tiistai 9. huhtikuuta 2013

Juntti "Muusikot"

" Nykäsen kitaristi poistettiin katsomosta " luin tuolta Ilta-Sanomien sivuilta. Äijä oli ruvennut rähiseen tai ehkä kännissä(?) kähiseen ja saanut itsensä häädetyksi. Vittu mitä juntteja !!. On suunnaton häpeä Suomelle, Valkoisille ja koko "Ihmis-kunnalle", että Nykänen ylipäätään käy "artistista" nykyjään. Voiko siitä enään paljoa typerämmäksi, nuijemmaksi, oksettavammaksi ja juntimmaksi tulla ?!. Ei tietenkään voi, vastaus kuuluu.

Häpea !!. Hävetkää !.

Mappi Nypänen EI OLE MIKÄÄN HELVETIN LAULAJA vaan tämän Turven´nuijalan Kansallis Juoppo.

Titteli joka ennen olemassa kuului muua mannelle, flamenco-kitaristi-narkkarille, transurockin "legendalle" ja ylimalkaiselle hampparille Ändi Mäkkoille. Joka on kuin Salvador Dalin maalauksiin kuuluva huiveihin kiedottu nälkiintynyt Romani. Ja sekopää.
Mutta eniwei, ajatelkaa nyt edes joskus jotain, esim ; kuinka vitun säälittävää tämä Suomen meno oikeastaan todella lopunkaiken on !!!. Jos tuollaista paskaakin kehdataan kutsua musiikiksi ja tuollaisia kännisiä Sontalan isäntiä "muusikoiksi".

Minä katson aina ja poikkeuksetta kaikkia Slaavisia paskoja (maita ja ihmisiä) nenänvarttani jyrkästi alaspäin, pidän heitä korkeintaan, valkaistuina neekereinä en koskaan edes kahdeksas osa valkoisina. Katselen aina kuvottuneena, inhon vallassa kaikkea heidän maailmastaan, vaatteita, graafista suunnittelua, ihmisten feno / somato-tyyppejä, autoja, taloja, verhoja, kaikkea. Ja vihaan aktiivisesti heidän typeriä, vastenmielisiä kieliään, Ryssää eritoten, jotka kaikki kuullostavat päähänpotkitun keharin vammaiselta ölinältä. Kuinka joku on onnistunut  "luomaan" kielen joka saa puhujansa alhaisen älykkyyden / tietoisuuden niin hyvin tuotua esiin ja niin salamannopeasti !. Vihaan kyseisten kansojen absoluuttista, kaiken määrittelevää ja loputonta aivotonta kyvyttömyyttä, joka kyvyttömyydessään, typeryydessään ja vähämielisyydessään vetää helposti vertoja jopa neekereille.

Mutta, mutta, ....kun katsoo hätyyttelevän suurta osaa teistä "maamieheni / naiseni " minä näen tämän kaiken saman vastenmielisen ali-ihmis paskan myös teissä. Ja se etoo sanoinkuvailemattoman paljon !!. Paljon !!.
Siitä voikin taas päätellä, että totisesti ; me Suomlantilaiset olemme ihka aito Mischling-Rotu johon on valunut elementtejä pitkin ja poikin lähialueitamme, ja kaikki tuo alempi paskahan elämässä sekä pääsee aina ja kaikkialla parhaimmin esiin ja valtaa pysähtymättä alaa meiltä ylemmiltä sieluilta, ja paremmilta ihmisiltä. Kuten kaikki Ryssänpaskat heimoineen ovat ajaneet meitä oikeita Originaali Suomalaisia ahtaammalle jo viimeiset 5000 vuotta.

Suomalaisissa on useita piirteitä joita näissä alemmissa em. kansoissa / roduissakin. Jota ei pitäisi koskaan, missä eikä kenelläkään olla alunalkaenkaan. Suomen katu-kuvakin esim. muistuttaa kertakaikkiaan hirvittävällä (ja tarkoitan mitä sanon) tavalla kaikkia tuollaisia, itä-Euroopan slaavilais-varas-terroristi paskakasoja, kuten Puola, Unkari, Romania (maailman persläpi), Slovenia ja kaikki vastaavat, kuvottavat kakkakasat. Kaikkien näiden saastojen piirteitä löytyy myös koti-Shaamesta, kammottavaa katutason rumuutta, loukkaavan paskaa "Arkkitehtuuria", typeriä kyvyttömiä kännipäisiä epätoivoisia takapajuisia juntteja, satunnaista väkivaltaa kaikkia kauniita ja älykkäitä kohtaan, kaiken aidon kauneuden ja oikean ´edistyksen´  vastaista päättymätöntä jarruttelua, tyylitajuttomuutta ja pienimielisyyttä, liiallista vakavuutta ja huumorin / abstraktin ajattelun -tajuttomuutta. Oikeaa Taantumus-Heteroutta !.

Vastenmielistä paskaa, ei voi muuta sanoa. Hävettää ja suuresti kun ajattelen mitä suuren-maailman turistit meissä näkevät ja meistä ajattelevat, mitä hajuja he täällä haistavat ja makuja maistavat, miltä täällä tuntuu, mihin tämä on menossa...
Painukaa saatanan alhaisen ÄO:n slaaviaano / latviaano lättäottat vittun minun maastani !!. Du bist hier in meinem land.
Vitun lätkä-juntit, tukehtukaa siihen juntti-hetzku kiekkoonne, vitun kyvyttömät kommarit !. Oksettavia Orjia olette ja tasan takuulla sellaiseksi jäätte, se on osanne iäti, aamen.

P.s te olette myös ihan vitun rumia !!. Loukkaavan, koskettavan, groteskin äklöttäviä, kuten esim juuri Nykäskä, vittu mikä Suomi-Juntti-Rumilus. Sitä pitäisi potkaista suuhun ja kusta päälle, erityisesti silloin jos se nousee lavalle jossain ja alkaa "laulaa". Ihan oikeasti ; tuikatkaa joku se tuleen pliis.

P.s P.s Kiitos Ändille, että edes yritit kuristaa Ari Koivusen. Ari ; siinä vasta turha jätkä !. Helvetin luunaamainen kloppi !. Antti vain toteutti sen mitä me kaikki oikeasti ajattelimme, niin kuin pulvereista seonneet nykyajan "Shamaanit" usein tekevät, toteuttavat sen mitä me muut vain ajattelemme. Toimivat johtimena meidän ajatustemme, ja tämän todellisuuden välillä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti