maanantai 26. huhtikuuta 2021

Junttien Kusipäisyyttä #23857

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0f1131d8-8297-452f-99d0-5827a4c1441e


Haistakaa suomalaiset paska ja vittu. Vitun mätäpäät Stalinisti ETATISTI ääliöt.

Teidänlaiset saatanan Pohjois-Korean (tapaan) tottelemisesta innostuneet luuserit sieluttomat perkeleet pitäisi vain pyyhkäistä pois maailmasta ja antaa tämäkin kusinen vitun risukko jollekin paskankin väärtille. Esim... Saksalaisille tai Anglosfäärille, ne tarvii kohta kaiken maailman tilan muutenkin kun pakenevat uppoavaa Sfääriään.


Mutta AJATTELE kuka tämän lukeekin, ihan ekaa kertaa elämässäsi(!), että VALTIO sanoo sinulle tai tässä keississä tuolle "reserviläiselle" hepulle  että se on "luvatta poissa" !!! LUVATON POISSAOLO !!! Ai miin.............voiko mikään olla enää pöyristyttävämpää ja räikeämmin vallanhimoista ja Saatanallisempaa kuin sanoa jollekin ventovieraalle VAPAALLE ihmiselle että "hei! sä oot LUVATTA vapaa / poissa !"  !?!? Ai miin kuinka vitun totaalikontrolli totalitääri muiden OMISTAJUUTEEN tähtäävä DEMONInkusipää sitä täytyy olla käyttääkseen edes moisia sanoja ja käsitteitä !!?!?!?!!?

Se EI OLE jumalauta saatanan Paholaisen Läskipäät milläänlailla eikä tavalla TEIDÄN päätäntäVALLASSA onko joku VAPAA (!!!) tai ei !! SAATANAN saatanan kusipäät !!!! J U M A L A U T A !!!


"Luvaton poissaolo" ....?! Tä V I T T U A !!!!?!?!?  Ette te kovin jurakautisen kommaripaholaisia o ?

Ette te kovin Saatanasta ja Helvetistä o ? Kauhean jäykkiä sieluttomia Kommunistin kusipäitä jäykkiä paskavittuja ?! Muiden kontrollointiin keskittyviä absoluuttisia kusipäitä ja häikäilemättömiä vitun Saatanoita. Vitun tundran luuserit. Finnuiitit.


Hei !! IDIOOTTI ! Minä olen niin VAPAA kuin ikinä pystyn !! Minä en ole missään vitun vastuussa TEILLE tai vastaa teille tai ole teidän komennossanne ja teille alisteinen ja teille jotenkin .."beholden".

Painakaa lanttuunne.  

Eikä ole KUKAAN muukaan.


Teiltä ei tarvitse kysellä LUPAA(!!) "saanx mä olla vapaa" !!!!   Te  ETTE OLE(!!) Jumala !!!!!


Sisäistäkää Saatanan Opetuslapset TÄMÄ !! SISÄISTÄKÄÄ TÄMÄ  NYT !


Kuten olen ennenkin siteerannut / suomentanut lempikirjoittelijani yksinkertaisen tiivistelmän asiasta; "ei ole olemassa oikeutta komentaa ja velvollisuutta totella"  !!!!!

TÄMÄ yksin on asia TOTUUS ja laita. Ei M I K Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä N muu.Ei jumalauta vittu saatana.... ajatelkaa nyt perkele.... "LUVATON poissaolo"... LUVATON !!...hah.ha HAHAHAHa.h.ahaha AAAAAA !! Ei kovin koppavaa - ylimielistä - olettelevaa - itse itselleen VALTAA hamuavaa ja petaavaa ja OLETTAVAA ja ottavaa ja VALTAAVAA - ei kovin satanistista ja rikollista ja PAHAA !! Malum In Se.


"Heeeii ! Sä tarttet MUN luvan mihinkään!"


"Ai ?!... Sä oot se itse JUMALA?!"


"Ei !!"


"Kuka vittu sinä sitten OLET ?! Ihan ex-säktli?!"


"Mä oon yksi loputtomista byrokraateista !".


Vittu    HÄVETKÄÄ !!


H Ä V E T K Ä Ä Ä jumalauta vittu saatana !!


Ja vittu vielä "SAKOT" !! HAHAHAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kappas kun ette ihan KOMENTANEET "nurkkaan häpeään" ja mitä lie... tukkapöllyä jnejne...


Vittu notton kirveellä töitä. "Täällä Pohjolassa".Syttyköön TULEEN koko vitun KURJA kusinen kusipäinen Saatanan Pohjola !


Fuck You All.


Kiitti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti