maanantai 26. huhtikuuta 2021

Pipilän Päällekarkaus

 Ja piexentä.


Jaa niin ja heheheeiii !! Jokuhan kävi Pipilän Paskapää-Paskapussiin käsiksi joku aika sitten !!  Unohdin vallan, hahahahaa, heheeeiii !! K I I I I I T O S  sinulle !!

Suurkiitos vaikka aivan TÄYSIN laimea ja mitätön yhdentekevä höntsätönäisy se vain oli mutta hei; IDEA on se mikä ratkaisee ja viesti oli ihan oikea ja oikeansuuntainen ja kohdistettu oikeaan MAALIIN tai mulkkuun tai kusipäähän tai kohteeseen tai miksikä sitä kusipäätä paskapussia mätäpaisetta nyt haluaakin kutsua.


Mutta että kiitos sinulle joka sitä töytäisit. Ja kiitos kaikkien nyhveröiden Finnuiitti-tuppisuidenkin puolesta jotka huohottaa kuin ne tyhmät vitun ämmät mitä ovat, kun rumat tyhmät vitun ämmänsä niin odotta ja käskee. Kaiketi jotta saisivat niiltä rumaa haisevaa leveää pimppiä tjns. SEhän se on se Elämän Pääasia.


Haistakaa SE !!


Mutta minä joka EN ole typerä luuseri, pää perseessään "elämäänsä" (sellissä) viettävä auktoriteettiUskovainen imbesilli etatisti-idiootti, tykkään suuresti jos ja kun jotain todellista saadaan aikaa "poliitikkoja" vastaan.

Ne kaikki kuuluisi selliin tai sorakuoppaan ja te KAIKKI TIEDÄTTE kyllä tämänkin. Mutta hei ! Leikitään TYHMÄÄ !! Hip hip heiiii. Se toimii. Se on toiminut jo tuhansia vuosia !

"Hei Pipilä!"  .."?!.".. *BÄNG!!*  "älä ny saatana lyä!"KIITTI !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti