maanantai 15. huhtikuuta 2013

Uusi Staar Trek

Kai tähänkin on puututtava kun kerran olen nimennyt tämän Bloginkin Star Trekkiin perustuen ja aikanaan olen S.T:stä tykännyt.

Eli Hollywoodin Juutalaiset ovat menneet antamaan J-J Aabramssille avaimet Star Trek universumiin, antamalla tuon kyvyttömän, lahjattoman ja ärsyttävän tylsän Juutalaisen tehtäväksi ohjata  uusi, tuleva Trekki-leffa. Täytyy sanoa, että olin tuon kuullessani suht. pettynyt ja vielä pettyneempi kun luin, että sama haalea jutku ohjaa myös tulevan Star Wars jatko-osien jatko-osan. Sitä en saata tajuta, että minkä helvetin takia !. ZeiZei on samaa kädetöntä potaskaa kuin M.Shyamalamamlalamanlankin, eli ihan avutonta tauhkaa. Typerää pullistelua, paljon meteliä mitättömyydestä, epätoivoisia yrityksiä luoda jotain merkittävää ja niitä loputtomia linssiheijastuksia ja kameran tärinöitä.
Mitättömämpää ja muovisempaa kuin tämä ohjaaja    ==> ei ole!! paitsi  jokin merestä rantautunut haalistunut vanha, pieni muovinkappale esim hammasharja.

" Ylistäkäämme Virtsaa !.....aaaaah voin tuntea virtsan kauneuden "
Kuvassa uusi "Spock" hehkuu kultaisen suihkun (tod.näk. jokin Juutalainen neuroottinen mieltymys) keskellä. Kyse lienee sekä virtsasta, että kullasta kun Juutalaisista puhutaan. Mutta kieltää ei voi, etteikö tuo olisi lähes täydellinen mainos elokuvalle ja eittämättä kuvaus, elokuvasta. Sködäähän se tulee olemaan, ei siitä mihinkään pääse, loukkaavan paskaa, paskaa.

Olen itseasiassa jo nyt loukkaantunut !!. Saatana !!.
Pitääkö kaikki vanha mennä pilaama...uusimaan ?!. Star Trek ei enään nouse (ainakaa tällä miehityksellä) The Next Generationin tasolle, ei edes Hiiapilla ja Heliumilla. Jo tuo edellinen uusi-trek oli pöyristyttävän paska !. Vittu mitä totaalisia mänttejä, koko kipeä sakki. Voiko huonommin enään "kästätä" (roolijakaa) ??!?. Luulisin, että ...hmmm... ei. Yksi silmäänpistävä piirre  nykyään on, että kaikki "miehet" painaa max. noin 20 kiloa ja neekerikin täytyy löytyä vähintään joka nurkasta, ikään kuin neekeristä olisi jotain muuta kuin katastrofaalista haittaa avaruus-asemilla tai aluksissa. Muutenkin nämä uuden (palli-)naamat eivät vain miellytä, kaikki on päin mäntyä. No oli siellä seassa pari ihan sopivaakin kuten Bruce Greenwood joka taisi vilahtaa joskus TNG:ssäkin tai sitten muistan väärin. 

Se on toki totta, että kuten nykyään jo lähes aina, on elokuva teknisesti ihan sika khuuli ja toteutettu aika siististi, vaikka voisihan sitä vieläkin petrata. Mutta haaleaa, kovin haaleaa tulee olemaan uskokaa pois. Kuten kaikki nyky-elokuvat. Täytyy vielä haukkua erikseen tuo Spokki, se on niin tyhjänpäiväinen Juutalaiskloppi se sen näyttelijä, ettei o tosikaan. Helvetin haalea puunaamainen, persoonaton, 20kiloinen nyhverö. Eikä ole sen parempi näyttelijä kuin kakkakasan vieressä istuva koira. Sama koskee koko kastia !. Kun jokin aikaa sitten katsoin uudestaan tuon edellisen, olin yllättynyt kuinka umpi-surkeaa näyttelijäin suoritukset olivat kauttaaltaan. Ei minkään näköistä kemiaa, saati karismaa. Kemiaa ja karismaa olis samassa mielessä kuin koirankusesta märässä katulampussa. Ärsyttäviä nuoria juippeja ja keikisteleviä "gilzejä" kaikkialla, ei oikeita ihmisiä / wanhan-ajan oikeita miehiä missään, siis yhtään missään. En toki ole itsekkään sellainen (ainakaan vielä) mutta en tue myöskään tuota roskaa.

No, mutta katotaan nyt jos tämän joskus vaivautuu vääntäytyä katsomaan, jos haukkuisi sitten tarkemmin. Mutta summa summaarum ; pelätkää pahinta !! in to the darkness !!!

1 kommentti: