tiistai 20. huhtikuuta 2021

Koronahössötyksen HYVÄT puolet

 1. Tilanne on hillinnyt typerintä vouhkaa ja koohotusta ympäri maailman ja kieltämättä parantanut veden ja ilmanlaatua joissakin Helvetin Esikartanoissa ja tehnyt luonolle jotakin määrittelemätöntä hyvää.

2. Näyttänyt ihmisille mikä on tärkeää ja mikä yhdentekevää jne jne.

3. Näyttänyt ihmisille mitä valtion roistot oikeasti on ja miten nopeasti ja pitkälle ovat valmiita syöksymään Totaalikomentelemiseen ja SuperFasismiin ja totalitäriään yms DYSTOOPPISEEN Machiavellistiseen "Orwellistiseen" kakofoniaan ja tyhmyyteen ym Vapauden Vihollisuuteen.

4. Kaikkea on pesty ja puunattu ja olette te muutkin suorastaan JOUTUNEET noteeraamaan hygienian, jo lähes kymmenesosan minun tasostani ! Hyvähyvä ! Hienoa. Kiitti ! Sitä puhdistavaa savua vielä kun suomessakin levitettäisiin ympäriinsä jne ja KAIKKI "neuvostokuutiot" hävitettäisiin ja muut korbusiaaniset rikokset olemassaoloa ja ihmis-apina-kuntaa vastaan.

5. Ehkä jopa jotain "laardia on trimmattu" pois eli ns turhia yrityksiä kaatunut, mutta myös valitettavasti aivan järisyttävä läj ja lajitelma ei niin turhia. 

6. Trimmatusta Laardista puheenollen; Sami Hedberg ei ole voinut vaivata ja pystynyt häiritsemään ja haittamaan ihmisiä. Kun ei ole Tapahtuma-Alalla ollut juuri pulssia sen enempää kuin kylmillä kivillä.


Viininystävä (you betcha!)

7. Ihmiset on alkaneet luullakseni INHOAMAAN, viiiiiiiihdoin(!!), Kiinaa ja Kiinalaisia. JJJEEEESSS !! Ja sikäli "Kiinailmiö" eli kommunistien TAHALLINEN länsimaailman sabotaashi ja kampittaminen yms Saatanan Myyräntyö voisi alkaa jo teoriassa ainakin hidastua ja vähetä jollei jopa loppua kuin seinään. Ainakin niin PITÄISI käydä.

8. Ihmiset snaijaa ehkä OMAN maan, kirjaimellisesti oman TONTIN yms, arvon ja hyödyn. Ja selviytymistaitojen ym.

9. IHMISET on huomanneet miten vitun pelkurimaisia hönöjä suurin osa apinoista ympärillään on. Miten kollektivistisia lauma-apinoita. YÖK.

10. Ja viimeisenä minun henkilökohtainen lempparini !! Hollywood / Haliwuud KUOLI !!

HAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JjjjeeEEEEeeeeesSSSssSSSS !! Aivan U S K O M A T O N T A !! Vittu tajuatteko miten HISTORIALLISTA !!?!?! 

Ai luoja... miten mahtavaa... oudon hyvää... 


~ Fin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti