perjantai 12. huhtikuuta 2013

Marko Paananen

SisustusArkkitehti Marko "Mare" Paananen. (Keksin tuon Maren ihan ite!)

Marko on vyörynyt (ei viittaa hänen painoonsa, joka silti lienee huomattava) TyperyydenVisiomme "TV:n" -ruurulle ohlemmallaan sis.arkkitehti.markopaananen, ja julistanut jo muutamia järkyttäviä totuuksia. Joista moni Suomalainen ehkä tikahtuisi, mutta minä olen eri maata !. Minä sanon, että hyvä Marko !! Bravo !! joku sai vihdoin suunsa auki siitä kuinka täyttä paskaa moderni rakentaminen on, ja miten Suomalaiset luulee, että meidän Design-klassikot on edelleen ajantasaisia ja hyvä / huippulaatuisia.

Vaan näinhän ei ole.

Suomalaiset on nyt kreivin aika saada vihdoin taas, pitkästä aikaa vähän sulamaan ja päivittämään itseään, omakuvaansa ja tietoisuuttaan erinnäisistä asioista. Ja erityisen tärkiäähän lienee aina itsekritiikki ja rehellinen itsensä arviointi / omakuva. Johon tällaiset takapaujuiset maat ja rodut / kansat havoin pystyvät tai itse ryhtyvät, mutta nyt kun meitä yritetään muutenkin vaihtaa ja tuhota MoniKultilla yms. sonnalla on tämä ihanteellinen tilaisuus napata tilanteesta kaikki maailman hyöty irti ja päivittyä !.
Laadun tulisi olla meille Valkoisille ja ylipäätään kaikille kunnon-ihmisille kuin uskonto. Japanissahan niin onkin jo, ja on kaiketi ollut siitä lähtien kun muistaakseni Ameriikan-hurjat opettivat heille laadun  käsitteen. Joka on muuten edellisen blogaukseni eli Ryssien täysi vastanapa ja negaatio ; laatu.

Mutta täytyy sanoa, että olen Markossa yhteen asiaan todella pettynt, nimittäin olin jo luullut Markoa sellaiseksi ihan ihka oikeaksi ja suunnattoman (ja alati vielä suunnattomamman harvinaiseksi) harvinaiseksi, oikeaksi Arjalaiseksi, jolla on todella, ihan lumivalkoinen, ei vaalea tai haalea, vaan valkoinen karva / hius ...kasvusto tai whateva. Mutta onkin niin, että juurikasvustaan päätellen kyllä siellä alla pilkistää ihan vain pelkkä maatiainen, sekarotuinen perus-piski. Markosta voi siis sanoa hyvin tarkasti, että ; Fake and Gay.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti