lauantai 17. huhtikuuta 2021

"The Jolly Heretic"

Eli itse Herra "Finnuiitti" eli Professori Edward Dutton. Oulun Yliopistosta. Finnuiittilästä, eli suomesta !

En ollut silloin ennen taukoani edes hoksannut että Edillä on jumalauta juutuubkanavakin mutta olen sittemmin katsellut sitä jokaisen videon miltei ja jokaisen suoran ("live") lähetyksen. Ed lähettää tuolla taajuudella Maanantaisin ja Torstaisin suorana "striiminsä" klo 21:00 Suomlannin aikaa. Muistakaa ottautua taajuuksille.

Ja jumankauta näyttää heppu hyvältä tuossa puvussa, hahahaa, tuo sen kannattaisi pitää tuo "luukki". Käy ihan Zeims Bondista. Ja hyvä videokin.

Mielenkiintoista mitä hän siinä sanoo... eli että kaikenlaiset typerykset janoaa valtaa ihan jo koska ovat ei-luottavia ITSE ja PELKÄÄVÄT maailmaa....tuleeko ketään niin tiettyä mieleen ?... haluavat KIELTÄÄ KAIKEN jne.. niin nin janoavat valtaa ja sitä on nykyään helpompi saada josko sitten menettääkin kuin ennen jne. Ja samoin tuo itsestäänselvyys että netti ym on uusi Kirjapaino Vallankumous ja antaa KAIKILLE mahdollisuuden VAIKUTTAA ja saada valtaa. VALTAA !

Ja tuo pätee minunkin suvussani että ne Wanhemmat Sukupolvet ei olisi edes KUVITELLEET "ryhtyvänsä  poliittisiksi" tjns, vaan identiteettinsä on selkeästi "luokkasidonnainen" jne. Mutta luojan kiitos(!) se on JO MURTUNUT se hömppä. Ja se pointti oli Perussuomalaisiin kohdistetun idioottimaisen tiuskimisen yksi syy, snaijasin HETI, että ne idiootit mutantit jotka janoavat valtaa jne, pitävät KAIKKIA ja kaikkea mikä edustaa ns "vanhaa valtaa", vakaata ja Enemmistön ja miesten ja minkä lie, valtaa, kaiken sellaisen ne näkee UHKANA. Tikkusuorana UHKANA itselleen. Miksi ?

Koska ovat tyhmiä panikoivia häiriintyneitä idiootteja, kuten katujätkät. SIKSI. Tämä EI OLE monimutkaista.

Ja tuo lienee myös Perussuomalaisten vastaisen NAURETTAVAN kusipäisen älykääpiömäisen hysterian yksi SYY, ettei suomlannin finnuiitti (siinä on 2 äNNää) ole tottunut lähimainkaan olemaan itse jotenkin vallassa tai "vaikutusvaltainen" tai asemassa jossa saa ITSE päättää. Yhtään mitään yhtään mistään, joten "persut" koetaan kamalaksi ja hankalaksi riesaksi joka uhkaa kaataa maailman finnuiittien tyhmään jäykkään sianniskaan. Jota jotkut teistä vitun kuvottavista tolloista idiooteista SYÖKIN. Hyi helvetti ! Ja sitten torutte Kiinalaisia kun syövät jotain vitun haikaranjalkoja ja nauratte "Charlielle" kun haukkaavat hämähäkkiä tjns.

Ok.

Mutta että jollette jo siis tienneet, nin se tuo TUO. Tuo tuollainen hyvin nopeapuheinen perienglantilainen mies  miltä olen saanut tämä sanan ja nimisanan ja käsitteen "Finnuiitti" jonka tosin olen tähän asti kirjoittanut Finuiitti, yhdellä N-kirjaimella. Katsoo nyt jaksanko kirjoittaa sitä vallan kahdella. Kai sen snaijaa yhdelläkin.

Se on tuo heppu kun repi teille uuden ja realistisemman ja rehellisemmän persreiän. TUO se on ! Se on TUO TYYPPI !!! Hurraa ja huzaa hänelle siitä.

Ja oikein hyviä ja opettavaisiakin videoita, muttei mitään kovin henkistä puolta. Siinä on muutamien asioiden muutamia laitoja. Katsokaa ja viisastukaa.

Cheerio !

 https://www.youtube.com/watch?v=8FIpUhQMw5A
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti