sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Tarantino-Elvis-Seagal

Olen jo kauan aikaa ollut näkevinäni, että Tiino, Elvis ja Siigali omaavat paljon "sitä jotain" -yhteistä, näissä hahmoissa on jotain perinjuurin samankaltaista.
Kaikille käsittääkseni on ylläri ylläri, yhteistä se, että he ovat osittain Jutkuja tai Juutalaisia / Heimoa, tai miksikä niitä nyt kukin kutsuukin. Joka jo selitteleekin sopivasti heidän, ihan naurettavaa menestystään ja pursuavia tienestejään. Elikkä lets see....

Steven Seagal

Sangen omintakeinen ponttooni todentotta. Stiiven Siigalhan on siis periaatteessa, Banjoa ja suutaan soittava patholooginen valehtelija, Blues-Jumala(omassa päässään HUOM!), ...astronautti, oikea-leikki Poliisi, AikeeDookee KarateKa, jälleensyntynyt Lhama ja ylimalkainen jokapaikan Guru / Mestari,  whooo. Mainittakoon, että myös huomattavan lihava.

Siigali on olevinaan milloin C.I.A:sta milloin F.B.I:stä ja milloin mistäkin hämäräperäisestä (käy jo eufemismiksi neekerimuijista!*) organisaatiosta, ...IsojalkaistenLäskimahaistenJuutalaisNinjojen Klaanista ILJNK(tai vain perseestä). Siigali näyttää siltä kuin haisisi hielle, ja käsitykseni mukaan hän haiseekin hielle. Kukaan ei tiedä tarkkaan missä Siigali asuu, luultavaa on kuitenkin, että jonkinasteisessa luolassa tai maahan louhitussa pölykuopassa, mutta on uumoiltu myös Puun mahdollisuutta. Vahvistamattomien raporttien mukaan, hänet on nähty laskeutumassa puusta Hollywood Bulevaardin reunamilla ja myös raportoidaan, että hänet on nähty  kriipeämässä erinnäisiin puihin ja pensaisiin mm."Bonzai puu" ympäri maailmaa. Ei ole täysin varmaa, eikä myöskään täysin pois-suljettua se, etteikö "Siigali" olisi useiden "Yeti"-havaintojen aiheuttaja. /Eikä kyllä sekään, etteikö hän olisikin Jeti [Lumimies] ).

Steeveni muistetaan mm. 80-90-luvuilta Elokuvista / Juutalaispropagandasta "Hollywoodista" , joissa hän sangen usein esitti / -ttää yhtä ja samaa hahmoa, ilmeisesti jonkinsortin jatkumossa. Kyseessä saattaa olla ´modernisointi´  "Päättymätön Tarina" elokuvista, varmaa tietoa ei ole. Valitettavasti kyllä, on Siigalin elokuva-ura lähtenyt näpeistä ja vesiliirtoon, kuoleman spiraaliin jo myöhäis 90-luvulla, jolloin Seagal vielä vaivautui sentään pihisemään vuorosanansa. Nykyään jos hän edes yrittää, edes pihistä, hikoaa hän lähes dehydraation rajalle ja vaatii välitöntä lääkärikäyntiä, puhumattakkaan siitä, että hänen on myös mahd.nopeasti syötävä mahd.paljon esim. kakkua tai muuta sokeri / rasva -löllöä. Steven Seagal itseasiassa, jälleen kerran vahvistamattomien tietojen mukaan, koostuukin em. aineksista ja hiilestä.

Mutta merkillepantavaa on, että Seagull on sekarotuinen piski. Sekoitus ainakin 4:stä mahdollisesti jopa 7:stä eri ihmis-lajista. Mukaanlukien Juutalainen, Irlantilainen ja ..varmaankin joku Sumatran Maya. Mutta painottaisin, että kuten yleensä, on tämä(kin) juutalainen täysin ja absoluuttisen pihalla, ulapalla, juureton, tyylitön, minätön, itsetön, logiigaton, selittämätön, määrittelemätön, tasa-arvoisempi jne. jne. hän totisesti suorastaan uhmaa selitystä. Koska  hänellä ei juutalaisena ja tyhmänä ole omaa minää tai kultturelliä identiteettiä, repeilee häne sinne tänne, ollen välistä Kiinalainen kitaristi, välillä jenkkiläinen poliisi, välillä mysteerinen ilmeetön näyttelijä, ja vaikka vielä Japanilainen Ai Ki Dó expertti.

Hän myös, yllättäen -saarnaa aina kun jaksaa (joka ei ole usein) ympäristö asioista ja elukoiden "oikeuksista" (hah!) ja vastaavasta hippihöynästä. Ompa hän olevinaan myös jokin selittämätön mysteerinen Merican-Inkkari shamaani kunkgfuka, jokin metsän pyhä, oudosti pukeutuva lihis. Jokin määrittelemätön, hyvä mutta vaarallinen, salamyhkäinen tietäjä-tappelija, mutta aina lopunkaiken se oikea hyvis. Elokuvissaan hän mm. huomattavan usein huitoo narkkareita aikidolla ja huitoo Katanalla pitkin jos poikinkin, ja nälvii näille siitä kuinka vitun typeriä he ovat. Välillä ähisten uhkaavan ja mysteerisen oloisesti jostain pimeydestä (kotisohvalta) puhelimeen ja nakellen niskojaan ylimielisesti. Joskus hän myös kuljettaa Automobiilia, paikasta toiseen, osoittelee aseilla ja huutaa ja taittaa ranteita (vähän kuten Suomen Poliisikin / Poliisi kaikkialla. (Joka on kyllä, myönettäköön, ihan sika khuulin näköistä! AiKiDo FTW!).

(Mainittakoon, etten toki ole elukoita vastaan, mutta "Elukoiden Oikeudet" kuulostaa jo hulluudelta, joskin on toki sangen jaloa ja täten Valkoista[ Arjalainen = Jalo ])

* Hämäräperäinen / Mustaperseinen  ergo ==> neekerimuij´ja.
"Mahdollinen kuva Seagalin syntymästä / Ilmestymisestä "
Elvis

Ja sitten ite "Kingi" ite Hellvis. Kuten kaikki juutalaiset, otti Elviskin "oman" identiteettinsä joltain muulta, hänen tapauksessaan ilmeisesti aikansa Sarjakuvasankarilta nimeltä Captain Marvel Junior.  Tästä linkistä lisätietoa asiasta : http://www.cracked.com/article_20379_5-important-things-you-wont-believe-comic-books-invented.html.
Elvis toki oli ehkäpä kaikkien aikojen mukavin jutku, tykättävin ja ehdottoman siedettävin sellainen ja tietyssä valossa, tietyistä kuvakulmista sangen hyvännäköinen jutkuksi. Juutalaisethan eivät ole ikinä, koskaan, aidosti ja oikeasti hyvännäköisiä saati sitten komeita / kauniita ja olenkin aikeissa valaista asiaa lähitulevasuuessa, sen kun vaan venaatte. Mutta enihuu, Elvis, ...Elvis käsittääkseni viihtyi "Majavissa" siinä missä se kuvottava karvanen juutalais paskakasakin ; eli Jeremyn Roni ja yksissä kenties kaikkien aikain oudoimmissa vaatteissa & asusteissa. Vaikka ne kledjut omana aikanaan menivät osana koko hötäkkää ja vieläkin katsotaan vain kuuluvaksi "Rock´n´Roll":iin sen luonnollisena osana, uumoilen kyseessä olevan taas kerran vain ja ainoastaan tai ainakin ensisijaisesti ; juutalaisten minättömyydestä ja kulttuurittomuudesta ja sen synnyttämästä naurettavasta pelleilystä ja käsittämättömästä repeilystä, sinne sun tänne. Epätoivosta ja -toivoisesta yrityksestä luoda jotain omaa tai vain luoda jotain. Elvishän periaatteessa kuuluisi johonkin näytep´purkkiin, formaldehyldiin säilöttynä, kuin pikkelssi konsanaan, mutta äijä on ehtinyt jo haihtua nii maan alta kuin päältäkin. Mutta Elvistä on kuitenkin miltei mahdotonta vihata, halveksua tai vain  mitenkään nähdä huonossa valossa, vaikka olisi Tshesheeni tai jotain. Mieli tekee aina Elviksen ollessa kyseessä, sanoa ; että Elvis oli paljolti kuin Amerikka itse, outo, välillä viihdyttävää ja komeaa katseltavaa & kuunneltavaa, uutuutta jonkin aikaa pursuava runsaudensarvi ja lopulta täyttä paskaa / täynnä paskaa. Niin täynnä paskaa, että kuoli siihen !. Full of shit, so full of shit it killed him !.

Mutta ällistyttävimpiä asioita Hellviksessä oli, että hän oli aika samanoloinen hahmo ylimalkaan kuin Siigalikin. Molemmat toimivat mm. oikeana-leikki-poliisina. Elvis vain pamppaili Valkoiseen Taloon (nykyään siis. Musta maja Suom.Huom!) ja käski Nixonia tekemään  hänestä poliisin / haluamansa "Super Sankarin" ja Nixonhan teki niin, kukapa Elviksen haikeaa pyyntöä olisi voinut vastustaa ?!. Sinäkö ?
Ja tuo koko Supersankari juttu, koko homma, on periaatteessa puhtaan juutalainen, ja juutalaisille jonkinasteinen obsessio (päähänpinttymä). Juutalaiset aikovat "korjata maailman" olla yli-vertaisia, yli-ihmisiä, yli-rotu, yli-sitä ja yli-tätä, olla supersankareita yms. joka on erityisen iroonista kun ottaa huomioon, että he ovat todellisuudessa pikemminkin sen vastakohta. Oikeita arkkikonnia koko lössi. Tai vähintäänkin yhdentekeviä mustalaisia, juurettomia kulkureita, häijyjä alhaisia syyläisiä juonittelijoita jne. jne.
Mutta kuten me Suomalaiset sanomme,  "siitä puhe, mistä puute"  joten on vain ihan odotettavissa, että juutalaiset jankkaavat moraalista, kunnollisuudesta, "ihmisoikeuksista", supersankariudesta, hyveellisyydestä, pyhyydestä, ylivertaisuudesta ja monesta monesta muusta asiasta. Paitsi rahasta.
Kai on pakko sanoa, että joidenkin mielestähän Elvis ei varsinaisesti edes laulanut niinkään, kuin piekmminkin huusi tai kiekui biisinsä läpi. Ja onhan se toki tottakin johonkin mittaan, mutta oletteko joskus muka kuulleet laulavaa juutalaista ??!. Siis oikeasti Laulavaa juutalaista ?. Siis oikein hyvinlaulavaa juutalaista ?!. Niimpä, en ole vielä itsekkään moista poikkeamaa nähnyt, saati kuullut.

"Laulava Juutalainen" kas siinä oiva Supersankari heille, keksin tässä Ad lib, from the hip, ihan ihka uuden Sankarin, supersankarien sankarilliseen jatkumoon.  Sehän voisi vaikka näyttää tältä :

" Ihmisiä johdetaan omalla esimerkillä "


Tarantino

Ja lopuksi vielä, kaikista Valkoistenvastaisista itsemurhaisista ´valkoisista´se kaikkein alin / valkoisenvastaisin ja valkoistenvastaisuudessaan ehkäpä se menestynein Vasemmistolainen menninkäinen, eli Kventtin Tarantiino. Joka tuossa kuvassa (alhaalla) on pukeutunut Nuuskamuikkuseksi (prkeleen äijä!). Tarantiino on kuten Elvis ja Siigalikin ; sekoitus ällistyttävän montaa eri rotua ja täysin seinähullu. Outoa on (vai paljon kertovaa?), että heissä kaikissa kuohuu tai on kuohunut, Irkkulaisten verenperimää. Sekä se on mikä ne sekoittaa (siis juutalaisuuden lisäksi).  Tarantino kuten Seeagalikin, haluaisi epätoivoisesti (vaikken ymmärrä miksi) olla  "Äm´meericn Injun" eli Ameriikan Intiaani, ja onkin kuten Seeagalikin, keksinytkin itselleen ihan täysin hevonpaska "inkkari-identiteetin" / menneisyyden. Jota yrittää raukkaparka vieläkin ylläpitää vaikka se on jo ammuttu alas useammin kuin Ryssäläinen koe-lentäjä kotimaassaan. Tarantiino läähättää ja tärisee kun läsnä on neekereitä, yhdessäkin katsomassani YouTube-haastattelussa Tiino kirjaimellisesti tärisi, kun neekeri haastattelija kysyi jotain "rasismiin" tai hänen Django leffan vastaavaan piirteeseen liittyvää. Tarantiino tärisi !. Tietenkin voihan se olla, että läskeillä vain on tapana täristä, en ole niin kokenut lällärien suhteen ,että osaisin sanoa onko se normaalia, että lihavat tärisee, mutta saattaa olla.

                                                                          "Lihavat saattavat täristä !"

Tarantiino myöskin liikkuu (kuten suurin osa Anglo-sfääriäkin) maata pitkin, kuten se akvaarioissa tavattava "Monni" viiksineen, se kala joka "puhdistaa" eli imeskelee nälissään, kaikkea mahdollista akvaarion sisällä, mm. lasi-seiniä, puisia osia ehkä jopa ruokaa tai toisia kaloja. Tarantiino etenee maannuoliaisena eritoten jos on neekerien tai juutalaisten tai muiden pyhien olentojen auran sisällä tai vain nippa nappa heidän muassaan. Tarantiino on saanut suunnattoman menestyksensä lähinnä "tarjoilemalla juutalaisille" eli palvelemalla juutalaisten Valkoistenvastaisia ja bullshit...ei kun siis, Bolshevistisia intressejä, ja ylimalkaista Vasemmistolaista kusipäisyyttä. Tekemällä toinen toistaan Anti-Whitempää leffaa vuodesta toiseen, aina vain häpeämättömämpää ja peittelemättömämpää valkeiden syljeskelyä. Itse en juuri tästä syystä ole nähnyt "Djangoa" enkä tod.näk. aio ikinä nähdäkkään, vaikka myönnettävä on, että Tarantino osaa kyllä tehdä kuvia, ihan puhtaan teknisestä näkövinkkelistä tsiigattuna. Jos Tarantino tekisi Bätmänin tai Turtlesin tai jotain tällaista, olisin viivana teatterissa, mutta niin hyvää makua / ideaa Tiino suorastaan karttaa.

Tarantiinolla ja näillä kahdella muulla Huu Haalla on myös se yhteistä, että he kaikki ovat jokseenkin eriskummallisen tai omintakeisen -näköisiä. Tarantiino on kuin jokin kirveelläveistetty puutarhatonttu / Irkkulainen murhamies jossa on ripaus naista, ja Siigali on kuin läskinaamainen juutalais-tali-Navaho ..myrppä ..(en tiedä, ...keksin tuon sanan juuri, deal with it!) ...blogaaja  "Jj-Solari"  sanoi Seagalin näyttävän "lobotomisoidulta Manaatilta"  ja sekin on kyllä ihan riittävä kuvaus. Ja Elvis, ...no Elvis näyttää jotakuinkin miltei Ihmiseltä ja vähän myös Sialta ja maalaisjuntilta ja juutalaiselta, mutta ylimalkaan ihan O.K:lta.

Tarantiinossa ja Stiiven Siigalissa on molemmissa myös, nähdäkseni ainakin, jonkinlaista purkautumatonta raivoa (like me, Hey!) ja sellaista kaiken alla virtaavaa epätoivoista halua, Maija Vilkkumaata siteeratakseni, "Huutaa ja satuttaa". Tarantiino haluaisi varmaan revetä useinkin haastatteluissa niiden haastattelijoiden kimppuun, mutta juuri kun niin on käymässä hän ohjaa tuon impulssin vain äärimmäisen intensiiviseksi vuodatukseksi elokuvista ja niiden historiikista, ja oudoksi tarkkisluokkalaisen skidin tyyppiseksi elehtimiseksi ja käytökseksi. Hän vääntelehtii ja elehtii ja älähtelee kuin yrittäisi pidätellä ripulipaskaa samalla kun saa lukuisia pieniä sähkölatauksia eripuolelle valtavaa hikistä läskiä Amerikkalais ruhoaan. Tai vain, kuten jokin neurooottinen puolijutku puolianglo luunaamainen sekopää.

Mutta kuitenkin ; on näissä kaikissa elämääsuuremmissa hahmoissa jotain, lähes määrittelemätöntä samuutta. Jotain sellaista X-tekijää, ihan jo feno / -somatotyypeissään ja jotenkin jo käyttäytymisessään ja olemuksessaan. Ja yhteinen nimittäjä on takuulla se, että kaikki ovat osittain Juutalaista Heimoa, mutta myös irlantilaisia. Ilmeisestikkin tulee juutalais-irlantilais-rakista sangen uniikki riiviö.No, mutta ....en tiedä, en taida vielä tavoittaa sitä ihan syvintä, ydin-olemusta mitä halusin, mutta onhan tässä nyt jo jotain suuntaa.
Näissä Heeboissa on sitä sellaista 20-vuosisadan Americanaa, mitä ei niin hirveä useissa muissa ole. Nämä on minun silmissäni jotenkin periaatteessa, määritteleviä hahmoja American olemuksessa ja modernien-aikojen sielussa, myöskin visuaalisesti ja sisällöltään. Ja kuten Texas Arcane oli käynyt (suosituksestani) lukemassa ja kommentoimassa Jj-Solarin loistavaa ja aivan tyrmäävän hauskaa Seagal luonnehdintaa ; "..ne joita kansakunta pitää idoleinaan kertovat heistä(kansasta) paljon ".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti