lauantai 27. huhtikuuta 2013

Universuumi muisti meitä !

On vihdoin todisteita siitä, että jopa Maailmankaikkeus itse, vihaa Veekereitä !!. Aivam´mahtavaa !!

Nekru nauraa Vekrulle, upeaa !!. "Hahaaa look ad dat dum hoe, ya´ll ...fokken Whigger !".
Itse en valitettavasti kyseistä kompurointia päässyt näkemään, mutta sain lukeakseni, että "Elastinen" niminen Veekeri-kekkeruusi oli tuolla VOF-lavalla kesselöidessään venähtänyt johonkin kuoppaan. Sanonkin, että : "Siitäs sait!" ja tämä oli näteintä, siisteintä kieltä mitä mieleeni juolahtaa.

Ellu näyttää tuossa fotossa itsekkin jo vähän uumoilevan omaa naurettavuuttaan / typeryyttään, mutta ei ole tietenkään vielä sillä tasolla, että osaisi hävetä sen kummemmin. Eihän Morlokeilla ole häpeää !.
Mutta eniwei, vittu mikä pelle, kattokaa nyt taas ^^^perus-Suomalais intti-jätkä ja yrittää näyttää ´Merican-neekeriltä niin, että viereistä oikeaa Neegeriäkin naurattaa, ja täysin syystäkin. Tämänkö takia esi-isiä jopa kuoli, jotta voisimme emuloida neekeriä, voisimme tulla neekereiksi,. ..Suomessa !. Ou rait ! Bladi nais.

Tuossa kuvassa itseasiassa tiivistyy kuvottavan paljon nykyaikaa, yhteen ja samaan fotoon. Yksi kuvahan sanoo enemmän kuin kaikki(kaan) maailman sanat, ..

"..ja katso, ja minä näin, oli kuin valkea neekeri, kuin tuhannen muurahaisen typeryys kiteytyneenä ihmishahmoon, ja oli ääni kuin marakattiparven kriakuna, kuin vähämielisten tribuutti luojalle, ja katso, ja minä näin, totisesti ja hänen kaapunsa oli kuin Nuubialaisten, hänen naamansa kuin Nuubialaisten, mutta albiino. Ja minä näin veekereitä myös siellä, ja heillä jokaisella oli kuin neekerin kasvot, ja heillä oli neljä kasvot -yhdet ihmisen, yhdet neekerin, yhdet härän, ja yhdet puhvelin, ja totisesti heillä ei ollut rahaa, he söivät, minä näin ; vain mannaa ja velliä, jopa paskaa, mutta totisesti on luoja heitä siunannut. Sillä autuaita ovat puupäät, paitsi Alef-Tam-Eaistinen... Ja hänen Heimonsa on totisesti ajettu erämaahan ja he ovat nyt erämaassa ja eksyksissä, heillä ei ole järkeä eikä vaatteita, he ovat menettäneet polkujensa suunnan. Ja minä sanon ; totisesti Herran Enkelitkin heittivät heitä kivillä ja buuasivat, kun he saapuivat  mutaliejusta maanpäälle, kun he saapuivat Samariaan, ja katso kyllä he olivat hien peitossa ja heinäsirkatkin heitä hätistelivät, he ovat totisesti nyt diasporassa...".

Siinä pieni asiaankuuluva sitaatti "kehystetystä" kirjasta eli kansankielellä Raamatusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti