torstai 25. huhtikuuta 2013

Maahanmuutto & Japani

Täytyy sen verran kehua yhtä Aasialaisryhmää, eli "Nipsejä" eli Japanilaisia, että niillä on monta asiaa milteipä paremmin halussa kuin moderneilla, itsetuhoisilla, kommari-ateisti-kusipää-valkoisilla. Ja ihan ensimmäisenä mieleen nousee aina tuo nykyajan suurin mörkö, eli MaahanMuutto eli Miehitys / Maahantunkeutuminen, eli valkoisten pakkosyrjäytys / etninen puhdistus omassa maassaan.

Japanilaisilla on tuohon(kin) asiaan kadehdittavan terve ja totaalisen mutkaton asenne, eli jos et ole Japanilainen niin painu vittuun !!. Ja kauas. Mitä kauemmas sen parempi. Jos olet neekeri painu kauas vittuun ja tapa ittes.
Luuletteko, että Jaappanilaiset ottaisivat ihan äkkiseltään maahansa loisimaan kirjaimellisesti yhtä-vitun-ainoaa neekeriä ?! ja miksi ihmeesä ottaisivatkaan, sillä mitä hyötyä neekereistä olisi Japanilaisille ?!. Mitä neekerit osaavat mitä Japanilaiset eivät osisi 10* paremmin ?!.

Otan tällaisen kuvan avukseni, jonka avulla voin omastamielestäni sangen osuvasti, kaikenkattavasti ja ihan vain -hyvin, havainnolistaa sitä, miten vaikeaa tulisi Maahaänkeämisen olla myös valkeiden maihin (tai erityisesti juuri valkoisten maihin).

Nnngghh...ääänhäägnäggghh
Eli tuossa, Ace Vempula / Ventura änkeytyy ulos Sarvikuonon hanurista, ja siinä samalla kuvaa loistavasti sitä millaista on yrittää "Maahamuuttaa" Japaniin ja miten sen tulisi olla myös meidän valkeiden  maiden suhteen !. Suomen rajojen tulisi olla ärsyttävän tiiviit ja läpäisemättömät niin kuin tuon kumisen Sarvikuonon persläven, ja antaa siltikin samallalailla vähän periksi jotta rimpuilu olisi mahdollisimman hankalaa. Kuten Aasialaiset itse aina sanovat "taivu tai katkea" ja on kyllä hyvin sanottu se.

Tuo kuva kuvaa samalla myös montaa muuta asiaa ällistyttävän täydellisesti. Kukapa olisikaan uskonut, että Kanadalaiskoomikon ulostaminen kumikuonosta voi toimia niin loistavana vertauskuvana miltei koko elämälle ?!.
Tuo kuvaa hyvin myös esim, sitä kuinka vaikeaa Suomessa on kenenkään ylivertaisen ikinä saavuttaa mitään, tai miehen olla mies, tai älykkään saada "mielipiteensä" edes kuulluksi saati sitten ymmärretyksi, puhumattakaan käytäntöön soveltamisesta. Eli kai sen voi sanoa niinkin, että se kuvaa Suomen "luokkaliikkuvuutta" tai mahdollisuutta yletä tai edetä, tai edes periaatteessa pärjätä, pärjätä samallakaan tasolla kuin jonkun oikean maan kusenhajuinen, kelmusilmäinen sillan-alus kerjäläinen. Valitettavasti yhtä kunnioitettu kuin em. kuljeskelija, täällä ei toki voi tietenkään olla, jollei satu olemaan Pyhä Alvar. Nouskaamme seisomaan. (n.2min)

Mutta ainahan sitä voi edes unelmoida.

Tässä on myös vähän Japania ja muuta vastaavaa, sivuavaa asiaa jos passaa, ja tietenkin passaa. Joten silmuplee vain, juntit. : http://jjsolari-vs-you.blogspot.fi/2009_01_01_archive.html eritoten siis tuo kohta "The Japs".
Millä teidät saisi, muut valkoiset, toimimaan yhtä järjellisellä, maskuliinisella, terveellä, luonnollisella, anteeksipyytelemättömällä, viisaalla ja kauaskatseisellakin -tavalla kuin nämä kalanpäät ??!. Millä ??!!. Miksette te ole tuollaisia ?. Miksei teistä ole mihinkään ? ikinä ?!.

Olkaa jotain juntit, tehkää jotain, sanokaa jotain, ilmaiskaa joskus jotain, älkääkä siinä jäpittäkö kun joku saatanan Puu-Jumala.
Niinkuin tuossa Suomentamassani ja tänne ylöslataamassani, loukkaavan pitkässä, kirjoituksessa Kaupugeista sanottiin, eivät juntit tai Maaseutu oikeasti tee, varsinaisesti yhtään mitään, vaikka joikhaavatkin aina siitä kuinka he tekevät kaiken ja kaupunkilais hintit vain retkottaa jossain rannalla tai citymaasturin ikkunalla, ja selailee toisten ihmisten rahanippuja.
Toki ymmärrän senkin valituksen, mutta kyllä siinä on paljon pelkkää "Bljyaaddiakin" ja vainoharahaa ja muuta junttipaskaa. Ehkä vähän Frederinkin musaakin.

Muistan kerran nähneeni jossain, ehkä netissä, jonkun Japanilaisen nais, ..ministerin?  -haastattelun jossa siltä kysyttiin josko Nipponi ottaisi maahan neekereitä yms. tauhkaa kuten länkkäritkin ja akka näytti yhtäältä yllättyneeltä, toisaalta kauhistuneelta ja myös vähän siltä kuin olisi ajatellut haaastattelijan olevan joku lobotomisoitu kehari joka on päässyt häkistään ja löytänyt mikrofoonin ja alkanut haastattelemaan ( /haistattelemaan) ihmisiä. Mutta vastauksensa oli sangen yksioikoisesti, että "..meille ei tulisi mieleenkään ratkaista omia ongelmiamme, maahantuomalla muita (neekereitä yms.) ". Noin suurpiirteisesti muistettuna, mutta tuosta saa jo täysin selvän ja kattavan ymmärryksen asioiden laidasta, maailman tuolla laidalla.

Jostain syystä, ei tämä itsemurhainen Vasemmistovimma ole tarttunut Nibloonialaisiin, mene ja tiedä miksei. Ehkä niiden suoraviivainen yksinkertaisuus suojelee niitä, niin kuin on kaikkien Ei-Valkoisten rotujen tapauksessa yleensä aina. Ja ei Juutalaisia, Ei Vasemmistolaisia, Ei Tiedeuskontoa (vaan oikeaa tiedettä) jne. selittää kaikki tämä jo todella paljon. Myöskää Kristinusko ei ole Japanilaisten pakanallisuutta kyennyt kampeamaan sivuun / irti vaan heille lienee edelleen täyttä rienaa ajatus ; "käännä toinenkin läskiposki". Ei taitaisi tulla merilevänsyöjille pieneen mustapäiseen mieleenkään. Helvetti, että ketuttaa katsella kun joku elää, niin kuin meidänkin pitäisi pystyä elämään. Tekee pahaa katsella kun muut elää ja menestyy ja valkoiset eivät edes eviään hetkauta kun heitä syödään ja puretaan elävältä.

"Vai  ei  neekerit  kelpaa?! "

                                                                      HÄVETKÄÄ lapamadot !!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti