perjantai 23. huhtikuuta 2021

Bidee sitaatit #1

 https://www.youtube.com/watch?v=yXBCHzzVc7c


Tailerin ^ video inspiroi minut aloittamaan tämän, itse asiassa täysin itsestäänselvän(!), uuden sarjan; Joe Paskapussi (kuten minä sitä kutsun) Bideen (kuten minä sitä kutsun) sitaatit ! HAhahahaaaa, nauran jo nyt.

Aivan loistavaa. Mahtava idea ! Mutta niitähän minä tursuan. 


Eli tuo vanha höperö kusipää käppänä joka ei osaa edes kävellä oikein tai tiedä kuka ja mikä ja miksi ja missä on, joka pieree Podcäst-haastatteluissa ihan pokkana ja tiuskii toimittajille ja heiluttelee tyhjille pelloille ja puhuu tyhjille parkkipaikoille, TUO "Amerikan Historian Suosituin Presidentti", joka on niin suosittu että kissat ja koirat ja Kanadanhanhet ja kuolleet(!!![jumalauta!!]!!) ja ruohokin Amerikassa  äänesti sitä. Tuo Trumpia Fiksumpi ja Kaikintavoin Parempi Mies™ joka on niin ältsin siisti ja khuul ja kyvykäs ja pätevä ja Hyveellisen Hyvä että ....notta hitto !! Joka tuo maailmaan Rauhan ja ottaa Trumpin Lähi-Apinalan saavutusten kunnian ihan POOOKKANA ittelleen ja sitten kehtaa saatanan mulkvisti vielä retostella sillä. TUO pönöttävä typerä tyhjänpäiväinen ilkeämielinen täysin aivoton hönö. Joka tosin on oikea sitaattien ym ja "meemien" kultakaivos ja suoni !


Tämä ensimmäinen sitaatti kuuluu : "sama vakaa Jeesus sanoi että suurin ongelma mikä meillä vallankumoussodassa oli, oli ettei meillä ollut tarpeeksi lentokenttiä".


Jumalauta, siinä on PRSEIDENTTI !!


Ainakin ja eritoten jos sosiopaattisilta kiilusilmäisiltä valkoisilta imbesilleiltä eli "liberaaleilta / vasureilta" kysytään ! Ja BLM-psykopaatti-katurikollisneekereiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti