tiistai 20. huhtikuuta 2021

Genin video

 https://www.youtube.com/watch?v=m2OPOnMMPyw


Oikein ymmärrettäviä kaikki. Kyseessä siis tuon Hyödyllisen / Hyvän Maahanmuuttajan eli Genin uusin video. Suomlannin 10 - paskaa puolta.

Voin vain ällistellä miten ja miksi joku jättää jumalauta TOKION (!!!) ja vielä vittu Shibuyan, jonkun vitun suomen ja tunkkaisen kämäsen Tampereen, nääs, takia !!

Elukka parka.


Ja tuota ruuan saatavuuden eroa ei voi kuin ...en tiä.. siitä voi lähinnä ärsyyntyä. Se on totisinta totta. Suomessa ei ole MITÄÄN syötävää. Muuta kuin kurja lajitelma pakastettuja oksennuksia tai sitten YLIYLIYLIhintaista ravintolan ruokaa jolla ruokkisi ehkä Chihuahuan. Siinä missä taas AASIALAISISTA ravintoloista saa samaan rahaan n 3-10 kertaa ISOMMAN annoksen. VITUN suomijuntit saatana !


Samoin tuo Postin ankeus suomessa. Jos joku vitun vasurin paskapää makkaratukka kekkeruusi ei varasta ihan pokkana rahaa kirjekuoresta tai tee jotain muuta helvetin alhaista ja VÄÄRÄÄ, niin posti on joka keississä liian kallis ja raihnainen. Ja olisi kyllä hyvä saada kamat ihan jo turvallisuudenkin takia, asuinkammionsa tai kivensä tai kotinsa tai veneensä tai autonsa sisäänkäynnille. Missä sitten, teltassa(?), asuttekin. 

Ja kyllä, sain tämän karvaasti kokea juuri tuossa ei-niin-kauan-sitten kun jouduin hinnan takia pihistämään Kotiinkuljetuksen ja hain tilaamani paketin Postista... aattelematta lainkaan sen KOKOA ja painoa.. no, mutta, tulipahan ylimääräistä treeniä ja sain hiota ja näyttää tyhmältä. Fakjee, hiphei.

JA totisesti; tuossa oli meLEko vitun LIUKAS ajanjakso joku aika sitten !! Nimittäin notta wittu !! Saattoi olla liukkainta mitä olen ikinä kokenut !! Jumalauta se oli liukkaampaa kuin silkka jää. Ja matka joka vie normaalisti minulta kävellen n 7 min, vei 30 min !! JA lähinnä tuulen mukana uskalsi ajelehtia ja vähän liikutella jalkojaan välillä.

Tähän LUULISI suomalaisten jo keksineen jonkunlaisen ratkaisun noin 10 viimeisimmän tuhannen vuoden aikana, mutta ei tässä nyt ihan jäniksen selässä olla. Ans olla ny ja äläs hättäile jne. jne..jne.. Kattellaan ja tarkkaillaan tilannetta, josko jotakin ilmenee.

(Esim keskustojen katujen alle voisi nyt ainakin ihan luuuuuuulla, että voisi jonkinlaisen lämmitysjärjestelmän ihan naurettavan helposti asentaa ja rakentaa, mutta ne  hynät on pois siitä helikopterista joka suomesta[kin] lähtee joka vuosi tai kuukausi Afrikkaan, savannien ja slummien ja viidakon neekerten ylle. Levittämään Sivistävää Kehitysapua. Kepardiäijille konareita ja mitä lie. Ja tietysti, mikä tärkeintä, Hyvää ja Hyveellisentuntuista Mieltä Sekoomuksen Mummuille ja muille vitun KUSIPÄILLE VITTUPÄILLE paskanilviäisille ali-apinanmulkuille vitun paskoille.)


Ja suomen TV ?...onko sellainen vielä olemassa ja onko sillä jotain väliä ja katsojia !? KUKA VITTU sitä ihan oikeesti kattoo !?!? Katsooko joku teistä jumalauta vielä telkkaa !?! 

Onko edes vähän passe !?!? Itse en ole katsonut TV:tä sittemmin....2019 ? Tai aiemminkaan mutta silloin kai katsoin sen hetkisen Vain Elämään. MITÄÄN muuta en ole katsonut. Ainoastaan tuo Sukuni Salat on jokseenkin mielenkiintoinen ja näin jotain Suurmestarin pätkiä tuubivideoiden seassa.

Jaa niin, sekin olisi pitänyt mainita Valtion Vallankiiman eli "pandemian" hyvissä puolissa, että jäi Vain Elämää tekemättä tai ainakin oletan että sitä ei nyt päästy kyhäilemään enää pystyyn. Se on jo pystyynkuollut koko juttu joten antakaahan sen nyt levätä. Maijaskan Pavekin meni ja kuoli muuten. Sille kävi kamalasti, jumalauta se on järkyttävä tauti se. Ehkä pahin mitä ON. 


Mutta eniwei, ihan hyvä lista Genillä oli.

Tässä kaikki tässä kirjoituksessa.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti