maanantai 15. huhtikuuta 2013

Voo Doo Demonineekeri

Huh helvetti !!

Tässä sitä taas on, kylmää kyytiä Neekerin-rakastajien maailmankuvalle.
Filadelffialainen (Philadelphia) neekeri aborttilääkäri Kermit Gosnell oli sitten mennyt ja omin lupineen ensinnäkin  pyörittänyt praktiikkaansa, kaikista mahdollisista säännöistä ja määräyksistä välittämättä. Tämä vitun vatipää, ihan ihka aito Demoni-neekeri, Voo Doo-neekeri "lääkäri" oli ensinnäkin toiminut kätilönä ja vastaanottanut maailmaan täysin elinkelpoisia lapsia / vauvoja, raskauden kolmannella kolmanneksella ja sitten murhannut ne leikkaamalla selän / selkäytimen saksilla poikki !!. Ei hevosen vittu !.

Tämän Demoni-nekrun praktiikka oli täyttä, laitonta fuulaa koko läävä ja hän huumasi tavantakaa potilaitaan (uhrejaan) tai pikemminkin yliannosteli, vaarallisilla lääkkeillä, levitti sukupuolitauteja uhreihinsa mm. saastuneilla välineillään, puhkoi kohtuihin ja muihin sisälmyksiin / suoliin reikiä, ja aiheutti ainakin kahden "potilaansa" kuoleman.  Tästä oli ihmiset saaneet vihiä, mutteivät vain olleet tehneet asialle mitään. Nyt tämä neekeri on Philadelphiassa käräjillä tuomiolla ja ehdolla kuolemanrangaistuksen saajaksi. Häntä syytetään 8:sta murhasta, yksi nainen ja 7 vauvaa. Syytteet selkeät ja kiistattomat ja detailjit makaabereita.

Tätä hänen "klinikkaansa" kutsui valamiehistö "vauvojen ruumishuoneeksi". Demonineekerillämme ei ollut kuin kouluttamattomia (oletettavastikkin neekereita) ápureita´ja hän itse oli ainut "lääkäri" , ja tavoitteli, yööäri pylläri vain rahaa / omaa etuaan, välittämättä kenenkään esim, ...hengestä. Klinikkansa haisi eläinten eritteiltä, kiitos vapaana rymyävien ja ulostavien kissojen. Huovat ja huonekalut olivat kaikki veritahraisia,  instrumenttejä ei oltu pesty / puhdistettu ja kertakäytöiseksi tarkoitetut lääketieteelliset välineet oli käytetty uudestaan ja uudestaan ja toistuvasti uudestaan. Tärkeät laitteet kuten defibrillaattori, EKG-mittari, verenpaineenmittari ja pulssioksimetri eivät toimineet ja jos toimivatkin niitä ei käytetty.
Hätäuloskäynti oli tilkitty umpeen ja kaikkialla, purkeissa, pakastimessa, kaapeissa, kellarissa ja muovipurkeissa oli vauvojen / sikiöiden jäänteitä. Kermit otti myös valokuvia potilaidensa römpsistä ja katkoi vauvojen / sikiöiden jalkoja ja otti ne talteen muistoksi. (luultavasti koostaakseen niistä itselleen nätin, neekereille tyypillisen kaulakorun). Abortoidut sikiöt / jäänteet tukkivat hänen WC:nsä.

Tasan yhtään mitään tai mihinkää lupia ei ollut, mutta hänen kouluttamattomat ja lisensoimattomat(laittomat) apurinsa rutiininomaisesti lääkitsivät ihmisiä ja suorittivat sekalaisia lääketieteellisiä operaatioita.
Erityisesti näitä myöhäisen vaiheen abortteja ja katkaisivat vastasyntyneiltä vauvoilta kaulan (siis ELOSSASYNTYNEILTÄ !). Siis neekeri katkoi elävien vauvojen päitä !!.

..katkoi....vauvojen...päitä.

Jos jokin meni pieleen, kieltäytyi tämä neekerimpaskakasa soittamasta apua, ja tämä yksin johti useiden vauvojen kuolemaan, mutta myös ainakin kahden naisen kuolemaan.

Tämä ei ollut mikään sairaala tai klinikka tai muu vastaava, jossa naaraille annetaan vapaus oman ruumiinsa ja henkensä yli vaan rikollinen yritys / rikos, jolla tämä kilipää pyrki tyydyttämään ainoastaan omaa ahneuttaan. ( no surprises there).

Kaikkea tätä laiminlyötin, pahuutta ja rikollisuutta katseltiin ilmeisesti läpi sormien useita vuosia (antakaa kun toistan, useita vuosia !! ) "ymmärtäjinä" tässä tapauksessa oli mm. osavaltion byrokraattikommareita / valtion "agentuureja" yms. sälää ja Pennsylvanian terveyslautakunta ja osavaltion muita elimiä, huolimatta useista valituksista tai ilmoituksista. Klinikan makaaberit salaisuudet paljastuivat vasta huumeratsian yhteydessä.

" Pennsylvaania ei ole mikään kolmannen maailman maa. Useat valvontaelimet olivat jo kompastuneet Gosnelliin ja heidän olisi pitänyt lopettaa hänen toimensa jo kauan sitten. Mutta yksikään ei tehnyt niin, ei edes  Karnamaya Mongar : n (potilas) kuoleman jälkeen." Valamiehistön raportti sanoo.
" Lopunkaiken Gosnell jäi kiinni vain sattumalta kun Poliisi ratsasi hänen toimistonsa saadakseen / takavarikoidakseen todisteita hänen laittomista lääke / huume -kaupoistaan. Kun lainvalvojat menivät sisään  
(klinikalle) he eivät voineet olla huomaamatta niitä kuvottavia olosuhteita, huumattuja / tyrmättyjä potilaita, ja poisheitettyjä sikiöitä. Tämän takia, sääntely / valvonnan totaalinen pettäminen on niin anteeksiantamatonta. Ei olisi tarvittu kuin yksi vilkaisu."

Myös oikeudessa kuullut  todistajanlausunnot ovat tarjonneet kuvottavia yksityiskohtia, klinikan toimista.

NBC Philadelphia raportoi Stephen Massofin todistuksesta, joka on Granadalainen lääketieteen vastavalmistunut, laiton / vale -lääkäri ja tällä hetkellä istuu linnassa kahden vastasyntyneen taposta, että klinikan, ...´työntekijät´ napsasivat sikiöiden selkäytimen katki.

" Kirjaimellisesti dekapitaatio, siinä erotetaan aivot ruumiista "  tämä rotta sanoo.

Hän sanoi myös, että kun naisille syötettiin lääkkeitä synnytyksen nopeuttamiseksi, " satoi sikiöitä, sikiöitä ja verta kaikkialle ".


Ashley baldwin, joka aloitti klinikalla työskentelyn teini-iässä ja auttoi näissä myöhäisen vaiheen aborteissa, mukaanlukien niskojen katkomisissa, todisti, että hän oli nähnyt ainakin viiden abortoidun vauvan liikkuvan ja hengittävän ja yhden kerran kirkuvan. "Ne näyttävän ihan tavallisilta vauvoilta"  Baldwin sanoo, ja hänen mukaansa Gosnell neekeri sanoi yhden vauvan olevan niin iso, että  "se kävelee kotiinsa".

Tämän enempää tästä ei tarvi juuri raportoida. Siinä sitä olikin jo "makeaa mahan täydeltä".  Ei mitään uutta neekerien absoluuttisen ja muuttumattoman pahuuden rintamalta, ja tätä rotua meidän kusipää kommari-porvari-petturi oligarkit maahantuovat !. Kaikkea tätä ja paljon muuta, si seuraa neekereistä. Totisesti, neekerit ovat ihmisenmuotoisia elukoita.
" Isn´t she / he lovely "


No, neekerit on neekereitä. Kyseisen apinankaltaisen tajunnattoman viidakon elukan, maksimissaan Paleoliittiset aivot tuottavat kaikkea tällaista siististi khuulia toimintaa ja  se on heille totisesti, ei vain ihan O.K vaan normimeininkiä. Neekerithän diggaavat valkoisten teurastamisen ohella, katkoa Machetella päitä ja käsiä, ammuskella satunnaisesti kaikkea elollista ja ryöstää kaiken minkä voivat ja raiskata kenet mielivät. Ja jos heitä yrittää estää onkin sitten "Rasisti". Hah !!.

Sellainen valkoinen jengi joka pyytelee neekerien puolesta anteeksi ja anteleekin, joutaa ruoskan alle tai hautaan, sellaista Marxistista saastaa ei Valkeat kaipaa, ei koskaan, ei missään, eikä mistään syystä.


                       http://dailycaller.com/2013/04/12/the-ghoulish-details-of-abortionist-gosnell-trial/

                                                                            HÄVETKÄÄ !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti