torstai 22. huhtikuuta 2021

Lyywwis Nigger

 https://www.is.fi/formula1/art-2000007933848.html


Lewis Niggerton

VITTU !


Vittu tuo neekeri pitäisi heittää jo niska-perse-otteella tuleen. Ainakin potkaista mahdollisimman vitun kauas Formula-1 piireistä. Vitun YLIMIELINEN Saatanan perkeleen vitun paskasäkki nilkki. Vitun nilviäinen liejurotta. 

Jumalauta että KEHTAA !!  Vittu saatanan hiekan ja hyönteisten ja ihmisten syöjä - kusen ja veren juoja primitiiviapina. Valkoinen on antanut tuollekin vitun kusipäälle aivan K A I K E N ja vielä vittu melko Etuoikeutetun(!!) laiffin ja makean ja leveän elämäntavan, tienata saatana sanoinkuvailemattomia miljoonia ajelemalla autolla ympäri tyylikkäitä moderneja siistejä hygieenisiä khuuleja ratoja, ja mitä tekee NEEKERI ?!!?! Aukoo päätään ja korostaa NEEKERIYTTÄÄN ja valittaa ja VAATII LISÄÄ ja tukee ja kohkaa YHTÄ yhdentekevää katurikollista Amerikkalaista neekeriä   !! Sitä. Sitä se tekee.

Saatanan kekkana. Helvetti että minä olen sitten ihan yhtä täynnä tuota vitun apinanlärvää kuin neekerirotuja yleensäkin / ylipäätään.

Voitteko lakata tekemästä tuosta marakatista ainakaan yhtään tuon kuuluisampaa ja laittamasta sen naamaa näkyviin joka vitun päivä jossakin asiyhteydessä ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti