sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Kreetta Pölvästi

 Tässä on käynyt myös niin, kuvottavasti, että paitsi Ruotsin / SvärjeStanin ääliöt, mutta myös laajemminkin koko maailman kaikki typerykset, on alkaneet palvoa lähes messiaana.... yhtä naurettavaa ruotsalaista teini-ikäistä kehitysvammaista tyttöä. Eli Gretaa. Eli tuollaista tympeän pullean tyhmää ja tyhmännäköistä, rumaa vitun kumipallopäistä nahkanaamaista killisilmäistä typerää vitun kiukkuisaa keharia.

MITEN valkoisille voi käydä näin !?!?!? Miten te VOITTE jumalauta vajota noin alas ?!


KATSOKAA jumalaanne !!..


"Fyfaan...miten hölmöjä typeryksiä nuo oikein on ?!..ilmasto juujuu  Ja sitä ja tätä !"


MIKSI näin on käynyt ?! En tiä, biits mii. Kai siksi että ihmiset on ihan sika tyhmiä ja epätoivoisia ja etsiät vastausta mistä vain MUUALTA kuin "Jumalasta" tai Tuonpuoleisesta tjns. Kuten sanottua; jollet usko Jumalaan niin uskot mihin vain. Esim ruattalaiseen separi / keharilikkaan ! 

HAHAh ahahaHAH AahahaAAAAAAhAAAAAAAAAAAA !!!


Ai Kristus Vittu !! Hahaaa.

Meidän aikana keharit / mongoloidit sentään tiesi paikkansa, eikä väittäneet esim näkevänsä ultraviolettia tai haistavansa kultaa tjns täyttä ja naurettavaa potaskaa ja paskaa. Mutta Greetta ?! Se puhuu polleena mm tuollaistakin paskaa. Näkee kuulemma hiilidioksiidin yms ! Ilmeisesti se ei snaijaa että KAIKKI me näemme, jotka emme ole sokeita tai näkövammaisia tai liian wanhoja tai liian typeriä, maasta aaltoilevan lämmön. Ehkä se meinaa sitä.

Huunous.

Tai ehkä sillä TODELLA on ylimääräinen kyky, 1 ylimääräinen aisti, niinkuin linnulla - joka näkee magneettikentän ja osaa suunnistaa sen avulla.


Mutta että on totisesti vastenmielinen ja naurettava ja luotaantyöntäjä ja TYHMÄ juttu tämäkin. Vitun naurettavat ääliövasurit !

Miksi te vitun juutalaiset näädät ette voi vain HYVÄKSYÄ asiaa ? Eli että teidän Saatanallisista joukoistanne EI TULE mitään merkittävää. Ei MITÄÄN "messiaanista", eikä MITÄÄN vaikuttavaa kuten esim edes Hitler tjns. Teillä vain EI OLE mitään annettavaa. Eikä tule ! Pahasta ja tyhjästä ja takapuolesta on paha nyhjäistä.

Vaikka keräännytte minkä satunnaisen slummikakaran tai ylikoulitun imbesillin ympärille tahansa, sieltä EI TULE mitään "Jeanne D´Arcia". Ei nyt eikä koskaan. Te olette VÄÄRÄLLÄ PUOLELLA asioita ensinnäkin. VÄÄRYYDEN ja PAHUUDEN lähettiläitä, haitallisia idiootteja jne jne ad nauseam.

Ja triviaaleimmillaankin; te olette vain keskinkertaisia tyhmiä nynnyjä tuhnuja.


Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti