lauantai 17. huhtikuuta 2021

Wolt

 Unohdin mainita notta kun kävin Turuus, mm McDonaldsissa, oli siellä vaaaaaaltava määrä jatkuvasti ovesta-sisään-ulos-sisään-ulos ramppaavia neekereitä ym murjaaneita Wolt-lähetteinä. Aattelin että mikä vitun juttu tämä oikein ON ?! Tämä Wolt. Ja miksi niillä on lähinnä savannin primitiiveistä yms koostuva "laivasto". Ja nyt olen hoksannut, itseasiassa jo kauan sitten nyt tässä vaiheessa, että sama härdelli ja kuvio on täällä omissakin nurkissa; Wolt Neekereitä !!! Kooooko ajan ja kaikkialla.

Ja hoksasin sen vasta viimekö viikolla, että Wolt on suomalainen !!!! Luulin sitä kai jo nimestään Saksalaiseksi tjns. Wollt ihr das bett in flammen sehen.

En tiä.... "työvoimapula"....suomalaiset...neekerit...suomalainen puulaaki ?...onko tässä jokin kuvio joka tulisi nähdä ja hoksata ? Samoin kuin raksamiehet ja muut likaiset siat pitkin Puolaa ja Viroa ja "Balttiaa" jne jne jne...

Talojen ja kaiken muunkin LAATU ...jne... jokin kaavio tässä on EHKÄ nähtävissä...

Tässä kai kaikki. Halusin vain ihmetellä, kovastikin, ääneen tätä Woltin touhua ja onko niillä kenties ihan sellainen Yhtiö Filosofia että "palkkaamme vain ruskeita neekereitä ruokaläheteiksemme" tjns ?


Hai - minna ole valt, mina tua ruokka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti