sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Ryssät Mökillä

Luin taas, suureksi surukseni, ilta-leden uutisen Ryssämpaskojen mökkikaupoista.


Jumankauta, että etoo.

Miksi Suomi on niin täynnä näitä matelijoita, näitä Etanan kaltaisia limavanaa perässään vetäviä öljäkkeitä, jotka on valmiita myymään vaikka itsensä! jos uskovat hyötyvänsä tarpeeksi !?. Eikö mitenkään voitaisi olla altruistisia ja ainakin nyt johonkin mittan edes vähän Patrioottisia yms. ja myydä edes omat maat omille !?. Ajatelkaa vaikka asiaa näin ; jos Ryssän-maa jostain koostuu niin se on loputtomasta, täysin turhasta ja ylimääräisestä, ylenpalttisesta tilasta !.

It´s not like they need the space !.

Kyse ei ainakaan tilanpuutteesta ole, sillä plääniä niillä piisaa paremmin kuin kenelläkään muulla koko planeetalla !!. Joten miksi punkevat ensinkään juuri tänne ?. HMmmmmm...
Ja ihan vain periaatteessa, eikö tämä kalva teidän sieluanne jotka näitä myytte Ryssille ?. Juuri tätähän ( mm ) yritettiin estää jopa ihan ammuskelemalla toisia kuoliaaksi, jokin aika takaperin ja nyt te saatanan ketkut myytte sitten tämän verellä ansaitun maan, kyseiselle "vero Karhulle".
Totisesti Suomi, sinä se et vain osaa !!. Teistä ei ole vetämään ikinä! yhtä köyttä eikä tekemään mitään rakentavaa ja komeaa ja kestävää ja yleishyödyllistä jne. Aina te munaatte / ryssitte, tavalla jos toisella, ikään kuin se olisi jokin kirous, niin kuin kaikkien vähämielisten (sekä rotujen, että yksilöiden) oma kurjuus ja kyvyttömyys muuttaa tilannetta / parantaa asioita. Tekin osaatte Suomlantilaiset oikein hyvin vain syventää omaa ahdinkoanne ja kaivaa omaa hautaanne, alati vain syvemmälle. Kuten ketkään ihmiset, te ette vain ikinä opi. Mitään.

Suomi on ilmeisesti myös kuten Austraalia, päätellen tästä seuraavasta hauskasta ja informoivasta sitaatista yhdeltä "Gurultani" Texas Arcanelta ; " Ausseille puhkeaa  yht´äkkiä nokkosihottuma jos joku saa jotain oikeasti aikaiseksi ". Eli heti kun tai jos, joku ylittää koko muun keskinkertaisten ähertäjien massan, alkaa kyvyttömien yninä ja alhaisten ähinä. Ja yritetään tuo hypoteettinen joku, tuo ylivertainen, kammeta alas keinoja kaihtamatta, kunhan ei vaan saa mitään oikeasti tehtyä tai asioita muutettua !. Paniikkia !!.

Mutta nyt on, iroonista kyllä erittäin hyvä aika panikoida. Ryssää tunkee piipusta ja ikkunasta, Ryssiä pedestalisoidaan ja toitotetaan torvesta ja tuutista. TV:ssä pyörii jos jonkinmoista Ryssä-fantasiaa, joita en tosin ole ikinä itse katsonut. Mm Haapasalon Villehän siellä könyää ympäri tunkio..tai siis Venäjää ja kehuu kuinka kaunista kaikki onkaan, samalla kun kahlaa paskassa ja pyyhkii ydinsädettynyttä hikeään ja kerjäläisiä pois kimpustaan. Tai siis sanoinko kerjäläiset?...tarkoitin siis ryöstäjiä,     siis ryöstäjät.

Miksi te Suomalaiset olette niin vitun vihamielisiä toisianne kohtaan !?. Ihan oikeasti, oletteko tulleet ikinä ajatelleeksi ?. Ajatelleeksi miten koomisen ja traagisen ja tragikoomisen typerää käytöksenne onkaan ulkopuolisen silmin. Mitä täällä olisi jos ei vapautta, ilman sitä, että te itse menette ja pilaatte kaiken, koska Valtio on Jumala , Poliisi sen papisto ja pollanne ei kestä vapautta. Surettaa ja hirvittää, tämä teidän provosoiva typeryytenne, saatanan tollot !!.

Lakatkaa myymästä niitä maita niille Ryssille, tämä on niin simppeli neuvo, että lobotomisoitu Ryssäkin tajuaisi. Mikä onkin kai periaatteessa se mitä Suomalaiset ovat. Herätkää !!

ja....                                                                     HÄVETKÄÄ !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti