maanantai 26. huhtikuuta 2021

Edin videosta idea

Katselin tuon äsken tuon taas tuon nääs Ed Duttonin suoran-lähetyksen Oulusta, "kylästä jossa asuu" kuten hän sanoi. Ja siinä kävi 1 sinänsä noteeraamisen arvoinen seikka esiin. Jonka raportoin tähän ja kehotan kaikkia huomioimaan, HUOMIOOO(!!), ja sisällyttämään Maailmankäsitykseensä.

Eli ihan näinkin yksinkertaisesti ja yksinkertainen asia kuin että: SYY mikäsi Elitistit eli tietyt "luokat" "Yhteiskunnassa" joka on siis lähinnä HEIDÄN "kuntansa", niin nin SYY miksi nuo "poliittiset" ym "vaikutusvaltaiset" mulkut ("luokat") "äänestää" tai käyttäytyy tietyllä tavalla ja nyt esim MoKu lienee hyvä paha esimerkki, on niiden OMA "geneettinen intressi" !

Miksen tullut ajatelleeksi näin yksitoikkoisen tikkusuoraa ja yksinkertaista motiivia itse ?!?!? Mutta toisaalta minä en ajattele heitä minään GENEETTISESTI eriävänä omana populaationaan mutta ilmeisesti minun TULISI ajatella ja sinun. 

Totta tosiaan, sitähän ajautuu jo vähän kuin väkisinkin sellaisille geneettisen eriävyyden raiteille kun muodostuu noita "poliittisia sukuja" ym joista KUKAAN ei ole reaalitodellisuuden Maankamaralla paskankaan väärti ja ollut ikinä MISSÄÄN työssä esim vaan ovat vain "vaikuttaneet politiikassa". Eli LOISINEET Helsingissä. Se on se miten se OIKEASTI sanotaan, toistakaa nyt kaikki "loisineet Helsingissä". Kiitos.

Niin nin kyllä, kieltämättä; heillä alkaa todentotta olla OMAT intressinsä. Ja jotka voivat olla / ovat suoraan vastakohtaiset verrattuna Yleispopulaation Maatiaisiin eli Hoi Polloihin.


Tämä kannattaa ihan oikeasti nyt sisäistää ja MUISTAA !! Ja lisätä repurtuaariinsa. Ajattelunsa arsenaaliin.

Eli Helsingin Vihreät Kusipäät esim ON tai alkavat olla ==> OMA ROTUNSA ! OMA erillinen geneettinen poppoo.

Jolla EI OLE mitään    M I T Ä Ä N  (!!)   yhteistä "meidän muiden kanssa". Muuta kuin ehkä puhuttu kieli.


Tämän voi lyhentää näin: me ollaan SODASSA.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti