torstai 22. huhtikuuta 2021

Finnuiitit vs Kulttuuri

Yksi asia minkä tämä Kiinaflunssa kaahotus toi esiin Suomalaisista Finnuiiteistä on se alkeellisen moukkamainen asenne mikä monessa teissä näemmä yhä elää ja on ja voi hyvin, kulttuuria ja taidetta ja taiteilijoita kohtaan. Tai tarkemminkin vastaan.


Olen seurannut asian keskustelua ja kommentointia ja ollut melko kuvottunut. Jumalauta miten te ihan oikeasti kehtaatte ?! Taiteilijoita on nyt syljetty, Anssi Kelakin joutui jumalauta, hävetkää(!!), julkaisemaan sellaisen piiiiiitkän selvityksen jossa läpikävi mitä mikäkin keikanjärjestäjä ym tienaa, josko sillä Suomijuntit ymmärtäisi  antaa edes jooootain, rahallista, arvoa taiteelle yms. Luulin teitä edes TUOTA fiksummiksi, mutta ei.

Teitte uuden moukkuuden ennätyksen. 


Jumalauta käsittämätöntä. Absoluuttista Peräseinäjoen Turvenuijautta Junttiutta !! 

Teiltä tulisi kieltämättä ottaa kulttuuri pois, mitä te sillä teette sen enempää kuin hirvet ja peurat ja karhutkaan ? Ette juuri mitään. Eihän se ole edes Virallista Virallisformaalia Legitiimiä & Lainkuuliaista Asiallisen Rutikuivaa Pönöttävää Politiikkaa ja muuta "Viranomaistoimintaa Lakien Puitteissa ja Sallimissa Kunnollisissa Rajoissa". Jos kyse ei ole Neuvostoliittolaisesta 1970-lukulaisesta tunkkaisesta virallisesta vakavuudesta ja ankeudesta, Finnuiitti ei halua olla missään tekemisissä asian kanssa.


Vittuun kaikki  mikä virtaaa Jumalasta - Kauneudesta - Luovuudesta - Idiosynkraattisuudesta ja Kekseliäisyydestä - Pyhästä Innoituksesta ja Inspiraatiosta, millä on Sex Appealia ja joka on jotenkin "khuul" ! Jeeeaaa. ...faaAAk thät !


VITTU mitä ääliöitä saatana !! 


Olisi aivan ennenkuulumatonta oppimatonta tietämätöntä typerää uppiniskaista umpijunttiutta taotaalitolloutta barbaarimoukkuutta jossain Oikeassa Maassa kuten esim Ranskassa tai Italiassa tjns missä ON kulttuuria ja Historiaa ylipäätään. Toisin kuin täällä Perkeleen vitun hevonHelvetin Peräpohjolan junttilan yhdentekevässä  vitun kamalan ankeassa saatanan vitun kurjassa perkeleen pusikossa.


#Sori Kaikest Kulttuurist !


Pahoitelkaa nyt hei taiteilijat ja laulajat ja muut hyödyttömät kusipäiset Turhat Syöjät ja kaikki muu Kuollut Paino perkele !! Tuntekaa mitä suurinta HÄPEÄÄ(!!) luomuksistanne ja että olette edes jumalauta yrittäneet(!!) tuoda jooootain vitun... jotain, tänne Asiallisen Vakavaan ja Pikkusieluiseen Saatanan Läskipäälään. 

Täällä ei mitään sellaista, mitä se onkin, kattella !

(Paitsi jos se on jokin tyhmä juntti wanha leffa nin sitten ehkä ! )

* * * * *


Sellaiset on samoja mulkvisteja Filistealaisia Barbaareja Älykääpiöitä kuin nuo superfasistiset vasemmistofasistit eli Fasistit. Ne kaikki inhoaa kulttuuria ja meitä oikeasti LUOVIA. Yli kai kaiken. Ihan jo kateudesta ja koska eivät haluaisi joutua katselemaan ketään ylöspäin... mutta... 

Ne ei ymmärrä MITÄÄN mikä ei ole "poliittista" tai liity ainakin JOOOTEKIN "Valtioon". JA siis "politiikkaan".

Ja se on Facismin MÄÄRITELMÄ aikalailla.


Mutta on moukaltakin moukkaa huudella laulajille ym että "menkää OIKEISIIN töihin!!". Kristus vittu mitä kusipäitä ääliöitä te olette saatana. Vitun tundran Ryssät. 

Te ette ole yhtään Ryssää kummempia ja parempia, ja suomalaistehan ON vain yksi Ryssäläisten lukemattoman monista versioista ja "vähemmistökansoista". Joten ...what the fuck. Minkäs teet. Kulttuuri ja mikään paskakasaa ja lantamöykkyä ja sontaläjää ylempi ei vain tartu juuttisäkkiin pukeutuneeseen perusmoukkaan. Ei sitten millään. Sen enempää  kuin kissaan.

Mutta kissalla on HYVIÄ puolia, paaljonkin. Moukalla ei montaakaan.Loppuun matkakohdesuositus: Pohjois-Korea.


Siellä ON. JO. KAIKKI mitä teidänlaisenne voi ikinä haluta ja ymmärtää ja tarvita. Siellä teiltä ei puutu MITÄÄN !!

Paitsi toki KAIKKI, mutta hei... sellaista on se, olla vähäpätöinen typerys.


 I´d say !  Dear Sir. Good Heavens.


Mnjammnjam ..näkyyx siälä ketään ?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti