maanantai 8. huhtikuuta 2013

Salen ja Aatamin ero

Nyt se on tapahtunut !! (ilmeisesti). Sauli & se lihava Yenkkiläinen homppeli on eronneet omg !. Siis kääk, apua. Ilta-sanomissa sanotaan, että Suomalaiset ovat huolestuneet siitä, mistä löytyisi Salelle duunipaikka.
...siis tä?. Ensiksikin kuka tuon tyhjämpäiväsen homppelin ottaisi johonkin töihin ?. Ja toisekseen tuo tuo hyvin esiin Suomalaisten absoluuttisen, lattian-nuoliaisen matelevan, sieluttoman, ajatuksettoman, työmyyrä-orja luonteenlaadun. Mitään muuta ei ikinä pyöri mielessä tai keksitä kuin joku saatanan vitun tympeä työ.
Minä sanon Mark Twainin suulla, että ; " vihaan työtä jopa silloin kun joku muu tekee sen ". Se onkin yksi oikean Miehen ja Valkoisen Ihmisen tunnuspiirteistä sanon minä. Ymmärtää jonkin muun kuin "työelämän" päälle. Sanokaapa mikä se sellainen olento on jonka elämä koostuu työstä, työ-elämästä ?.

Se, että pakenee itseään ja itse elämää työnteon taakse, tarkoittaa, ettei sinulla ole mitään todellista aitoa ja oikeaa, merkittävää, substanttiaalista annettavaa, eikä todennäköisesti sen kummemmin myöskään omaa Itseä. Suurin osa ihmisistä on tietenkin totaalisen haaleita, mitäänsanomattomia, keskinkertaisia, lahjattomia miljoonakaloja. Valjuja, typeriä, itsekkäitä, ahneita, pahoja, pikkumaisia, pikkusieluisia, tylsiä, rutikuivia ja ihan vain puhtaasti, mulkkuja. Kuin meren mutaa, pelkkiä seuraajia ja työmuurahaisia, lauma-mielisiä tihulaisia, jotka tanssivat ihan minkä Psykopaatin pillin mukaan vain.

No, mutta jokatapauksessa, eksyin aiheesta. Eli Sale ja Adami on kai sitten erkaantuneet toisistaan, big fucking deal !. Minkä tähden tuo on olevinaan jokin uutinen, missään, koskaan , kenellekkään ?!?!. Kaksi yhdentekevää homoa erosivat toisistaan, ...edes planeetalla jossa on vain ja ainoastaan poikkeavan Homoja Homoja, ei tuo todennäköisesti jaksaisi kiinnostaa edes tylsistynyttä Homo-vanhusta. No-one gives a 2 penny fuck !!. Huu keers ?


P.s Sale ja Aatami yhdessä muodostavat ; Saatamin !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti