perjantai 30. huhtikuuta 2021

PURKAKAA Neuvostokuutiot

 Linkki


Kuinka. VITUN. Kauan. Ja monta kertaa, minun täytyy teille sanoa ja HUUUTAAAA(!!) että   P U R K A K A A A A, kakakakakakakakaaaaaaaaaaaaaaa, ne VITUN kuvottavat likaiset saastaiset IINNNNHOTTAVAT ällöttävät vastenmieliset sieluttomat rumat epähygieeniset oksettavan VANHAT haisevatkin, vitun betonikuutiot kommunisti saastat kerrostalot !!!

MIKÄ VITTU TÄSSÄ ON NIIN VITUN VAIKEAA ?!?!?!?!!?


Siis onko tässä jotain mitä minä en nyt vain ymmärrä ?? Mikä siinä VOI olla tiellä että KAIKKIA saastaisia vitun SLUMMIlähiöitä ei saada NYT(!!!) NURIN ja juurittua tuubejaan myöden POIS ja sitä aluetta puhdistettua TULELLA ym ja kaikkea sitä materiaa tuhottua absoluuttisinsa ydintään myöden, niinkuin niitä painajaisia ei olisi koskaan ikinä ollutkaan. MIKÄ hannaa, mikä on tiellä, mikä on niin vitun vaikeaa ??


Teillä on Kollektiivi  rahaa. Teillä on rahoittaa mitä ärsyttävimpiä ja typerimpiä asioita mitä vain kusipäinen ärsyttämiseen tähtäävä kommunistiniljakenulkkiääliö edes keksisi piruuttaan esittää, teillä on varaa heitellä Toisten Ihmisten Rahoja  kohti Euroopan vallannutta täysin häikäilemätöntä ja rikollista KOMMUNISTIUNIONIA ja sen SUPER"korruptoituneille" vittupäille ja maksaa Italian ja Kreikan ja Angolan ja Amblolamban Swazimaan tutujen ja hutsien ja strutsienkin velat ja eläminen ja unelmat ja haaveet ja haaveileminen, mutta kun pitäisi TEHDÄ. JOTAKIN !! Ihan. Tässä. Nokan. Edessä.   Niin...hei ?..HULLUAHAN se on !!


Ai miin kaheliahan tää mun idea on. Saaaaiiirasta !! Että nyt PURKAA perkele   FYYSISESTI sinänsä, an sich,  pystyssäolevia taloja !!! Hyvä kun Finnuiitti osaa niitä alunperinkään KOOTA !!! Saati että niitä pitäisi ihan purkaa !! Ja maailmaa siistiä ja elämänLAATUA ja kaikkien kaikkinaista viihtyvyyttä tässä maailmassa ja elämässä parantaa !! Pah. Täysin kahjoa...

Mutta Afrikan neekereille koodaribussi ?? Jotka siis elävät alasti niin kuin muutkin eläimet ja pomppivat pitkin savannia, kuten muutkin eläimet, ja nauravat isoine legohampaineen ja juovat kusta ja asuvat puhvelinpaskassa ? Hei, mitä tyhmää tossa ny on !?!? Hieno ja Jalo idea !  Suu kiinni ja ottakaa Toisten Ihmisten Rahat !

"Kehitysapua" ?! Jota on maksettu sittemmin kivikauden ja se on ....vain maksanut. Ja mitä jo älyllisimmät neekeritkin on kironneet ja kirjoittaneet muutaman kirjankin, (kyllä, jokkut nekrut osaa lukea), siitä että LOPETTAKAA nyt sitten jo hevosen perse sentään sen rahan syytäminen sinne vitun viidakkoon ! Vitun naurettavat valkoiset idiootit älykääpiöt kusipäät imbesillit.

Mutta ei tuossa ikinä lie ollutkaan kyse mistään aidosta pyrkimyksestä ja halusta auttaa neekeriä, joka on kuin olisi pyyteettömän vilpitön halussaan auttaa kaloja tai kissoja tjns. Ne pysyy sellaisena yksinkertaisena kuin on, ei ne muutu. Kyse on kostonhimoisten raivotautisten KUSIPÄIDEN kommarien katkeruudesta meitä PAREMPIA eli Valkoisia Miehiä kohtaan. SIITÄ siinä on kyse, ja Raija Paskiaisen kaltaisten verta nenästään kerjäävien pikku-kusipää-ämmien  keulimisesta. Siitä siinä on kyse. Kyse on siitä että meidän elämämme halutaan sabotoida ja TUHOTA ja meidät mitätöidä ja KAIKKI mahdollinen vapautemme ja elämän ja siitä nauttimisen eritoten, mahdollisuudet tuhota, ja viedä meiltä kaikki ja mieluiten vielä niin ärsyttävästi ja nööööyyyryyttäen että voivat olla varmoja että KAIKKI meistä joutuvat kuolemaan vihaisena. SIITÄ on kyse.

Jos et näe tätä, se johtuu VAIN omasta tunkkaisesta NAIIVISTA typeryydestäsi. Olet silloin luultavasti jotakin nimeltä "oikeistolainen" tai "konservatiivi" tjns.


*

Mutta jotten nyt eksy aiheesta sen enempää, niin ... PURKAKAA ne vitun saastat.  Jumalauta jos tuntisitte minun epätoivoni ja INHONI ...niin no; ne olisi JO laossa ! Ne olisi kaadettu ajat sitten.


Harmi ettei teistä ole mihinkään.  Korkeintaan kiukuttelemaan ja esiintymään mahdollisimman tyhmästi ja teatraalisesti "eduskunnassa" missä se VALTA siis on, eikä MINULLA tai SINULLA joille se kuitenkin juhlapuheissa "kuuluu". Ja ehkä juuri ja juuri ...en tiä... tsiigaan formuloita  tjns.

Miksi te ELÄTTE ylipäätään ?!

En tiä, ehkä te jotenkin luulette että elämä on piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä piiiiiitkä rupeama ja juttu, ja mitäs tässä ? Hei ?! Ritari Ässä ja näin. Ehtiihän sitä !   Kattellaan sitten joskus eläkkeellä tjns.

Haistakaa VITTU. Vitun tylsät tyhmät tollot. Saatana.


MITÄÄN ei sitten vain TAPAHDU. SIINÄ kaikki.

Se EI tapahdu itsestään, eikä teidän Finuiittien hölmistellessä sormi perseessä siinä talojen kupeessa / vieressä. Se toteutuu VAIN kun Delete tjns menee paikalle ja alkaa porata ja moukaroida ja vasaroida ja KAATAA niitä SAATANAN Saastoja nurin, ja niin absoluuttisen pienin(!!!!) haitoin ympäristölle kuin MAHDOLLISTA. Eli siis sitä vanhaa saastaista PÖLYÄKÄÄN ei tule antaa levitä mihinkään. Hei olisitte AJATELLEET tätä silloin kusipäisyyden ja ruman tunkkaisuuden vuosikymmeninä, ihmiskunnan kronologian persereiässä eli 60-70-luvuilla !! Kun niitä Saatanan Saastoja pystytitte ihan pokkana. Ja niitä aivan absurdin KAMALIAkamaliaKAMALANKAMALIA "ostareita" yms Saatanan Kusiaisten Pesäkkeitä yms korbusiaanista roskaa, mädätköön koiranpaskassa Helvetissä. Tuhat triljoonaa Aaaaamenta.


Oi, on se niin kaunista.... *puklaus*.. korbusiaanin PASKAREIÄN lahja maailmalle.

Tuo ^ on yksi INHOKKIKOHTEITANI Stadissa !! VITTU että minä sitten vittu VIHAANvihaanVIHAANVIHAAN(!!!!) tuota SAATANAN taloa ^  !!!!!!

Minä ällöän tuota joka kerta kun sen ohi menen ja kiroan sen ja toivon sen purkua, ja vielä vittu mitä !?!? Te vitun kusipäät(!!) olette menneet ja perkeleet vain LAAJENTANEET sitä !!!!!

Ei jumalauta te olette toivoton "kansa". Vitun tunkkaiset junttijäärät MEGAtollot.

Ja hei ! Suurin osa Helsinkiä pitäisi POMMITTAA. Kuten Viet Namia aikanaan ja Berliiniä ja mitä lie mitä ne niin Oikeassaolevat ja Pyhät Anglot on tehneet yhteis-myyrän-työssään KOMMUNISTIjuutalaisten-ryssien kanssa. Hei pommittakaa tuota ^!!!  

Minulla on omia, henkilölkohtaisten syiden takia muodostuneita, inhokkialueita joita minä lähes päivittäin ihan tasan OIKEASTI ajattelen pommittavani niillä Wanhan Ajan kunnon mattopommituksilla. Niillä propellikoneilla yms ja sen jälkeen menisin paikalle IIIIIIiiiiison purkuryhmän kanssa joka ymmärtää hygienian RITUAALIA ja asioiden oikeanlaista järjestystä jne ja juurisin paikat TÄYSIN ja POLTTAISIN aivan K A I K E N mikä palaa. Paikallisia juoppoja myöden, ja lets face it; lähinnä niitähän noissa asuu / "budjaa".

Ja kommarit  tukee niitä koska ovat itse rapajuopporetkujen kelvottomia inhottavia pahansuopia mutanttijälkeläisiä. Haistakaa ITSENNE.

Mutta kuitenkin. Kauanko noita saatanan vitun tunkkaisia tukahduttavia mega-ANKEITA pahuuden perseenläpiä täytyy vielä, Pyhä Poliisisetäkyttä ja Arvokas ja Älykäs Päättäjätäti, niin nin kauanko minun tulee vielä silmiini ottaa tuota saatanan syöpää ja paskaa ja likaa ja RUMAA pahansuopuudesta syntynyttä tukehduttavan tunkkaista masentavaa rumaaRUMAArumaa roskaa ?!? Hei ?! Nin kauanko ?! Hei !?

H E I ? !??!

Onhan tämä asia asialistalla eli kuten paljon Sivistyneemmät Kuin Minä tai Sinä, sanovat, "agendalla" ?!? Onhan tämä ihan siinä IHAN kärjessä !? Heti muslimien ja neekerten ylistämisen ja edistämisen ja palvonnan ja lellimisen alla ja jälkeen ?!


Toki siis tajuan että Meidän kuuluu maksaa myös kaiken tuon ^ lisäksi Kreikkalaisten ja Italialaisten ja kaikkien rakastamien Belgiaanojenkin elämä ja velat ja kommunistisektorin menot ja puutteet yms, ja lähettää pullopostina setelinippuja ja tukkoja kohti Afrikan aina niin ihanaa ja pyhää apinamannerta, ja että Suomlannin Julkinen Sektori tulee paisuttaa planeetta Jupiterin kokoiseksi ja maksaa kiltin kuuliaisesti sitä siinä sitten, vaikka ihan eläkkeelläkin ! Hiphei ja hups hei ja mitä lie.

Ja että minun tulisi joutua maksamaan VALTIOLLE jos ja KUN ostan sokerista LIMUA tai karkkia tai suklaata tjns. Ja ...mistä syystä vain jos ja kun poliisikyttä niin päättää. "Sullon liian lyhyet jalat!" tai "sullon epäilyttävän pitkät lahkeet" tai "ei saa ajaa kuten itse haluaa eli ilman kypärää!" tai "maksa valtiolle koska pysäköit tähän" tai "maksa valtiolle koska mä oon niin pienimunainen kusipäinen onneton vitun ruma homo joka ei uskalla sanoa iskälle EI!" jne jne ad NAAUUSEAAAM !!

Hei !  Mitäs jos PAINUISITTE niinsanotusti vittuun, eli tarkemminsanottuna Helvettiin, mätään koiranpaskaan, ja siinä mennessänne purkaisitte nuo RIKOKSET olemassaoloa vastaan ^^^^ siitä kaikkien tieltä ja korjaisitte saatanan paskalortot kerrankin itse OMAT jälkenne !?!?!? Ettekä yrittäisi kurittaa muita kun ette pysty muuhunkaan, vitun ilkeät läskipäiset pikkusaastat. Joita Hoi Polloin älylliset ja himmeät kääpiöt kattelee siinä missä minä teloittaisin teidät päivänä numero uno. Eli yksi. Eli HETI.

Sanotaan niin että, jos olisitte laivassa jossa olen ...mm..Kapteeni (!) heheeeii, niin nin heittäisin teidät niska-perse-otteella ensimmäisen illan koitteessa haiden ruuaksi. Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti