tiistai 16. huhtikuuta 2013

Bostonin Maratoonari

Joku meni sitten räjäyttään Marathoonin !. Empä olisi tullut ite ajatelleeksi räjäyttää juoksua, mutta huvinsa kullakin. Kysympä vain, että kuka?. Kuka saa päähänsä kämäyttää maratoonissa pommin ?!. Mieleen juolahtaa ensisijassa joko Rauhanuskojat tai joku Oklahoma-Una-Shoe-Bomber matafakaa.

Jos haluatte katsella itse tilanteen videolta, niin Live Leaki:ssa on monta filminpätkää, jossa on jos jotain jalanpätkää siellä täällä.

Tuskin tämän takana P-Koreakaan on, vaikka tasoltaan tämä ehkää kävisi heidän ..pirtaan. Poksauttaa joku hassu roskakori keskellä Ameriikkaa, mutta siltikin jollain käy aina se huonoin säkä ja tässäkin kuoli ainakin pari, kolme taas.
Tulee mieleeni, että tekijä voisi olla taas joku Dark Knightistä seonnut vatipääkin kuten Auroorassa. Kohta jostain pelmahtaa esiin joku oranssipäinen käkkärä, ja kysyy "onx Jokerii näkyny?!". Josta seurannee, Mustaakyytä lainatakseni "..nopein teloitus, sittemmin kun joku sanoi ´tämä Guy Fawkes tyyppi, päästämmekö me hänet menemään vai mitä´ !?..".

Voi Boston, voi Boston, sa sait kuristajan sijaan pommittajan. Abyssum abyssus invocat !. Oy vey !.
Lisäys klo 02:16

Tämä Maratooni oli siis muistelo-kunnianosoitus kouluammuskelulle.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288557223828.html

Eli kyse on vielä kusipäisemmästä tekijästä kuin oletin ja sikäli myös pahemmasta ja alhaisemmasta teosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti