maanantai 19. huhtikuuta 2021

Koronakytät

 En tiä.... koetteko te olevanne samalla puolella tuon synkeän kusipääsakin ^^  kanssa ?

Minä EN. Minä NÄEN vain vihollisia. Hengenvaarallisen typeriä öykkäreitä, Valtion armeijan MINUA VASTAAN. En tiedä mitä SINÄ näet. Luultavasti jotakin muuta, jotakin KUVITELMAA.


Se johtuu siitä että olet tyhmä ja naiivi ja aivopesty.


Eniwei, iroonista tjns että kytät sieppaa ihmisiä jotka VASTUSTAA...mm....VALTAA ja kyttien valtaa ja Totalitäriaa jne jne.. AHahhaa..vitun kytät ! HAHAHaaa. "Jos vastustat sieppausta, sieppaamme sinut!".

Loogista !
Sanon muuten samalla kun unohdin, että KIITOS kaikille jotka vaivaudutte ja viitsitte ja uskaltaudutte noihin mielenosoituksiin ja olitte siellä ensimmäisessä vastaavassa. Mistä kyttäroistot niinikää kävi kidnappaamassa eli "pidättämässä" itselleen entuudestaan täysin tuntemattomia vieraita ihmisiä koska Valtion byrokraatit antaa kytälle siihen luvan. Niillä on sellainen  valtaa antaa, tai valtuutus tjns.. jostain.

Perseiden perseestä tjns.


On kuin häviävän pieni määrä Finnuiitteja alkaisi kehittää alkeellista tajuntaa ja vapauden kaipuuta ja ymmärrystä ja henkilökohtaisen tietoisuuden ja mahdollisuuden ja "vastuunkin" ymmärrystä jne. Alkaako teille versoa daijuun uusi TASO ?!? Siitä vielä 10 askelta ylemmäs ja a vot ! Sitten on jo mahdollisuus Kulttuuriin yms !


Onnea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti