maanantai 26. huhtikuuta 2021

"Lainsäädäntö"

Hei ! Anteeks. Ni, juuri sinä, orja ja vanki, olisiko sinulla hetki, hei venaa !! Ihan hetki vain, aikaa, hei... ei o paha , vastaat vain YHTEEN kysymykseen !? Ittelles ja minullekin toki jos haluat jostain syystä.


Ok ? Eli olisin vain Etatisti-Statisti Fasistikommunistiseni kysynyt sinun tympeän nuhjuisen pieneltä ja aivan hirvittävän tunkkaiselta ja ahtaalta tajunnaltasi että ajatelisit edes muutaman sekunnin ja sitten mietittyäsi vastaisit jotakin, vaikka edes "painu helvettiin!!" tjns älykästä, niin nin että vastaisit edes JOOOOTAIN. Kun kysyn että "MIKSI sitä teidän rakastamaa Satanismin Toteemia eli ´lakia´ pitää jatkuvasti aina ´säädellä´ja uusia ja hioa ja viilata?! Eikö se ole ikinä edes VALMIS ?!"  ?!


Tätä minä sinulta utelisin ja kysyisin. Ja ehkä muutamaa lanttia irtokolikoita jos löytyy....Eli MITÄ vittua on tuo teidän kaikkien kusipäiden paskaääliöiden JOOOKA vitun tuutissa ja blogissa ja kommenteissa aina mainitseman ja mankuma "lainsäädäntö" !!!?!?!  Ja miksi sellaista pitäisi tehdä ?????!?!?


Minä TIEDÄN, for a fact, että sinun tyhmästä aivopestystä apinankusipäästäsi EI LÖYDY tähän mitään vastausta koska sellaista ei OLE. Se johtuu SIITÄ. Se johtuu siitä että et ole ikinä AJATELLUT mitään, EDES TUOTA. Toistat vain kuin NPC-imbesilli, kaiken mitä VALTIO sinuun istuttaa häikäilemättömänä Satanistisena Armeijana sinua vastaan. Ja koska olet myös PELKURI, et uskallakkaan edes AJATELLA. Tämä EI OLE monimutkaista.

"Laki", jota INHOAN kirjoittaa ISOLLA edes  lauseen alussa,  tulee SAATANASTA / Perkeleestä / Lucifer-Beelzebuubista. Se tulee JUUTALAISISTA ja se tulee ihmisistä ja todella viheliään kavalista ja alkeellisen PAHOISTA ja alhaisista ja röyhkeistä ja häikäilemättömän häpeämättömistä ("rikollisista") ihmisistä. NIISTÄ se tulee. Se tulee kuten lempiblogaajani niin hienosti sanoi "perseiden perseestä". Sieltä se tulee.

Se EI TULE, ja minä en VOI kyllin tätä korostaa, se EI (!!!!!!) tule Jumalasta tai mistään sen ylimalkaisesta suunnastakan. Jumalla on YKSI "laki" ja siihen teistä ei ole kuin ehkä lapsena ja kissaa kohtaan tjns. Se ei LIITY valtioon ja SEN "lakeihin" eli ventovieraiden elämän VARASTAMISEEN omaan komentoon ja pilaamiseen ja muiden luvattomaan käskyttämiseen, mitenkään eikä sitenkään. 

SE on teidän ihan OMA Satanistinen Heterorituaali. Vapaamuurariutta.   Jota vain ei kutsuta sillä nimellä.


En ymmärrä MIKSI haluaisit Pahojen Kusipäiden "lain" määräämään OMAA ELÄMÄÄSI ja RAJOITTAMAAN sitä ja mitätöimään Oman Henkilökohtaisen Kohtalosi. Tätä minä "vaan kovasti ihmettelen". Siihen ei ole mitään järjellistä ja tietoisuudella käsitettävissäolevaa ja merkittävää SYYTÄ. Se on niitä ajattelemattomia "juttuja" mitä vain "on".

Tämä mm siksi että te ette ...m...AJATTELE. Tai näe ja kuule ja ymmärrä mitään, ja osaa TULKITA sitäkään vähää. Ja kun itse Piru tulkitsee teille asiat teidän puolestanne niin hei ?...mitä luulet ?..ahah aHahahahahaAAAaa.


*


Sano vielä typerä mulkkuseni nulkkiseni apinanpaskaämmäseni, niin nin että.... millainen on se tyyppi jolle "laki" on kirjoitettu ja joka sitä legendan mukaan TARVITSISI ?!

Jos saan ehdottaa vastausta, ja taidankin ehdottaa, sanoisin että se olisi siinä hypoteettisessa Kuvitelmien TYHMÄSSÄ Maailmassa jossa siis elät, sellainen tyyppi jota voisi kuvailla kai yhdellä ainoalla sanalla. Ja se olisi "moraaliton" tai jopa "a-moraalinen" eli moraalista TÄYSIN TYHJÄ. Kuten Jumalakin tavallaan. Mutta älä edes YRITÄ ajatella tuota, sinun prosessorisi on siihen liian wanha ja kämänen, pieni ja vaivaisen tehoinen.

"Lakia"  ns "tarvitsisi" kai, Valtion Sölkötyksen ja OLETUKSEN mukaan, sellainen toivottoman aivoton paviaani...
....joka ei ITSE kykene mihinkään ja osaa mitään ja ymmärrä mistään mitään. Mm ettei saisi mennä naapuriin kun ne nukkuu, yöllä (oletetusti[!!]), ja murhata niiden uutta vauvaa ja nussia sen kuollutta kroppaa ja sitten viipaloida sitä ja laittaa vaikka mikroon ja syödä osa ja heittää loput sorsille ja sitten kehua paikallisessa lehdessä kuinka on "eläinten ystävä" jne jne jne ad nauseam. TÄMÄ kai lienee se enemmän tai vähemmän "virallinen selitys" tai tekosyy sen olemassaololle.

TÄMÄ. Ja teidän niskasta ylöspäin lobotomisoitujen vitun kusipäiden "mielestä" tuo on jotain "ihan jees" ja "hyvää" ja "ok" ja "normaalia" ja "noinhan sen PITÄÄKIN olla" jne jne ?

H a i s t a k a a  V I T T U ja kuolkaa ja mädätkää Helvetissä. Kiitti !


Tämä on tämä SAMA "järkeily" kuin teillä on suomen tekemisessä mahdollisimman kamalaksi tukahduttavaksi - kiusaavaksi - ankeaksi - tahmeaksi pyllyn ja perseenreiäksi. SAMA täsmällinen idiootti harhaisen typerä "Maailmankuva™". Eli "koska on pahaa (ja esim ryssiä)..teen ITSE ITSELLENI kaiken mahdollisimman vaikeaksi ja monimutkaiseksi ja hankalaksi ja masentavaksi ja kurjaksi ja kamalaksi ja Helvetilliseksi ja kiusaavan kurmoottavan vastenmieliseksi ja nöyryyttäväksi typeräksi kusipäisyyden pyörteeksi !..koska..." .... koska.. jotain. Maagista Ajattelua.

En tiedä MITÄ siitä oletetaan ihan tarkalleenottaen seuraavan ettekä tiedä tekään. Mutta kaiketi jonkinlainen Rauha Maailmaan™  tjms "Hippi"roskaa.

Eli rautalangasta väännettynä ===> koska on mutantteja, ärsytetään ja kiusataan ja nöyryytetään ja kurjuutetaan ja ankeutetaan ja sakotetaan ja kidnapataan ja suljetaan liian pieniin tiloihin mielisairaiden Paholaisen Mutanttien kanssa kaikkia ...ja tämä johtaa Paratiisiin  Maanpäälle™ !


Jep !  Hyvin te vedätte.


Hei, ääliöt ! "Rikolliset"... tai no, kuten olen sanonut "rikollinen" on "legalistista" eli VALTION eli JUUTALAISTEN VooDoo kieltä eikä tarkoita YHTÄÄN. MITÄÄN. Piste. Mummu joka tsuuppaa päin punaista, on De Facto(!!) "rikollinen". Mutta jos osaisitte käyttää edes oman typerän junttikielenne tai todentotta MINKÄÄN kielen(!) SANOJA OIKEIN ja käsitteitä, saattaisimme päästä jo johonkin, esim puhuisimme edes samasta asiasta. Eli oletan teidän tarkoittavan "rikollisilla"  "niitä muita kuin minä, niitä PAHOJA ja sekopäisiä, jotka satuttaa ja varastaa ja raiskaa yms jne" ? Eli silloin  me puhumme de facto PAHUUDEN MUTANTEISTA, silloin me puhumme niistä. NIISTÄ puhumme ja on kyse. On kyse kuten muuten nyt kun Ed Duttonin olen juutuubista hoksannut ja bongannut, saanut ilokseni havaita hänenkin käytävän tätä ihan oikeaa kuvausta, niin nin kuten Edkin sanoo, kyseessä on "Ilkeämieliset Mutantit" tai Pahansuovat Mutantit. Ja kuten minä teille olen tässä vuosien saatossa jurnuttanut jo aaaaiika monta kertaa, sanoi "rikollisia" tutkinut, kai yksi "rikollistentutkimisen" mikä lie "criminologia"ko sen nimi on, yksi sen jutun ISISTÄ ja perustajista eli Lombroso, sanoi Lombroso jo 1800-luvulla(!!) että "ns rikolliset on tunnistettavissa OMAKSI ERILLISEKSI MUTANTTIEN RODUKSEEN". Mutteihän TÄTÄ nyt kannata NOTEERATA !! Siinä menee hyvä TEKOSYY  pyrkiä OMISTAMAAN MUUT IHMISET (!!!)  sivu suun ! SIKSI VALTIO ei pidä tästä mitään sen erityisempää meteliä.

Sillä HULLUAHAN se ON(!!!)!!) paimentaa täyspäisiä ja ns normaaleja, siksi että ON olemassa MYÖS mutantteja. Ja te TIEDÄTTE tämän kyllä. ÄLKÄÄ leikkikökään tyhmää !

Kukaan paskankaan väärti tai edes LAIMEAN "hyvä" (contra PAHA), ei TARVITSE ainuttakaan, YHTÄKÄÄN, "lakia" tai edes sääntöä tai kehotusta tai käskyä yms. Ja te TIEDÄTTE tämäkin, ja te tiedätte MYÖS että jos sellaista SILTI kohdistaa sellaiseen, se tuppaa ainakin miestä ÄRSYTTÄMÄÄN, se on vain psykologian ihan PERUSTEITA. Se on ITSE silloin SE ONGELMA ja sen instigaattori eli alkusyy ja juuri ja alkuunsaattaja ja alullepanija ja eskaloija kuten Poliisi-sianpaskakytänkusipääROISTOKIN. SE on SE O N G E L M A. EI sen jokin vitun setvijä.

Ja mitä tulee luuloonne Anarkiasta; pahimmassakin tapauksessa... ei KUKAAN, ei EDES MUTANTTI jaksa !! Ei KETÄÄN KIINNOSTA niin paljon tehdä PAHAA ja kiusaa että se aiheuttaisi jonkin kuvitellun(!) Kaaoksen. Ketään ei vain JAKSA KIINNOSTAA. Ja on olemassa nälkä ja jano ja kylmä ja sen sellaiset, jotka näytte aina unohtavan. 

Ja SINUN kykysi iskeä VASTAAN. Ja mutantin täysin halkaistavissaoleva kallo. Täynnä gelatinisoitunutta KUSTA. Ja vitun VIHAISET Kylän Väet. NÄMÄ te aina sopivasti unohdatte kun puhutaan tai luetaan Anarkiasta. Liitätte siihen aina kuten Valtion Pikkuperkeleiden halutaan ja odotetaankin lisäävän, tuo Vapaamuurarien ja muiden homojen kauhu eli "kaaos".

Ei OLE mitään K A A O S T A vitun aivoton kusipäinen tollo !!!


Vai NÄETKÖ jossain jonkin mitä voisi edes hyvällä mielikuvituksella inttäen väittää KAAOKSEKSI ?!?!?!?! MISSÄ on Kaaos ? Näytä minulle !

Näytä minulle samasta tilasta luonnossa esim, Kaaos JA Anarkia !

Nämä tuppaavat  sulkemaan toisensa nimenomaan ULOS ja POIS ! Ne on kuten minun suosimani PATRIOTISMI ja teidän idioottien diggaama NATIONALISMI, ne on VASTANAVAT. Vastakohdat.

EI rakastavaiset ja yhteenkuuluvat ...jotkin. Vastavoimat. VALTIO sensijaan ON KAAOSTA. Loputonta tauotonta ja heltymätöntä kaaosta. Kuten on kaikki "poliittinen" kuten näettekin varmasti.

Ja  AINOA mitä "valtio" / byrokraatit osaa "Luoda" ON juurikin  KAAOS. SIKSI ne luo sitä alinomaa ja jatkuvalla syötöllä ja koko ajan, täten uhrinsa häkellyttäen ja  väsyttäen jotta itse säilyisi olemassa. Se on tauoton SOTA sinua vastaan. Ei  Yhtään. Mitään. Muuta.

Enkä käsitä että teidät on saatu huiputettua näkemään asia jotenkin muuten. Mutta aliarvion Saatanan kyvyn sumentaa teidän vähempien valojen tajuntaa.

En aliarvioi sitä tämän inkarnaation perästä enää. Biliiv Mii


* * * * *


Mutta hay, kiitos kun pysähdyit kiireiltäsi ja jaksoit kuunnella näinkin kauan Totuuden Todellista ei nyt Torvea mutta Tuojaa tjns.

Summa Summarum: "lainsäädäntää" ei TARVITSE. Sitä ei tarvitse muuttaa, ei parantaa, ei vääntää eikä kääntää, se tarvitsee ===> heittää ROSKIIN ja sytyttää koko Saatanallinen Ihmistenkontrolli-Satanismi Saatananpaska TULEEN.


"Laki" on Uskontonne ja se on Toteeminne, se on Pakanuutta ja se on Saatanan Opetuslapsuutta, se on EREHDYS ja se on "synti" ja syntiä. Sitä se YKSIN on, ei mitään muuta. Se on pelkuruutta ja älyllistä LAISKUUTTA naamioituna hyveeksi ja miksi lie autuudeksi.

Se on kelvottomien rottien ja roistojen yksi METODI. Juutalainen ASE. Ilman sitä jutkuja ei enää OLISI.

Se on absoluuttinen nöyryyttävä HÄPÄISY. Se on Sielunvihollinen num 1.


Minä EN syntynyt tänne Tottelemaan !! En ketään enkä kenenkään VITUN lakia. En mitään "auktoriteettia" enkä mitään mursunnkäköistä tätiä tai setää.

MINÄ synnyin vapaaksi. Ja VAPAAKSI minä aion tulla, ja VAPAUS on minun TODELLINEN luontoni ja olemukseni. Valosta ja VAPAUDESTA / Anarkiasta olen MINÄ kotoisin. Mutta minä en ole ikinä hetkeksikään(!) UNOHTANUT sitä, toisin kuin te lähes K A I K K I muut.


Paholainen on hyvin kiireinen ja ärsyttävän pro-aktiivinen. Kuten KAIKKI vallanhaluiset kiusaajat ja kusipäät katurottia myöden AINA on. se on PAHUUDEN olemus; touhukkuus ja kiireellisyys jne. Josta muuten englanninkielinen sana "Business" tulee. Se tulee niin yksinkertaiselta kuin se kuulostaakin, käsitteestä "busyness" eli kiireellisyys. Eli "pitää ittensä kiireellisenä". Mitä Heteroin juttu !

Valtiolaisetkin tykkäis !Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti