perjantai 12. huhtikuuta 2013

Mahdollisuuksien Pyllynreiät

Blogaan tähän vähän Ryssävihaani.

Esim ; miksi kaikki saatanan kolmannen, neljännen ja vielä viidennenkin -maailman (kuten Kwa[Amerikka]) helvetinreiät perslävet kutsuvat itseään aina, niin kuin Ryssän-Tunkiokin " Mahdollisuuksien Maaksi " ?!?. Mikäli kyse ei ole "mahdollisuudesta" tulla, ryöstetyksi, puukotetuksi, raiskatuksi, plutoniumilla tai muuten -myrkytetyksi, pahoinpidellyksi, koska olet älykäs ja kaunis / komea ja dikkaat vapaudesta, tai muutoin vain kaltoinkohdelluksi, niin EI kyse EI ole mistään helvetin mahdollisuuksien maasta vaan ihan silkasta, alhaisesta, pahuuden perslävestä !!!!.

The Land Of Opportunity, ....my fucking ass !!.

Toisekseen, minä totisesti inhoan Ryssiä !!. Typeriä, vastenmielisiä, lättäkalloisia, matalan Ä.O:n gansteripaskoja. Ainoa rotu Juutalaisten lisäksi siis, joka on yhtä kyvytön ja mitätön ja hyödytön kuin neekerit !. Neekeritkin osaa sentään napata kepin tai jonkin puunkappaleen maasta ja huitoa sillä toisia neekereitä, mutta Juutalainen ei osaisi sitäkään ja Ryssä, yrittäessäänkään epäonnistuisi katastrofaalisin seurauksi. Eikä Ryssistä ole mihinkään muuhun kuin kiusaamiseen ja öykkäröintiin, huonoon lapselliseen ja väkivaltaiseen käytökseen. Ovat aikapitkälti sama kuin Pohjois-Korea..... itseasiassa miksi helvetissä niiden välillä on ylipäänsä rajaa ?!. Mitä eroa niillä on ?!?. Molemmat ovat oman Hoi Polloinsa kannalta ihan yhtä "täynnä mahdollisuuksia" ja vapautta ja kauneutta ja hyvyyttä ja mitä vain mikä kuuluu ylimalkaan "Sivilisaation" piiriin.
Kummassakin paholaisen perslävessä joutuu joko vankilaan, pakkotyöhön (JA vankilaan) tai vain hautaan jos osoittaaa minkäänlaista älykkyyttä tai omaa oman mielen ja ´mielipititä´  tai on eri mieltä johtavan kuonan kanssa. Kumpikin tykkää uhitella aina ja kokoajan ja kaikkialla ja kaikille, koskaa näyttää aidosti luulevan olevansa jotain muuta kuin kasa iljettävää paskaa, kuin paskarantu planeetan pinnassa. Pelkää silkkaaa paskaa ja häiriötä, kiusaa ja rienaa, absoluuttisen kuvottavaa !.
Molemmat sisältävät myös uskomatonta audiovisuaalista rumuutta, mutta P-Korealaisethan ovat sentään edes Aasialaisia joten heillä on sentään jonkin-näköinen alkeellinen kauneudentaju, mutta Ryssillä sitä ei ole eikä tule.
 Ryssistä ja Ryssästä ei voi ikinä mainita yhtäkään hyvää puolta, koettakaapa. Ei kerrassaan mitään, yhtään mitään, ei ole mitään mainittavaa "parempaa puolta" ei mitään hyviä piirteitä, ei mitään hyvää ja kaunista, ei kertakaikkiaan mitään. Niin kuin kaikista kollektiivisista mini-sieluista ja Kommareista, huokuu Ryssistä aina ja kaikkialla ympärilleen, ei vain pahaa tunkkaista hajua, mutta myös kerrassaan loukkaavaa rumuutta. Kauneus lieneekin ´Klingoni-Imperiumille´ totaalista rienaa, niin hyvin he sitä osaavat vältellä ja sylkeä. Ryssien ja kaikkien Ryssien-alusmaiden pukeutumistyylikin on naurettavan rumaa, yhtä typerää, kuvottavaa ja mautonta kuin Türkkilaisten gigolojen(kin) kekkalointi naurettavissa hinttapuli kusiluistimissaan. (Miksi Türkkilaiset käyttää muuten aina niitä popoja, jotka on niin "Homoja" ettei oikeat Homot menisi niitä lähellekkään ?!).
Haistakaa Ryssät pitkä vitun mätä-paska !!.

Eli hengittäkää vain siellä omassa "maassanne" jollette ole kiireisiä par´aikaa pahoinpidellessänne jotain epäonnista Homppelia tai  itseänne älykkäämpä muuta vastaavaa Ihmistä. Upottakaa vaikka joku niistä omista suklailuvenhosistanne, sehän teiltä käy kuin Juutalaisilta valittaminen ja Suomalaisilta kaljankittauksen lomassa, - totteleminen - .

Tai miksette harrastaisi, tuota ikiaikaista Ryssien kansallis-urheilua, nimittäin  Toisten Ihmisten Maiden Rohmuamista Itselleen.  T-I-M-R-I

Eli tuota voisi kutsua Ryssäksi vaikka nimellä ; Tjimrjri.
Olen jo aiemmin haukkunut Ryssien typerää ja rumaa kieltä, mutta ainahan sitä voi palauttaa muistiin sen kuvottavuuden yhä uudestaan ja uudestaan, ei sitä voi koskaan liikaa  haukkua ja sylkeä. Ryssien kieli on ihan sika-rumaa !!. Yksi planeettamme typerimmistä kielistä, Ruåtsin, Viron ja Bulgaarin yms. saastan ohella (tosin Ruotsi ei ole saastaa, mutta niillä on typerä kieli[ja keltaiset hiuxet]).
Ryssänkeel kuulostaa jonkinlaisen, mahdollisesti esim CP-vammaisen tai jonkin vastaavan(keharin) mongerruksen, kieleltään hammaslääkärin jäljiltä puutuneen typeryksen ja viemärin pulputuksen yhdistelmältä.
Kielestään käy jo ilmi miten tympäännyttävän typerän sakin kanssa ollaan siis tekemisissä, ja koska kieli luo mielen tai mieli kielen ja maailmankuvan, kertoo jo pelkkä kieli sangen paljon näistä idän villeistä. Paimentolais-apinoita kaiketi, hevosia pelottelevia marakatteja.

Mitään muuta eivät osaa kuin kiusata, uhkailla, öykkäröidä, alistaa (sen onnistuessa) varastaa, tuhota ja laiminlyödä. Ja juopotella Vodkaa ja vähätellä kaikkea itseään parempaa, ja kolaroida autoilla tai millä vain.

On jotenkin niin osuvaa ja sopivaa ja paljon kertovaa, että Ryssien / Mongoolien -päällikkö, Suur-Mulkkunas Puuttini saatiin kuvattua koristelemassa jonkinsortin mitallilla, kasa väkivaltaista alhaista karvaista-paskaa, jota jotkut kutsuvat "moottoripyöräjengiläinen"  -nimellä. Ajatelkaa jos jonkin sivistyneen tai ylipäätään korkean Ä.O:n maan johtaja palkitsisi jonkun liivi-apinan saatana mitalleilla !?!?!. Siis mitä helvetin vittua ?!?!?!. Linnaan, tai hautaanhan ne joutaa, ei todellakaan jumalialauta presidentin palkintopallille. Mutta näin Ryssällä missä kaikki mikä on pahaa ja alhaista ja väärin, on sitä "hyvää ja oikein". Vittu mikä kasa paskaa !!. Jeebus fuck, what an utter pile of o´l-shite !!.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti