keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

"Valta suomessa.."

 "...Kuuluu kansalle".


Minun piti jo päiviä sitten tehdä tämäkin kirjoitus mutta jumalauta se Jukka ehti Blogeineen ensin !! Hahhaa, ällistyttävää. Mutta ompahan 2 eri kirjoitusta luettavaksi.


Eli halusin vain nopeasti saada taottua teidän typerien naiivien ultraimbesillien tollojen litteään Finnuiitin"tajuntaan" että vaikka teille TODELLA POKKANA julistetaan tuollaista VALHETTA että "valta kuluu kansalle" niin ei T I E T E N K Ä Ä N kuulu. Se kuuluu suomessa valtiolle, poliitikoille, poliisille, lappuliisoille, käräjätuomareille, vanginvartijoille, vartijoille, asianajajille, syyttäjille, ulosottomiehille  yms Saatanan ja satanistisille -kusipäille. NIILLE se de facto KUULUU.

Ihan sama mitä tyhmää pässinpaskaa typerässä turpeassa päässänne muutoin pyörii ja mitä vitun valhetta uskotte ja kunnioitatte(!) tänään. Fakta on tuo ^.


Vallan KUULUISI kuulua ==> jokaiselle SUVEREENILLE Yksilölle henkilökohtaisesti itselleen, Anarkistisen totaalisesti. Siinä KAIKKI.


Muttei se sovi teille, koska olette luonteeltanne mulkkuja sosialistikusipäitä ja YLIsosiaalisia eli laumakuhnureita ja kollektivisteja eli luonnon kommunisteja. Joten miksi TE tätä järjestelyä haluaisitte muuttaa ??!

Mitä se TEILTÄ on pois !?!? Se on VAIN minunlaisiltani HARVINAISUUKSILTA ja poikkeustapauksilta ja neroilta ja monilahjaisilta pois. Meiltä se ON pois !!! AIVAN KAIKKI ja vielä paaaaaaljon ENEMMÄN. MEILLE tämä on Helvetti Maanpäällä. Teille ?...bisnes äs jyusual.


Ja hei, muuli:  jos   valta jollain vitun tavalla ja jostain ihmeen syystä "kuuluisi kansalle" ja täten siis Maailman Historiassa Ensimmäisenä Tapauksena ja Ensikertaa  ...todellakin junou ?..nääx OLISI "Kansalla", niin nin sitä minä vain nääs notta ... MIHIN helvetin vittuun Me siis sitten tarvitsemme tuon "KansanEdustusLaitoksen" / Edustajain Kunnan ja "poliitikot" yms loputtomat virkabyrokraatin paskaloiset pullasorsasyöttiläät ?!??!

Jos valta on MINULLA, koitas nyt pysyä persässä (sanon tämän hyyyyvin hiljaa ja hiii iiii iitaaaasti kuin Blackadder matematiikan alkeita Baldrickille), niin nin JOS valta ON MINULLA... MIKSI  MINÄ EN SIIS KÄYTÄ sitä vaan sitä de facto, reaalitodellisuudessa, KÄYTTÄÄ joku... ihan muu ?!?!? Joku aivan täysin vento-vitun-vieras josta en tiedä mitään ja josta en ole ennen kuullutkaan saati että olisimme edes henkilökohtaisesti, vis-a-vis, tavanneet tjns !??! M I K S I ?!?!


Tämä on sama kuin sitä sanottaisiin että "tämä auto kuuluu Jussille" mutta joku Juha Paskapussi sillä kuitenkin ajelee. JA mitä vielä ! Käy Jussin kimppuun, via kyttien, JOS ja kun Jussi saa tyhjään päähänsä aatoksen että "heeii?!!...eikös sen kaaran kuuluisi kuuluakkin mulle?!?".

Tämä on sama kuin jos sanoisi että "leikisti nää miljoonat kuuluu sulle, ne ON sun rahoja!" mutta niitä kuitenkin törsää ja tuhlaa ja käyttää ja siirtelee ja operoi ja "allokoi" (anglismi) ...mm..joku MUU

Eli toisinsanoen ja lyhyemmin; tämä on VALEHTELUA. Tämä EI OLE monimutkaista. Tämä on nimeltään "valhe" ja "valehtelu". Sitä kutsutaan "valehteluksi" ja myös johonkin extenttiin "manipuloinniksi" joskus myös jopa "synniksi" tai ihan vain Pahuudeksi.

MINÄ, erikoinen heppu kun olen, kutsun sitä ehkä tavallaan jopa vviiiiieeeläkin tarkemmin, käsitteillä "Vapaamuurarillinen" sanan "valheellinen" sijaan, tai "Juutalainen". TÄMÄ on TOTUUS joten et luultavasti USKO sitä. SE taas johtuu siitä että olet tyhmä. Tämä EI OLE monimutkaista.

SINÄ olet. Ja typerä apinankusipääsi on TÄYNNÄ Luciferin Lasten VALHEITA. Ja sinä et ole yleensä kiinnostunut "tyhjentämään kuppiasi" jotta sinne voisi ensikertaa kaataa TOTUUDEN teetä, Luciferin valheellisen liejun sijaan. TÄMÄN takia vihaan ja inhoan sinua sydänjuuriani  ja sielun syvintä olemusta myöden.


Kiitti !
Ps.1 se on se "Funtsittavaa" blogi mistä löydät toisen lastillisen tätä asiaa. Ja..

Ps.2 Mistä ja MITEN minä voisin noutaa ja miten käyttöönottaa, tämän MINUN oman Valtani mikä minulle siis Suomessa Suomalaisena kuuluu ?! Nin ...onx se missä ?

Missä se on ? Hei !?!?


 HEI ?!??!    ....KUULUUKO !!??


Hei ! MISSÄ SE ON !!!?..HöööööÖÖÖÖÖÖÖ !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti