torstai 18. huhtikuuta 2013

Kakkahaus

Kun ehdin jo kerran kehaistakkin modernia "Arkkitehtuuria" voisinkin nyt sopivasti sitten samantien haukkua sen !. Täyttä paskaa !!


No, joo katsoin tuossa juuri (nyt keskellä yötä!) Japaninkanavalta NHK   "Desing Talks" ohjelman, jossa oli juttua modernista Japanilaisesta arkkitehtuurista. Ideana oli suurimmaksi osaksi tehdä asunnoista ja rakennuksista mahdollisimman avoimia, ympäristöön ja luontoon -sulautuvia ja kaikelle maailmalle ikäänkuin näyteikkunoita. Vaikka tällainen voi toki joskus, jossain yksittäisessä tapauksessa ja kohteessa / paikassa toimiakkin, niin lopunkaiken kuka haluaa asua näyteikkunalla ?. Arkkitehdit Hoi !

Se on jo jotain kertovaa, että Kommarit, Liberaalit, Modernistit, Vasemmistolaiset miksikä niitä nyt kukin kutsuukin, haluavat pakottaa ihmiset yhteen ja samaan, avonaiseen tilaan. Tilaan jossa ei pääse pakoon kaikilta muilta ja kaikennäkeviltä silmiltä, tilaan jossa ei saa kadota edes paskalle erilliseen huoneeseen, vaan pitäisi koukistua kuten koira, "laskemaan kaapelia" siinä, kaiken kansan nähden !!. Jo nyt on jumalauta !. Tuossa ohjelmassa esitellyistä kohteista yhdessä nimittäin sattui olemaan paskahuusi, Kakkahaus joka oli sekä ...öö ..kaikille avoin, sanotaanko näin, ja vieläpä jonkinsortin vatukoksi disainattu !!. Seinät vuorattu viherkasveilla ja lattia oli lasia jonka alla rehotti .....no totisesti aluskasvillisuutta. Onhan se toki sangen luonnonläheistä ja vihreää ja vielä mitä, mutta onko se perin realistista saati sitten viihtyisää?. Sama homma on koko Moderni Arkkitehtuuri, se on eräänlainen arkkitehtooninen vastine vaatemuodin Haute Kouturelle, eli siis ihan totaalia, täyttä -sontaa jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, ei kvanttiakaan.

                                                                  Not a quantum of realism.

Millainen kieroutunut kommunistinen, kollektivistinen lauma-mieli viihtyy ja haluaa asua moisissa, avoimissa ja komm....uunimaisissa kolhooseissa ?!.  Ainakaan tämä hypoteettinen "joku" ei juurikaan perusta yksityisyydestä ja on mahdollisuuksien rajoissa, ettei hän myöskään omaa mitään merkittävää omaa Itseä. Yksi nimitys tällaiselle olennolle kyllä jo löytyykin ja se on - Nainen -. Naaraathan ovat luonnon omia kommareita, kollektiivinen lauma, Me, jotka viihtyvät käkättävässä, vähä-älyisessä, kontrolloivassa, tyhmän hysteerisessä omassa piirissään. Materiaa hamstraten, tietenkin.

Ajatelkaa mikä vitun idiootti täytyy olla jos luulee, että joku perhe voisi ja haluaisi oikeasti elää talossa tai asunnossa jossa ei ole saatana seiniä !!. Se oli yksi näiden luiskaotta arkkitehtien ideoista ja yhden "tehdin" oma henk.koht. tyyli   /   "juttu". Jos on vaikka Isä, Äiti ja pari lasta likka ja könsikäs, niin mitä siitä tulisi jos he joutuisivat olemaan ja elämään periaatteessa yhdessä ja samassa huoneessa ?!. Ei tietenkään yhtään mitään eikä sitäkään. Painajainenhan se olisi. Joutua nyt sietämään jatkuvasti, koko-vittembergin-ajan samoja lärviä pörräämässä ympäri, pieremässä ja kertomasssa typeriä juttujaan. Missä teini´boitsu´ kävisi näpillä, kuka jaksaisi edes yhden saati sitten kahden emakon rahnutusta ja kälkätystä, eittämättä Orja-työ -päivän jälkeen vähän tuoksahtava, haiseva isä löhöäisi ja örisisi siinä perheen ainoalla sohvalla keskellä kaikkea. Akat kalkattaisi miespuoliset pöllöxi alle päivässä ja tuskin siinä mitään mainittavaa tilaa muutenkaan olisi tehdä yhtään mitään. Ajatelkaa nyt saatana edes vähän !.

Joka tällaista suunnittelee on totisesti Paholaisen pikku-paska ja täysin kädetön disaineri ja pihalla kuin päätön lumiukko. Sellainen Lusiferiaaninen kusimulkku joka "ajattelee" ihmisiä lähinnä Goyiminä -karjana tai jonain hyvin samankaltaisena, yhdentekevänä mölyävänä, teuraalle ohjailtavana Gnuu-laumana. Siltikin käsittääkseni aika useat Vasemmisot Porvari -Työväenluokan Aateliset Köyhälistön Aristokraatit, elävät itse sangen, ei vaan jopa huomattavan traditionaalisissa Wanhan-ajan Herraskartanoissa ja linnoissa (sikäli kun vain voivat[niin kuin kaikki muutkin] ).

Bolshevikit, lakatkaa olemasta sikäli kun mahdollista, noin neuroottisia ja typeriä. Sen sijaan, että pilaisitte aina ja kaiken ja kaikille ja kaikkialla, nyt nykyään myös arkkitehtuurin miksette vain ampuisi itseänne ?. Ampukaa itsenne, hei    ihan tosi. Tai yksi juttu voisi olla, jos kävelisitte tai juoksisitte kielekkeeltä kohti tuntematonta ja sen yli...
Tai sitten tyytyisitte vain moppaamaan lattioita eli siihen mihin teidät on alunperinkin tarkoitettu.

Jos minä olen Pharau - Faarao ja disainaan Pyramiidin ja pari temppeliä, voisitte te ehkä lakaista jotain käytäviä, jollain harjalla ja kannella vettä ympäriinsä ja piiskata härkiä tai jotain. Ja joku Soturi-luokkaan kuuluva Morlokkini voisi aina välillä säestää työtänne napakalla raipaniskulla, teitin selkänahkaan, ....luonnollisesti. Voisitte myös itseasiassa vaikka pinota kiviä !. Tai hätistellä Jutkuja (siitä saisitte minulta mitallin ja oman patsaan!) tai vain pöllöillä ympäri pölyistä pihaa ja punoa juonia. Jos siihen vielä lisätään neuroottinen, hysteerinen vainoharhaisuus, alhaisuus, itsekkyys par excellance, ryöstely ja anastus, valehtelu ja raakuudet, hyödyttömyys ja bigottius, absoluuttinen "rasismi" ja paljon paljon muuta, olisittekin jo Juutalaisia !.

                                                                             HÄVETKÄÄ !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti