torstai 22. huhtikuuta 2021

"Suomalainen koripalloilijatar"

 Neekeri.


Se on NEEKERI, jos ette vitun toimittajan paskaläjät läskipäät NÄE. Se EI OLE suomalainen eikä sellaiseksi muutu teidän Uskostanne™  ja Tahdostanne™ riippumatta. Tahdon Voittoa™  EI ole teille tuleva. Vaan katumuksen syvä ja likainen virta.


Sanon tämän nyt täälläkin vielä, vaikka onhan tuota nyt jo päääiviä pyöritelty ja juntattu Wanhassa Mediassa. Tuollaista alun kolmatta metriä pitkää sinimustanruskeaa NEEKERInaarasta. Siinä on KISSANKOKOISIN kirjaimin kuinka se on "Suomalainen". Se tulisi ottaa ihan as a matter of course, itsestäänselvänä ja sellaisena triviaalina truismina minkä ei tulisi ketään teistä mitenkään hetkauttaa. On kuin lukisi että sade on märkää ja kissa on kilpikonnaa yleensä nopeampi juoksija tjns. Näetkö ? Ei MITÄÄN ihmeellistä ja noteerattavaa ja erikoista ! Olet vain Rasisti™  jos NÄETKÄÄN neekerin NEEKERINÄ etkä esim....mm...suomalaisena.


Eihän Teemu Selännettäkään esitellä vain "Teemu Selänteenä", tai "jääkiekkoilija Teemu Selänteenä" !! Herranjestas sentään ja näin ees päin ! Vaan "Suomalaisena Jääkiekkoilijana" "Teemu Selänteenä". S U O M A L A I S E N A !! Koetas nyt juntti sitten jo tajuta ! Se on SUOMALAINEN !? Näetkö !? Siinä se sanoo ===> s u o m a l a i n e n !! Siinähän se on ihan kirjoitettuna !!

TShhh. (Tuohtunut sihahdus)


*


Hei "Lehdistön" yhdentekevät yli-YLImieliset kusipäiset vitun marakatit: syökää PASKAA ja langetkaa Helvettiin. Vitun oksettavat ärsyttävät mankuvat luuserinvitut paskahousut !!! 

Vittu mitä absoluuttisia viemärirottia pettureita paskapusseja te olette.

HARMI että tuollaista väkeä vain LÖYTYY, aina, joka vitun idiootti sukupolvi.

Hei: te TIEDÄTTE kyllä.


Te TIEDÄTTE itsekin.


Te TIEDÄTTE mitä teette.

Ja MINÄ tarkkailen kun te sitä teette, ja niin tarkkailee Kaikennäkevä Silmäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti