lauantai 24. huhtikuuta 2021

Capitol Hill - Amerikka

On tullut tämän aika.

Tiesitte että joudon puuttumaan, ja puutun(!), tähän aiheeseen. Saatan palatakin tämänkin jälkeen tähän jos saan muovattua kaiken mitä pitäisi sanan muotoon saada muovattua, mutta sanon itse primääriasiat jos muistan, nyt ja tässä.


Eli Amerikka ja "Capitolin Valtaus". (Kuin Nälkäpelistä !! HAhahaa).

Sanon heti alkuun lyhyesti ja mahdollisimman yksiselitteisen SELVÄSTI ja vahvasti ja niin ettei tulkinnanvaraa jää ja epäselvyyksiä kenellekkään, että tuomitsen vahvasti ja jyrkästi... kaikki ja kaiken joka ja mikä tuomitsee tuon tapahtuman. Minä olin niin haltioissani etten ole vähään aikaan mistään niin elähtänyt ja ilahtunut kuin tuosta päivästä ! Luulin jumalauta jo että se SELVITTÄISI asioita !! Että se olisi JO itse, jonkinlainen Vallankumous ja Sisällisodan se alku. Mutta.... ei. Paholainen vain marssitti märehtijänsä takaisin paikoilleen ja suo otti anastamansa Toisten Ihmisten Vallan takaisin ihan pokkana itselleen.

Itse teko, "valtaus", oli niin mahtava kuin vain mikään sittemmin alkuperäisen Vapaussodan olla ja voi, siinä AMERIKKA oli hetken ihan ELOSSA !!!!!!! Siinä oli sitä Oikeaa Amerikkaa ja sen VAPAUDEN kyvykästä proaktiivista lupiakyselemätöntä SUVEREENIA henkeä, eli juuri sitä mitä Amerikan PITÄISI OLLAKIN. Ylipäätään. SATAPROSENTTISESTI, vaikka mikä vitun tuhnu nynnyhönö mitä muuta sönköttäisi. Amerikka = Anarkia. Ja Anarkiaa. Ja tuossa oli LÄHES annos sitä.

Trump teki jotain niin SUURTA ettei sitä vielä edes kyetä käsittämään ihan täysin ja selkeästi, Trump jos ei muuta niin Avasi Pelin. Ja sai Demonit näyttämään TODELLISET rumat kusipään kuvottavat kasvonsa. Ja kuten KOKO MAAILMA näki, ne joilla on sekä silmät nähdä että ymmärtää näkemänsä ja tulkita se oikein ja saapua oikeaan johtopäätökseen,  kuinka alhaisia ja vallanhimoisia ja ahneita ja inhottavia ja häikäilemättömiä ja häpeämättömiä ja omahyväisiä ja sosiopaattisia ja psykopaattisia histrioonisia kyynisiä juonittelevia pussillisia kusipäistä pelkurinpaskaa "poliitikot" ON. SE oli päivän ykkösanti. Ja se PRIMÄÄRI asia koko jutussa, se SYY    M I K S I   siitä kaikki maailman naurettavat hönöt ja nynnyt ja luuserit ja vallanpalvojat eli etatistit ja saappaannuolija-Satanistit yms kusipäät niin kohkasi ja henkeään haukkoi ja hyperventiloi ja mankui ja älisi-ölisi ja mölisi ja mankui ja valitti ja vonkui ja kailotti oli hyvin HYVIN yksinkertainen enkä ole vielä lukenut KENENKÄÄN koko maailmassa tätä snaijanneen. Joten saan esitellä teillä teille ITSE tässä ja täällä ja nyt, ensimmäisenä maailmassa(!), mikä ei ole minulle epätyypillistä tai uutta, sen OIKEAN syyn kaikkeen silmät pällellään "pöyristelyyn". Se on jotain mistä olen teille koko Blogin ajan(!!) koittanut vaahdota ja saarnata ja MUISTUTTAA(!!) ja muistutan niin kauan kuin Blogia pidän. Se tulee tässä......" Valta ...on Vallan vaikutelmassa "
Tai kuten Batmanissa "Bane" sanoi: "teatraalisuus ja petos,  ovat vahvoja aseita  tyhmiä vastaan..".

T Ä S T Ä  oli  Hoi Polloin toloni kyse. TÄMÄN takia KAIKKI MAAILMAN "poliitikot" ym hypersuperultraMEGAkusipäät kohkasi niin nopeasti kuin suinkin silkkipaidoissaan Mercedeksensä tai Palatsinsa uumenista kerkesivät, Julkisesti Tuomitsemaan "nämä kamalat iskut.." tjns potaskaa. Se mitä tapahtui oli että vallan KULISSIT ROMAHTIVAT. Kansa näytti ettei OLE mitään vitun "valtaa". Keisarilla EI OLE housuja. Keisari on pieni mitätön ja vitun RUMA.

TÄMÄ on KAIKEN tämän mankumisen SE OIKEA ja TODELLINEN syy. KAIKKI muu on siihen nähden yhdentekevää ja triviaalia ja ohikiitävää. SITÄ "poliitikot" voivotteli ja valitti, SITÄ kaikki niin manasi ja mankui. Heidän huolella ja vaivalla tekemänsä Saatanan Työ eli ihmisten GLOBAALI aivotahrinta ja indoktrinaatio meni pilalle kun ihmiset vain KÄVELI sisään "Vallan Saleihin" - näyttäen täten mitä se kaikki ON. Se on PELKKÄÄ teatteria ja RITUAALIA. Se ei OLE mitään. Se on VAIN jos te ANNATTE sen olla. Se on Mustaa Magiaa. Se on Voo Doota. Se ON ja pysyy niin kauan kuin TE vitun idiootit ALISTUTTE ja kannatte Albatrossia ja raahaatte pilaria ja tulkitsette luolan seinän varjoja. Se LOPPUU HETI (!!!) kun nyppäätte päänne pyllystänne. Siihen paikkaan. Ja kyttä on vain ventovieras kusipäinen häiriintynyt ultramulkku aseen kera. Joka uskoo vahvasti että omaa oikeden käydä kimppuusi. Hei; sellaista on kun on tyhmä hullu Saatanan Lapsi.

Ja minä EN nyt puhu vertauskuvin. YMMÄRTÄKÄÄ tämä.


* * * * *


Toinen asia joka tuli ällistyttävän SELVÄKSI tuona päivänä ja sen jälkeen, on kuinka kertakaikkisen ällistyttävän pöllämystyttävän totaalisen häikäilemättömiä KAIKKI  Amerikan "poliitikot" eli LOISET on, ja miten kertakaikkisen absoluuttisesti ovat "oman kansansa" vannoutuneita verivihollisia.

Ainut virhe minkä  Oikeat Amerikkalaiset tekivät, oli etteivät menneet sinne ASEIDEN kera. Ja ISOJEN ! Ja yksinkertaisesti AMPUNEET joka SAATANAN kyttää ja muuta kusipäätä, poliitikon paskaa, minkä näkivät. Tokihan he Lähettivät Viestin, muttei se mene Luciferin porukoille yleensä perille kuten luulette. Ne on paaaaaaaaaaljon paljon PAATUNEEMPIA kuin näytte ymmärtävän. Mutta heillä kaikilla -siis"Trumpilaisilla"- oli KAIKKI MAAILMAN OIKEUS siellä olla ja se tehdä mitä tekivät ja vielä helvetin paljon enemmän, ja kytät ja muut saastat (poliitikot) saavat olla aika vitun ällistyttävän kiitollisia etteivät saaneet mitä ansaitsivat. Ja miten HALVEKSITTAVAA onkaan ollut Psykopaattivasurien BLM-Fasistit akselin ja tv:n superpersereikien ym ammattimulkkujen kielenkäyttö ja tapahtumien kuvaus sitten. Jumalauta kuinka halpamaisia  saatanan silmättömiä perkeleita te oikein VOITTE olla !!!!! Jumalauta vittu KEHTAATTE(!!!!!!) Saatanan koiranpaskat ihan pokkana kauhistella ja tuomita ja kohkata ja haukkoa saatanan vitun lierurotan lapamadot henkeänne tuon YHDENTEKEVÄN, mutta symbolisesti merkittävän, tapauksen johdosta.... mutta MITÄÄN ette saatanan paskahousut hiiskahdakkaan kun Amerikka PALAA / on tulessa, koko vuoden 2020 !! NEEKERIEN   JUUTALAISTEN(jotka heitä ohjailee) ja VASEMMISTON kommunisti-paskarottien takia !! EXKLUSIIVISESTI edellämainittujen paskatahrojen, ei KENENKÄÄN muun. Tai no tottakai MEDIAN. Median ja noiden siis.

Tekopyhyys, halveksittava kaksinaismoralistinen paatunut VALEHTELU a la Lucifer, häikäilemättömyys, alaston vallanhimo, pöyristyttävä pokka(!!), täysi häpeän ja itsetietoisuuden puute, syyllisyydentunteen täydellinen poissaolo, lapsellisuus, histrioonisuus, psyko ja sosio -patia, alhaisuus, raukkamaisuus, peittelemätön ja huonosti peitelty pahuus jne jne jne jne JNE  ad nauseam ja absurdum, KAIKKI nämä ovat vain alkusoittoa kun teitä tulee jotenkin sanoin kuvailla.

Kaikki tuo ^^ ja paaaaaaaaaaaaaaljon enemmän, ja siltikään ei mitkään sanat INHOTTAVUUTTANNE ja alhaista kuvottavuuttanne tavoita.

Ja hei ! Se Vitun NEEKERIN paskarotta-kusilänttiKYTTÄ joka ampui Ashli Babbitin absoluuttisen hysteerisen raukan (peruskyttä) elkein; SE jos kukaan, tulisi TUOMITA "ensimmäisen asteen murhasta" loppuiäkseen esim sinne mihin tykkäätte muita jouduttaa eli selliin / vankilaan. Sinne kytät ja tuomarit kuuluu, niska-perse-otteella NÖYRYYTTÄVÄSTI retuutettuna, ilman sölkötyksiä. 

Oletan että olette kaikki jo nähneet sen videon. Siinä ilmestyy yhdestä huonesta vain musta hanska / käsi, joka ampuu oven ikkunasta läpi tuon naisen mikä ei muuta tehnyt kuin katseli ikkunasta sinnepuolen käytävää ja kiipeili. Se nekrukyttä MURHASI kyseisen Ashlin ihan vain SIKSI.

Eli siis NEEKERIKYTTÄ ampui täysin viattoman aseettoman VALKOISEN naisen. TÄMÄN takia MEDIAN paskaraidat paskahousut kusipäät, H A L V E K S I T T A V A T luuserit nynnyt kusipäät paskaläjät, ei sano asiasta sanaakaan. Nähkää "lehdistö" koostuu aivan käsittämättömistä PELKUREISTA. Tätä ei moni näy tietävän. Mutta kuten lempibloggailijani sanoi, SYY miksi media yrittää aina vähätellä esim MUSLIMIEN VAARAA ja kaiken OIKEASTI helvetin VAARALLISEN vaarallisuutta, on niin yksinkertainen että: median väki ihan oikeasti PELKÄÄ NIITÄ. Ja PALJON !!!

On paaaaaljon turvallisempaa "raportoida" jostain koulupalosta Espoossa tai kuinka Kevolla on liikaa päiväperhosia tai miten kallista maito on Tampereella, kuin muslimien PAHUUDESTA ja TEOISTA. Median apinat on niitä sellaisia... PASKAHOUSUJA. Ne on niitä, ne on PELKUREITA. Ne EI OLE kuten MINÄ; medialaiset EIVÄT ole Urheita ja Rohkeita ja Edellekävijöitä. Joskus ne kyllä haastattelevat meitä, mutta usein vain kun jotain on jo tehty ja maisema on turvattu niille nilviäisille paskarotille tulla heijastinliiveissään paikalle kekkuloimaan ikäänkuin paskankin väärteinä, eikä täysin hyödyttöminä VALTION syöttäminä uikuttavina paskarottina.

Ja HEI ! Median virtsapäät TIETÄÄ tämän kyllä. Ne TIETÄÄ tämän itsekin. Jos vain joku voisi joskus SANOA sen heille !!!? Halla-Aho esim ?! Tjns. Kun niin vitun ihmeellisiä ja "pelastajia" olette. Ja kun kaikki suomlannin vitun idiootit odottaa TEIDÄN jotenkin maagisesti "menevän politiikkaan" ja pelastavan suomen. 

Media on myös VASEMMISTON ja JUUTALAISTEN, eli kahden PAHIMMAN VIHOLLISEMME    päämaja ja PESÄKE. Etäpesäke tälle Satanistiselle Syövälle mikä länsimaailmaa ja nyt myös Finnuiittilaa riivaa. Ja ne on kostonhimoisia pikku-kusipäitä. Minäkin olen äärimmäisen kostonhimoinen ja TUNNISTAN kyllä toisen moisen ja hei !!....  .hAHahahahahahAAAA !!

* * * * *

Nyttemmin on Amerikan "poliitikot" muuranneet oman persereikänsä eli Wosshingtonin, jota KAIKKI maailman idiootit "poliitikot" ihailee, umpeen, ja aseistaneet sen ympäristön ja tuoneet sinne TUHANSIA Kansalliskaartin sotilaita. Jotain kuviteltua jotakin varten kai. Nämä samat paskarotat siis jotka sanovat ettei kansalla saa olla ASEITA. Esim se Nänsi PiisOfShit halusi kuten Himmeä Hölmö joka yö muistaa striimissään, onneksi, muistuttaa "miehitettyjä konekivääreitä" eli niitä ISOJA konareita mihin luoteja syötetään "jatkuvalla syötöllä"...hahaha panosvyöllä ja kaksin käsin !! NIITÄ ===> Amerikkalaisia vastaan !!!  

"Suo" näytti täydellisen halveksittavuutensa ja mitä alastomimmin. Tekivät kaiken onneksi hyvin HYVIN näkyväksi ja selväksi, pitäisi kai ihan kiittää.

Ja toinen asia vai onko tämä jo kolmas, jonka haluaisin teidän HUOMIOIVAN ja tajuavan, on se että tämä ja sen kytän tuomitseminen sen nekrunpaskaläjän kuolemisesta, mihin se EI OLE syyllinen millään tavalla tai lailla, toivat esiin sen että KYTÄT ja VALTIO ym ALISTUU kumman NOPEASTI ITSE !!! HETI kun Meitä ja Heitä tai Teitä tai ketä lie, on vain TARPEEKSI ja VÄKIVALLAN uhka ja väkivalta an sich, on vain tarpeeksi merkittävä / -vää ja kouriintuntuvaa.

TÄMÄN minä siinä NÄEN. HETI.  Kytät globaalisti taittui kuin pyyhe viikattuna kaappiin, kun NEKRUT ja "kulttuuriväki" eli VASEMMISTOLAISET ja JUUUUUUUUUUUTALAISET, vähän korotti nynnyjä älykääpiön  RUMIA ämmän ääniään. 

NIIN helposti sitä VAPAUTTAISI itsensä kyttien ikeestä !!!!!!!!!!!! En VOI kyllin ättä KOROSTAA. Mutta vittu kun EI nin ei !!!!

Kun ei mene lanttuun nin ei se mene. Päänne on betonia, parhaillaankin. Ja kyttä vaikuttaa teistä hyvältä ja järkevältä hahmolta ja jutulta ja joltain mitä nyt vain tulisikin olla ! Ni. 

TÄMÄN takia olette ORJIA ja vankeja ja PYSYTTE sellaisian: te PALVOTTE omia VIHOLLISIANNE ja orjuuttajianne ja pyydystäjiänne ja vanginvartijoitanne ja leirinnne ylläpitäjiä ja alistajianne ja sortajianne. Tämä johtuu siitä että olette yksi osa pelkureita - kaksi osaa tyhmiä - ja yksi SUPERosa tietämättömiä. Osia on muitakin mutta nuo on ne pääosat.

PELKO pitää teidät "kurissa" eli vihollisen karhunhalausotteessa ja niskalenkissä ja niska-perse-otteessa ja suukapulassa ja seiväs perseessä. Haistakaa siis vittu ! 


Mutta eniwei, en saata uskoa että Amerikkalaisista oikeasi OLI moiseen. Se oli VAPAUDEN HENKÄYS tässä äärimmäisen supertunkkaisuuden Helvetissä. Se oli pieni ohikiitävä hetki armoa ja armahdusta, järkeä ja virvoittavaa raikasta raitista tuulta, oikeamielisyyttä ja oikean Oikeuden riemuvoittoa ja silkkaa katuviisautta ja järkeä ja tyylipuhdasta Amerikkaa. Se oli LÄHES katharsis !


Jos jokin tuollainen saataisiin aikaan ja jolla olisi EHDOTON ja häpeämätön ja taipumaton ja SELKEÄN  V A L K O I N E N arjalainen ("jalo") muoto ja olemus ja fiilis ja idea ja aura niin SE olisi jo vittu jotain !!!

Amerikkalaiset kävivät jo pirun lähellä. 

Ei vielä tarpeeksi ja aivan liian löysää ja päämäärätöntä haahuilua mutta idea oli oikea ja sydän paikallaan. Ja VIESTI ihanan selvä ja selkeä ja juuri oikeille Piruille suunnattu. "Täältä tullaan & Täältä pesee" jne.

Ja kuten näitte, ihan kuten täälläkin "kansalaisaloitteiden" eli vessapaperin, kanssa, ei sielläkään korviaan lotkauttaneet "vallanpitäjät" vaikka KANSA RYMYSI SAATANA SUUHUN !! ÄNKI OVESTA SISÄÄN ja nosti jalat pöydälle jne jne !! Nin EI mene viesti perille. "Eivät ota vastaan ulkopuolista infoa" - eivät totisesti !

Kiitän Amerikkalaisia osallistujia kaikesta tuosta ja onnittelen osittain onnistuneesta Vallan Mitätöinnistä ja MUISTUTAN kaikkia että; Amerikan oikea olomuoto on A N A R K I A.

Amerikan KUULUISI olla täysin 100 %  VAPAA, EI minkäänlaisen "politiikan" ja kytän ja lain ohjailema-omistama-käskyttämä-kyykyttämä-"säätelemä"-"sääntelemä" hidastama ja kuolettama. SIITÄ on O I K E A S T I pohjimmiltaa kyse. Ja kuten KAIKKI ja kissansa on jo siteeranneet joooooka ikisessä youtube videossa, kuten Raamattukin sanoo taisi olla itse se pääheppu, jonka muuten taisin tuossa NÄHDÄ (se on ihan oma juttunsa se, eikä kuulu tähän Blogiin kertakaikkiaan yhtään!), niin nin kuten se sanoi jo 2000 v sitten; taistelumme EI OLE lihaa ja verta vastaan, vaan HENKEÄ ja pahoja (demonisia) sieluja ja valtoja "taivaassa"(vastaan). MINUN versioni siis tuosta sitaatista. 

SE on KAIKEN se "SE" juttu. Aa ja Oo. Ja toisin kuin te, minä TIEDÄN mistä minä puhun. Ja niin tietää jokainen "kuolemanlähikokemuksen" eli KUOLEMAN kokija. Vain niillä jotka EI tiedä on idiooteille tyypillisiä Vahvoja Uskoja™  suuntaan jos toiseen ja härkäpäisen pinttyneitä imbesillejä käsityksiä ja henk.kohtaisia "vakaumuksia" maailmankäsityksiä ja vasemmiston loisille niin "rakkaita" "maailmankuvia™" yms Satanistista tympeän joutavan typerää PERKELEEN potaskaa. Kyseiset käsitykset on nykyään usein muodoltaan "tieteellisiä" tai jopa "psykologisia" tjns melko yhdentekevää humpuukia. TIETÄKÄÄ vain että LUOJA ON KAIKKIALLA ja näkee K A I K E N !! Ai miin aivan KAIKEN, ajatukset ja suunnitelmasi vitun APINA saatana, tunteesi ja tekosi... ei ole MITÄÄN, seksidystopiasi vitun nilviäinen(!!), mitä EI OLE jo nähty "taivaan TosiTV:ssä". Minä totisesti SANON tämän teille. Voitte joko olla viisaita ja noteerata ja kuulla ja nähdä, tai jatkaa tyhmänä jukuripäisenä uppiniskaisena paskahousuisena tietämättömänä tyhmänä Saatananpalvojana. ASIAT ei muutu sinun sinkoilustasi sinne-tänne mitenkään. TOTUUS on ja pysyy.

"Luojan kiitos".


FUCK  YEAASSSS !!


Thank You to ALL Actual Americans whot took part in that ^^ !! That ALMOST Actuation Of ACTUAL  Americanism. FREEDOM / Anarchy !! Thank You and Congratz !Mmmjjahh
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti