tiistai 23. huhtikuuta 2013

Harhaiset Anglot & Alhaiset Jutkut

Olen aina silloin tällöin pistänyt merkille, että Juutalaisilla ja Angloilla on monen muunkin yhtäläisyyden lisäksi samanoloinen lähes hysteerinen, vainoharhainen mieli / maailmankuva.  Tosin juutalaisten tapauksessahan se ON hysteerinen eikä vain lähes. Esimerkiksi  "Salaliittoteoria"  -tyyppinen ajattelu on minun ymmärtääkseni lähes yksinomaan Anglo-Saxonien (joilla yleisestiottaen tarkoitan aina Engelsmanneja) piirre, juutalaisista en osaa sanoa juuta enkä jaata, ainakaan vielä.

Tämän kirjoituksen kirvoitti minusta esiin, kun silmilleni lävähti seuraava Youtube-video

                                       http://www.youtube.com/watch?v=uaqUJyUBozI&bpctr=1366683129

Myönnettävä tosin on, kuten yllättävänkin usein Anglojen suustaanvaahtoavan vainoharhaisuuden kanssa, että tuossakin on taas kyllä jotain ihan aidosti epäilyttävää tai vähintäänkin on sangen miekenkiintoinen juttu, että Bostonin Poliisit on ilmoittaneet pitävänsä räräytys(sic!) kekkerit juur tuossa samassa paikassa ja samaan aikaan kuin nämä Checheeni-kilipäät. Satuin vieläpä juuri lukemaan Timo Hännikäisen uusimman raaputelman tuolta Sarastus-lehestä, jossa hän mm. mainitsi kaikensortin primitiivikansojen vainoharhaisuuden, kuten esim. kuinka he kieltäytyivät leiriytymästä pystyynkuolleen puun alle, siinä pelossa / uskossa, että se mäjähtää niskaan. Katuu pian päälle !.

                                      http://sarastuslehti.com/2013/04/22/rakentavan-vainoharhaisuuden-edut/

Mikäli vainoharhaisuus on todella rakentavaa, on se palvellut Anglosfääriä ja "Juudenreichhia"* merkillepantavan hyvin. Hyvinkin usein tämä piirre menee tietysti ihan täysin överiksi, kuten taitaa olla Foliohattu-Hippisekopäiden vainoharha-vasemmistolaisten Patriarkan ja "Grand Old Manin" eli David Icken tapauksessa. Joka siis mm. julistaa, että Englannin Kuningasperhe koostuu oikeasti muotoaanmuuttavista planeetta Nibirulta(ymmärtääkseni) kotoisin olevista avaruus-humanoidi-liskomiehistä.

Ja suurin osa koko muutakin maailmaa siinä sivussa !. Periaatteessa kaikki jotka vähänkään epäilyttävät hra. Ickeä, vaikka tiedä häntä, ehkä näin todella onkin mistä näitä tietää. Enhän minä toki hlö.kohtaisesti kyseistä Saksalaisperhettä (Saxe-Coburg-Gotha) tunne. Mainittakoon vielä, että planeetta Nibiru on ilmeisesti siltikin suht.koht. oikeastikkin mainittu / oikea -juttu muinaismaailmasta, jonka teki tunnetuksi Juutalainen sekopää ja valehtelija (ooh, a surprise there!) Zecharia Sitchin. Satusetä Sitchinihän nyppi tavantakaa muinaisia satuja ja "faktoja" pyllystään, inttäen mm. Assyyrialaisten vai oliko se Akkaadialaisten seinäpiirrosten olevan tarunhohtoisen Babylonin jäämistöä, mutta jos tämän kekkanan edesottamukset kiehtovat, tässä on ainakin yksi "saitti" jossa voi käydä : http://www.sitchiniswrong.com/index.html.

Mutta takaisin astiaan. Uskoisin yhden syyn sekä Englantia-puhuvien kansojen, että Heimon menestykseen olevan juurikin tämän vainoharhaisen valppauden. Ei ole mitään mistä jompikumpi sakki ei olisi hetkessä valmis rakentamaan tai jo omaisi jonkinlaista salaliitto / vaihtoehtoteoriaa. Jos jossain vilahtaa edes musta kissa on siinäkin oltava jokin syvempi merkitys, vähintään takana piilee SiiAiEi (CIA) tai HAARP-projekti.
Tosin sen on oltava niin, että kun tarpeeksi vaahtoaa suustaan, kun tarpeeksi paljon teorisoi ja puhuu, osuu lähes vääjäämättä ainakin jossain asiassa tai yksityiskohdassa oikeaan, niinkuin elokuvassa "Salaliittoteoria". Samankaltainen strategia siis kuin ymmärtääkseni Oravilla, eli kun jemmaavat tarpeeksi pähkinöitä tai tammenterhoja tai mitä sitten jemmaavatkin, ympäri pihaa / pihoja, löytävät ne lopulta sitten tarpeessaan lähestulkoon pakostakin ainakin yhden !. Kuin tekisi yhden lottorivin sijaan 30 !. "Odsit" paranee.

Pakko sanoa, että ihan jo tämänkin piirteensä takia uskoisin Anglojen lopultakin tulevan olemaan voittoisia sekä ylimalkaista MonoKulttia, että Europan(sic!) Islamisoitumista vastaan. Mainitsemattakaan heidän loputonta agressiivisuuttaan ja sotaisuuttaan. Rehellisintä mitä yksinkään Englantilainen on koskaan mistään asiasta missään sanonut, kuultiin kun suht. kauan sitten katselin (useita vuosia sitten) jotain dokumenttia Englannin FutisHuligaaneista, ja toimittaja kysyi yhdeltä heistä, että ; "miksi teet tätä?" tai miksi he ovat mitä ovat ja hän vastasi sen johtuvan vain siitä, että ; "...koska me(Anglot) olemme väkivaltainen rotu, me olemme sotaisa kansa...". Ja siihen sanon minä, että Aamen !.

Se on heitillä ihan genotyypissään, veressään, geeneissään, DNA:ssaan ja ajatuksissaan ja kulttuurissaan, tietenkin myös Politiikassaan. Ei niitä siitä juurikaan voi erottaa, ja  se lieneekin se syy, miksi me puhumme heidän kieltään, mutta he eivät puhu meidän, miksi me pukeudumme Anglojen Disainiin ja asumme heidän määrittelemän arkkitehtuurin sisällä, kuuntelemme heidän säveliään ja orjallisesti katselemme heidän / juutalaisten elokuvia. Mutta onhan se niinkin, että Anglo-Saxonit nyt vaan ovat ainakin joiltain piirteiltään ja johonkin mittaan, ihan oikeasti eräänlainen Herren Volke, Herrarotu joka nyt vain on sangen kykeneväinen, planeetalla joka muutoin koostuu täysin päättömistä ja kädettömistä, villeistä taikauskoisista apinoista. Tosin Anglotkin ovat ällistyttävän taikauskoisia itse, mutta koska ovat sen lisäksi kykeneväisiä, pystyväisiä sen tekemät tuhot / vaikutukset neutralisoituvat toisin kuin joillakin kissoja syövillä viidakon psykopaatti-neekereillä, jotka huojuvat palmuissa ja raiskailevat lapsiaan tämän tästä, niin kuin Itävallassakin on tapana.

Tekee mieleni vielä mainita, joskin ehkä vain äärimmäisen ohuelti kirjoituksen primääri ideaan liittyvä juttu ; nimittäin Ludovicin ( yksi ) teoria siitä miksi Anglot on ja ovat lähes aina ollet Juutalaisten vastaisia ja aktiivisesti vihanneet (mutta kukapa ei olisi ?!) heitä. Hän sanoi sen johtuvan ainakin osittain siitä kiehtovasta seikasta, että molemmat kansat ovan ns. Partikularisteja   eli kansoja / rotuja, jotka uskovat oman jenginsä kiistämätömään ja absoluuttiseen paremmuuteen kaikkien muiden yli, eli ovat ainakin omassa mielessään se Herren Volke. Ja kun kaksi tällaista Huu Haa Innasta asetetaan samaan pyttyyn, syntyy totta hevon-helvetissä yhden tai toisen -lainen rähinä. Ludovici toi myös esiin sellaisen piirteen Hellanpiippuhatuista ja Kulttuurien sodomiiteista, että molemmat ovat kaupankäyntikansoja ja vaikka Anglot siinä sangen hyviä ovatkin, ovat juutalaiset vielä parempia ja se saa Anglot aina vaan ja uudestaan loputtoman raivon ja kihinän valtaan. Heidän silmissää juutalainen ikäänkuin punkee ulkopuolelta sisään heidän laatimaansa maailmaan / peliin ja sitten pelaa sitä jopa paremmin ja voittaa.Osittain ihan vain siksi, että juutalaiset käyttävät tuota "peliä" häikäilemättä hyväkseen, eikä heitä haittaa sellaiset "Arjalaiset" hyveet kuten reilunpelin idea tai kunnollisuus tai tunnollisuus tai rehellisyys tai "käännä toinenkin poski" tai mikä vain muu vastaava. Juutalaiset ovat alhaisia ja tietävät sen ja piehtaroivat ylpeästi siellä aivan maassa asti, kun taas valkoisilla on tietty taso.

Mainitsi Ludovici senkin, että juutalaiset ovat (ainakin osittain) kotoisin muinaisen maailman Metropoleista, keskeltä muinaisia versioita Jew Yorkista, Lontoosta, Shanghaista yms. Ja ovat tehneet kauppaa jo tuhansia vuosia ennekuin Anglot edes osasivat paskantaa muualle kuin keskelle katua, joten heitä (jude) on keitetty jo paaaaaaljon kauemmin, kaikissa mahdollisissa liemissä ympäri palloa kuin Angloja, jotka kyllä itsekkin ovat nähneet melkein kaiken, ja moneen kertaan. Joten juutalaiset ovat oppineet pelaamaan, kaikki hyvät harhautukset ja alhaiset & likaiset temput on povarissa, pát problem

Mutta minä julistan, että on täysin turvallista kävellä tikkaiden ali ja katsella samalla, tietä ylittävää mustaa kissaa, ja vetäytyä sitten kotiinsa 13:sta kerrokseen. Mitään pahaa ei näistä asioista sikiä, eikä CIA ole (kai?) sentään ihan joka nurkan ja pielen takana, eikä kyllä kai kovin pystyväinen lauma muutenkaan. Hyvä jos osaavat perseensä pyyhkiä ilman jotain "gatea tai kaustia" tai sitoa omat kengän-nauhansa. 

Mutta siltikin Summa Summaarum ; juutalaiset ovat alhaisia tihulaisia ja vihollisia ja Anglot höyrypäisiä solipsisteja, joten haistakoot molemmat pitkän vitun paskan !.


*oma nimitykseni maailmanjuutalaisuudelle, vrt- Anglosfääri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti