keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

J.P:n Uutiset

 https://www.youtube.com/watch?v=u5RJFAb44IA: )


Loistavasti sanottu mutta inhottavaa lähinnä koska absoluuttisen totta.


On vaikea todella kuvitella että niin heikkomielisiä ja pelokkaita tyhmiä lammas-ihmisiä on oikeasti olemassa, jotka kuuntelevat ja jopa uskovat  kaiken mitä wanhan-ajan meadia heille suoltaa.


Hei idiootit: se on KAIKKI VALHETTA !!!


Ja niin todellisuudenvastaisen räikeän repäisevältä kuin tämä kuulostaakin; se on KAIKKI juutalaisten valheita. Tai suurimmaksi osaksi.

Ne kaikki "uutistoimistot", mikä vittu sekin ON(?!), saavat ne "uutisensa" SAMASTA lähteestä ja se lähde on lopunkaiken Saatana itse. Juutalaistensa ja byrokraattiensa ym vallanhimoisten kusirottien välityksellä. Mutta siellä EI ole mikään  "sinun parastasi" ajatteleva poppoo häärimässä.


Tajutkaa nyt jo tyhmimmätkäin tämän verran. Ja en tiä...?... ehkä jos vain lakkaatte katsomasta niitä !? Kuten niitä haliwuudin kusipäiden selkääntaputtelujakin  ! HAhahahaa ihanaa, onneksi oskaritkin ROMAHTI totaalisen täydellisesti. Aivan mahtava Uutinen !


Ja Bidee on vanha paskapussi. Pierevä törkeä moukkamainen imbesilli juoppo kusipää ja absoluuttisen seniili sekopää, lahopäinen dementikko Altzheimer potilas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti