tiistai 9. huhtikuuta 2013

Opettajakausti

On se nyt niin hirveetä, joku opettaja talutti jonkun kenopään ruokalasta ulos ja nyt kaikki Kukkahattu-Totalitäristit huutavat rangaistusta. Katsoin itse juuri tuon tapauksen filmin Ilta-Lehden sivuilta ja totean vain, että jos tuota joku pitää suuntaan tai toiseen jotenkin "kovana" tai vääränä tai kauheana tjms. niin kaikki ei ole himbessä.
Ylen uutisissa käytettiin jo tänään jotain Opettajienliittouman KukkahattuBossia siis jotain ämmää valittelemassa kuinka järkyttävää tämäkin taas oli, ikään kuin tässä nyt olisi sitten taivas langennut niskaan. Jo nyt on jumalauta sentään !. Mikä helvetin vittu teihin Suomalaisiin on mennyt ?!?!?. Tästä on tullut koko jengistä niin ynisevän kyvytöntä, etten tiedä mitä sanoa.

Vaikuttaa siltä, että tässä(kin) yritetään emuloida suurenmaailman, lähinnä Anglo-Sfäärin yliherkkyyttä elämälle, hysteeristä, histrioonista autistista kauhua kaikkea ympäröivää kohtaan. Kaikkea mikä liikkuu tai ei, pitää nyt pelätä sydän kylmänä ja kun jotain miniatyyristäkin tapahtuu, tulisi siihen reagoida kuin syyskuun Nyy Jookin tapahtumiin. Täällä yritetään nyt saavuttaa engelsmannien kukkahattuuden ja ylimalkaisen ämmämäisyyden taso.

te olette jo menettäneet otteenne todellisuuteen, ja se vain näemmä jatkuu.

Rauhottukaa ny saatanan vatipäät !!. Ei tässä nyt olla lapsia mihinkään gulakkiin lähettämässä jos joku häiriköivä nulkki talutetaan koulussa käytävälle, hui hirveää !!. Minutkin opettaja hätisti ulos luokasta ylä-asteella, jopa useahkostikkin. Itseasiassa se taisi olla aina se yksi ja samakin vielä, .... mutta sepä olikin nainen, joten se olisi immuuni näille kauhisteluille.

Minä sanon, että tässä tapauksessa se olisi tuo koltianen itse jonka kuuluisi saada fudut ja äkkiä !!. Antakaa tälle opettajalle työnsä takaisin ja taputus olalle.  Ja lakatkaa tuo saatanan ärsyttävä hysteeria.

Kun taas kauhistelijoina toimivat enimmäkseen naaraat, kysyisinkin heiltä, että miten he ehdottavat, että jonkun räkänokan joka alkaa pullistua yli äyräiden voisi hoitaa paremmin järkiinsä ?. Sössöttämällä vai ? ymmärtämällä ?. Mutta ei tässä nyt ole kuitenkaan suuntaan eikä toiseen kyse mistään jokapäiväistä kummemmasta, itse olisin tuskin olkaani kohauttanut jos olisin ollut paikanpäällä.

Move along, absolutely nothing to see here. Ämmät rauhottukaa, pitäkää suunne kiinni, lähtekää korkeista viroista keittiöön ja lasten pariin, puutarhan hoitoon yms. ja lakatkaa änkytämästä joka vitun asiasta jotka ei teille kuulu ja joihin teidän tajuntanne ei riitä eikä kuulu. Ty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti