tiistai 20. huhtikuuta 2021

Amerikan Tilanne #1

 Amerikan kaikki idiootit ja vajaamieliset imbesillit ja kusipäiset opportunistit ja käpyaivoiset Saatanat ja ovelammat ja juonikkaammat Pikku-Perkeleet ja Pirut ja Machiavellistiset sosiopaatit odottaa nyt malttamattomana toteaako Järjestelmä yhden omistaan, yhden kusipääkytän, syylliseksi yhden yhdentekevän kusipäisen katurikollisen neekerinpaskan yhdentekevään kuolemaan vain ei.

TÄMÄ on A M E R I K A N tila !!! Vittu antakaa tuon muhia mielessänne !! Siihen loppu. Amerikka.

En lähtisi astronauttina jenkkien paskamaasta enää mihinkään, kaikkein vähiten Marsiin. Se lienee yhden suunnan matka, muutenkin toki, eritoten kun täällä päässä ei odota enää kuin Haiti 2.0. 

Jota "Johtaa" samat kustajuovat vasemmistolaiset hullut neekerit kuin tuota alkuperäistä maapallon kärpästenpeittämää persereikää eli Haitia.


Hei idiootit; se kyseinen yhdentekevääkin RÄIKEÄSTI vähempi ja merkityksettömämpi triviaali nekrunpaska neekerimurjaanirikollinen idioottiapina tappoi ihan ITSE itsensä. Se oli niin täynnä USEITA huumeita ym että lukemani mukaan se kaataisi jo lauman norsujakin jo ihan kunnon horkkaan. 

Outoa on lähinnä se että se kyseinen imbesilli apina ylipäätään ELI !! Miten vitussa se saattoi kävellä tai ajella autoa ylipäätään YHTÄÄN, SE on jo jotain mitä OIKEASTI voisi ällistellä ja tutkia ja miettiä. "Millä helvetillä tämä nekru oikein eli ?..söör...minä en ymmärrä..."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti