torstai 29. huhtikuuta 2021

"Missä valkoiset.."

Tuubissa alkoi jo joku aika sitten näkyä sellaisia ällöttäviä typeriä verta nenästään kerjääviä vasemmistokommarien mulkvistien ja muiden nyhveröiden / journalistien eli JUUTALAISTEN junailemia videoita missä kysytään Amerikan Nekruilta "missä valkoiset on parempia?" eli "missä muka valkoset on muita PAAAAREMPIA ?.äää ?...önnön nönnön nöö!".

Niin nin aattelin että KUINKA tyhmää sitä VOI leikkiä. MITEN tekopyhä ja naurettava sitä KEHTAA olla. KUINKA alas sitä VOI vajota. MITEN periaatteeton selkärangaton kusipäinen mulkku-moukka sitä on mahdollista olla ?!

Te KAIKKI TIEDÄTTE vallan mainiosti että vastaus tuohon "kaikessa!" !!!

Neekeri on alaston villieläin luonnostaan, joka elää de facto Jurakautta yhä edelleen ! Ja tulee elämään niin kauan kuin kyseisessä paskanahkaisessa paskarodussa Saatanan Henki pihisee. Ja te kaikki tiedätte tämän kyllä.Kiinalainen on moraaliton sianvittu vailla inhimillisyyttä tunteita ja häpeää ja tajua esim oikeudesta jne. Samoin paljolti siis kuten nekru. Mutta kykenee itse luomaan esim alkeellisia vaatteita ja osaa pinota kiviä jne.

Mehikaani on pyörryttävän PAHA julma ilkeä Saatanallinen eläin joka vetää heeeelposti vertoja jopa Ählämin ja nekrun aivan abysmaaliselle alkeelliselle pahuudelle ja typerälle oppimattomuudelle ja sen jäykkäniskaiselle vihollisuudelle. Siis oppimisen.

Amerikan Punanahka taas on yksi typerimmistä olennoista kai mitä maailmassa ON. Melko sama kuin kaikki matalalla taajuudella tietoiset lähinnä taustahuminaa muistuttavat lajit ja rodut. Tykkää tuijottaa eläimiä ja pusikoita päivät pitkät jollei ole kittaamassa alkoholia tai tekemässä vertahyytäviä veritekoja tjms.

Ja siinä se.
Valkoinen taas.. se on liian pitkä ja kattava ja sinnetänne rönsyilevä lista edes aloittaa(!) mutta jotta jotain laittaisin niin...
- lentokone
- auto
- fillari
- ihmisvaatteet ja laadukkaat materiaalit
- KAIKKI mikä on kuvailtavissa sanalla siisteys tai "hygienia"
- sisävessa
- minkään väärti kunnon taide ja arkkitehtuuri
- hyvät syötävät ja juotavat, mm suklaa ja kolajuomat ja sipsit ja karkit yms yms jne jne etc etc....
- avaruusalukset ja matkailu ja KAIKKI mitä siihen liittyy, ja siihen liittyy ...aika paljon !
- lyijykynästä kuulakynään ja kaikki siltä väliltä
- lemmikkien kaikki tarpeisto ja vaatteet ja suurin osa lemmikeistä an sich
- kunnollinen musiikki
- sisätilat
- Yksilön Oikeus olla YKSILÖ ja erillinen laumasta, asia jota vasemmiston vimmaiset vihantäyteiset Perkeleen paskapussit IIINNHOAA ja yrittää tukehduttaa ja tappaa pois kaikin mahdollisin kuviteltavissaolevin keinoin ja jatkuvasti ja lakkaamatta
- sähkö ja KAIKKI mikä sillä toimii. Eli nykyään.. K A I K K I
- tiesikka ja pelit ja KAIKKI niihin liittyvä
- kermavaahto
- tiede lähestulkoon 100 %:sesti ja täysin
- Lähimmäisenrakkaus ja Maahanmuutto ja muunrotuisten auttaminen jopa ja yleensä nimenomaan(!) omaksi tuhokseen
- lääketiede

Ja näin edespäin. Tämä lista on niin järkyttävän piiiiiiiiiiiiiiiitkä ettei sitä kukaan jaksaisi saattaa loppuun jos se on edes mahdollista. Mutta etteköhän te KAIKKI tiedä itsekin.

Loppukaneettina sanon että jos pitäisi jokin Valkoisten Ylivertaisuus   Pähkinänkuoressa juttu tähän laittaa, niin laitan allaolevan videon, sen hoksasin pari kuuta sitten ja tuon kyseisen parin ja kanavansa, niillä on ihan hyvääkin jumputusta. Mutta tuo video tiivistää niin monta Valkoisen Ylivertaisuuden piirrettä niin hyvin ja niin näppärästi että käytän sitä.
Bongatkaa montako VALKOISTEN asiaa siinä on mitä EI OLISI ilman Eurooppalaista ja ehkä Amerikkalaista ja Aussiakin VITIVALKOISTA Ihmistä, mitä luonnossa EI OLE. Joka on kaikki mitä millään muulla rodulla on tai olisi ikinä ilman valkoista ollut.Kiitti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti