sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Gorillaliima Gorilla

 Kaiken muun, aivan tolkuttoman ja loputtoman, uskomattoman ja käsittämättömän häikälemättömän SUPERtyperyyden mitä tässä on tapahtunut, joukossa oli myös tämä tapaus ^ !! HAhaa....ei jumalauta .... Gorillaliima Neekerilikka. Mitä tuohon VOI sanoa !?!? En osaa sanoa onko tuo jopa neekeriksi NOIN vitun tyhmä vai tekikö se koko homman tahallaan saadakseen Amerikkalaiseen tyyliin "vetää käräjille". Tässä tapauksessa iroonisesti "Gorilla"liiman valmistajan.

Ei tällaista juurikaan voisi edes keksiä. Neekerit tosin voi, ne on kahjouden ihan uusi ja oma ja muinainen kategoria.


AATELKAA hetki miten __________ (täytä haluamallasi kuvauksella) täytyy olla tehdäkseen noin !! LIIMATAKSEEN hiuksensa. Ai miin...?!... ...tä vittua  MITÄ sellaisella stuntilla voi ylipäätään oikein edes yrittää aikaansaada ?!

Muuta kuin siis saada liimattua tukkansa ? Se on kuin polttaisi kullinsa hellanlevyllä. Eli siis ...en tiä... melkolailla täysin järjetöntä, ja samalla kuitenkin jotain josta ei voi SYYTTÄÄ hellanvalmistajaa ainakaan. 

Toki "woke" sekapäät saattaa tahallaan yrittää tukea moista TYPERYYTTÄ jotta voivat laskea ja supistaa ihmisten tietoisuutta ja tajuntaa, tasolle jossa helloissakin pitäisi lukea erikseen että "älä laske penistäsi oranssin kuuma hehkuvalle levylle".

NEEKERIT ! Hah...  ne on jumalauta häkellyttävän alkeellisia ja yksinkertaisia tolloja. Luultavasti ravaavat ympäri kämppiään, jotka valkoinen on niille ilmatteex tehnyt ja järkännyt, joissa sitten valitella Rasismista™ ja Sorrosta™,  ja kaatavat kuin kissa, kukkapurkin tms, ja  pelästyvät omaa tyhmyyttään ja säntäilevät hädissään ympäriinsä. Jolleivät sytytä nuotiota keskelle olohuoneen lattiaa ja paskanna keskelle eteistä. 

Ja tuota lajia  Idioottivalkoiset pitää kovin jäkevänä Maahantuoda laivalasteittain. Nääx asioita parantamaan ja mieltä ylentämään ja näin !

Hiphei, ja rommia pulloon.Kiitos kiitos !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti