkarvaaa ( tässätapauksessa karvat ovat osa mallimme fysiikkaa ) joka yleensä keritään Kiinalaisten orpojen selästa tai sitten vaihtoehtoisesti synteettistä jäljitelmää.

Kevään hiusmuoti suosii nyt periaatteessa siis aika traditionaalista ns. "etaria" eli etu-tukkaa ja vähän pidempiä sivuja, jotka voi vaikka kiertää Juutalais-pulisongeiksi tai vaikka letittää. Hiuxet saa myös olla suht luonnollisen väriset, esim Obaman (kuvassa) tumma-ruskea on kelpo väri.

Kevään parta, kuten Michellellä kuvassa on myös sangen Au Naturelle, ilman liiallisia härdellejä. Ei liian siistiä, kuten PerusSuomalaisten Kansanedustajat.

Kevään tissiviili (tai Liivi, ihan sama) muoti on nyt niinikään suhteellisen vapautunutta, ja kuten Rva. Obamakin voit myös olla täysin ilman !. Myös mahan voi antaa roikkua luonnollisen vapaasti vyötärön yllä, jolloin se samalla tukee kätevästi hametta tai housuja yläosastaan. Mahan sheivaus on myös jo siis niin nainttiinnainttiis.

Kevään housut ; ovat haarattomat ja karvaiset. Eikä pitkiä karvojakaan tarvitse pelästyä, sillä ne on helppo sukia puhtaaksi esim. pyytämällä ´avio-miestään´ nuoleskelemaan ne tai voit itse rentoutua illalla TV:tä katsoessasi  nuolemalla ne itse. Myös kuivapesu on O.K. Puntit saavat olla melko jämtit ja selkeäsaumaiset, tiukkoja leikkauksia suositaan.

Kevään napamuoti on nyt kaikenkarvaista. Navan voi antaa kuten esimerkissämme rehottaa sellaisenaan luonnontilassa tai sen voi trimmata niin kuin Hra. Obamalla sopimaan boifrendin persläpeen. (Kuten kyseisen herran sormetkin). Navan karvoitusta voi myös värjätä.

Kevään kengät ovat nyt nahkaiset ( aitoa Juutalaista ) ja luonnolliset. Kärjestään kengät saavat olla melko jykevät mottanat, mutta muutoin suht slimmiä suositellaan. Myös Ekoloogisia Hippivaihtoehtoja on tarjolla, on moderni näkemys uudeksi kumisaappaaksi, joka on tuotettu täysin kierrätetyistä juomukondoomeista (reilunkaupan sääntöjen mukaan) ja vain Kiinalaisilla lapsilla. On myös kokovillaiset töppöset joilla on mukava esim. kesällä käyskennellä mökin katolla, kattoremonttia tehdessä tai hiippailla Taide-Yliopiston kellarissa kissoja raiskatessaan.

Kevään asusteiden ykkönen on kuten aina ennenkin, Raha. Sillä saa ja Hevosella pääsee. Myös Kepardihatut ovat tehneet tuloaan tänne pohjolaan. Niiden päällä voit esim kätevästi kantaa vettä nälkiintyvälle perheellesi tai hätistellä kärpäsiä ja kerjäläisiä. Hyvin suosittuja ovat myös Aasialaiset ja Afrikkalaiset vauvat & lapset, neekeri käsipuolessa et näytä juntilta. Hukkaan heitettyä ei ole myöskään sijoittaa Türkkilaiseen pizzanpaistajaan klaaneineen. Ja kuten huomaatte on tyylitietoisella Rouva Obamalla itseasiassa päällään Turkkilainen karvaliivi ja kyynärvarren karvoituksensa taitaakin olla tribuutti Mehmettien kulttuurille.

Joten ei muuta kuin lycka till !. Kiristäkää vyötänne, vetäkää kumihanskat käteenne ja kordongit jalkaanne, karvat käsiin, muhvit hauiksiin ja Kepardista tehty Davy Crocket -hattu päähänne, pulpauttakaa pötsinne reisille ja juhlistakaa valitsemanne murjaanin kanssa ; Hyvää Kevättä !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti