tiistai 2. huhtikuuta 2013

Nuo risoo, Kampissa

Polizai on mennyt heittelemään ison kasan kakruja Kampista, kovin kourin. Ja minä sanon, että se on oikein !. Kerrankin olen Geshtapon kanssa täysin yksimielinen, sinne ei olisi monellakaan kakaralla mitään jakoa tulla sanoo Herr Kapitään. Nuoret, kuten naiset pilaavat aina kaiken.
Lakatkaa notkumasta joka saatanan nurkassa ja pielessä helvetin nuubit. Kunnon ihmiset viettävät aikaansa ihan kotona ja sen välittömässä läheisyydessä tai pienen ja hyvän kamraattipiirin parissa eikä notku " steissillä " kuin mitkäkin saatanan neekerit ja mustalaiset yms, roskaväki.

Toki asiaa valaisee tässätapauksessa jo jonnin verran se, että jutussa mainittiinkin osan olevan jotain " koulukodin / lastenkodin / eläintarhan " karkuri vajakkeja. Joten niiltä nyt ei ole paljon odottamistakaan, muuta kuin sekalaista sekoilua, yleistä pahennusta ja huonoa käytöstä, riitelyä, tappelua, mekkalaa ja kaikkea muuta vähämielisyyteen liittyvää. Mikä on tietenkin " rakkaiden Maahanmuuttajiemme " ihan perus rotu ja kulttuuripiirteistöä parhaimmillaan.

Nuoret saisi minunpuolestani hätistää avec plaisír melkeimpä kaikkialta, olen aina inhonnut nuoria. Etenkin silloin kun olin nuori ja nykyään miltei yhtä paljon. Niin kuin jonkun en nyt muista kenen, mutta kuitenkin nin sitaatti sanoi, " ..lapset on periaatteessa luonnollis-syntyisiä barbaareja jotka on ehdittävä sivistää ennenkuin on liian myöhäistä ". Lapset ja nuoret, eritoten kamalin kaikista eli Teini-nuoret, ovat kuin Ei-Valkoiset rodutkin ; niistä lähtee ärsyttävän paljon ärsyttävää typerää vastenmielistä, rauhaarikkovaa meteliä, käyttävät typeriä vaatteita ja ovat tyhmiä ja hengenvaarallisia.
Ja tietenkin myös se on em. olioilla yhteistä, että molemmat tuppaavat notkumaan tyhjänpanttina kaikissa yleisissä / julkisissa -tiloissa ja aiheuttavat yleensä aina edes jotain pientä hengenahdistusta, kunnollisemmille sieluille ympärillään.

En jaksa edes alkaa MaMujen lapsista !. Siinä vasta vastemmielinen apina-katras on!! (ja yleensähän me valkeat tarkoitamme MaMulla lähinnä Somaleja, neekereitä, imaameja ja vastaavia, kullanruskeita kultseja ).

Bravo Poliisi, bravoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti