maanantai 26. huhtikuuta 2021

Suomi - Suomalaisuus - Suomesta

Tätä minun on pitänyt jo kaaaaauuuaaan teille sanoa tai tätä kysyä. Näin yksinkertaisen lyhyesti...oletteko te ikinä hetkeksikään pysähtyneet AJATTELEMAAN ja HAVAINNOIMAAN  ===> OMAA typeryyttänne ?!?!?SEN sijaan että mankuisitte "Ryssästä" tjns.   Nähkää asia ON NIIN että te OLETTE idiootteja. Asia ON niin että : mitä MERKITYSTÄ sillä on mitä Ryssä tjns VOISI, EHKÄ, KENTIES, "teille tehdä", kun te ITSE teette ITSE ITSELLENNE ja TOISILLENNE jo kaiken sen ja enemmän ?! Kaiken Maailman Kiusan ja Pahan.


Asia ON NIIN että Ryssän hyökkäys sai teidät tekemään ITSE sen mitä mahdollinen "miehittäjä" nyt tekisi. Joten MIKSI tehdä niin !? MIKSI ?! MIKSI ?!?

M I K S I ?!?! 

Jos   ETTE   ole   de  facto, ja te OLETTEmasokisteja... MIKSI TEHDÄ NÄIN ?!?!?


Miksi oikein näyttää viholliselle että "nän nän nää !! Katso !! Ei tänne kannata hyökätä ! ME kurmootetaan ihan ITSE itsemme hengiltä ! Ni ! Ja teemme elämästämme absoluuttista HELVETTIÄ!!! HAH HAH HAA!". Ai miin.... ehkä se on  ihan se  Ryssä joka tuota nauraa ?! Ette niinkän TE.


En näe mitä JÄRKEÄ tjms on siinä että ottautuu vihollisen  takia OLEMAAN jotakin TODELLA TODELLA kylmäävän kusipäistä häiriintynyttä sydämmetöntä ja ultratyperää sosiopaattista kusipäisyyttä suoraan triaskauden alusta. Minä en vain näe siinä MITÄÄN hyvää / hyvää puolta. Siinä ei OLE mitään hyvää eikä järkeä tms.

Se on TYHMÄÄ ja henkisesti TODELLA kieroutunutta ja sairasta. Se on itsestään Saatanasta.


"Hei tsiigaappa Ryssä tätä HÄH HÄH HÄÄ" Finnuiitti sölköttää ollessaan TYHMÄ ja itsetuhoinen ja tuhotessaan ihan ITSE oman maansa ja kansansa ja kulttuurinsa ja vapautensa ja kaiken mahdollisen arvokkaan elämän edellytykset ja mukavuutensa ja AIVAN KAIKEN.


IDIOOTTIA. Se on se oikea sana tälle. "Idioottia". EI mitään vitun "jaloa ja viisasta" tai "reaalipoliittista" tjns PASKAA.  Te olette SAIRAS "kansa" ja sairas "maa". Vitun kipeetä väkeä.

Kusipäisiä ja sieluttomia. Perkeleitä. Eikä se ole mikään YLPEILYN asia ! Jos tämä muka todella pitää jollekin erikseen sanoa.


Ja hei !! ÄÄLIÖ  !! Hoi ! Ei se RYSSÄKÄÄN tänne ole SAMANTIEN HYÖKKÄÄMÄSSÄ muualla kuin typerässä harhaisessa hyytelöityneessä KUSIpäässäsi vitun idiootti-finuiittikehari ! Sivistymätön TYHMÄ ja RUMA Metsänmoukka.

Ei KETÄÄN KIINNOSTA mikään vitun "Suomi" !! HAha hahaaaa trast mii ! Oikeillla Ihmisillä on Oikeita Ihmismaita, niillä ei ole mitään erityistä TARVETTA   HYÖKÄTÄ johonkin kusiseen pohjoiseen metsään jossa väen väkisin sinnittelee maailman yksi kusipäisimmistä junttiroduista / kansoista. Eli TE, eli Finnuiitit.

Toisianne varmuuden vuoksi, jottei Ryssä hyökkää, komentelemassa ja määräilemässä ja kiusaamassa ja kiusaamassa lisää ja NÖÖÖÖÖYRYYTTÄMÄSSÄ ja kyykyttämässä.


Vitun MULKUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti