torstai 22. huhtikuuta 2021

Sannasta ym Saatanan potaskasta

 
Lesbojen kasvattama ruma MUTANTTI ^. 

Eniwei sama pikkuTYTTÖ sölköttää siinä ikään kuin tietäisi asioista joista sölköttää jotain.

Miten SANNA tai "hallitus"  eli valtio eli kytät & laki  LOISI työpaikkoja !??! MIKSI niitä tulisi "luoda" ?! Miksi luoda "työpaikka" ?!?!

Mikä ON "työpaikka" ??! Se kuulostaa samalta kuin paikka lentokoneessa tai bussissa, joka joko ON varattu tai ei. 

Sellaista ei VOI eikä PIDÄ "luoda". Valtio on LOINEN, komenteleva rikollinen-satanistinen LOINEN. Valtio EI LUO YHTÄÄN MITÄÄN ! Se  ESTÄÄ kaikkia jotka kykenee luovuuteen ja luomaan, luomasta yhtään mitään niinikää. Ja takavarikoi kaiken minkä voi ja riistää järkyttävän hinnan siitäkin vähästä mikä maailmaan saadaan luotua valtion "säätelystä" ja muusta estelystä ja kontrolloinnista ja rikollisesta hidastelusta huolimatta. Kaikki Valtiolaiset tulisi sulkea linnaan tai työleirille. Ja minä tarkoitan mitä sanon.

Mutta kuitenkin.

Suomessa on nyt Koronahössötyksen TAKIA ja myötä tullut n miljoona uuttakin työtöntä entisten päälle, sitten tulee jatkuvasti näitä uutisia ^^ ja sitten samalla kysellään tuolta tyhmältä tyttö ja ämmä -katraalta mitä tulisi tehdä. Vittu että te voitte sitten olla jumalauta tyhmiä SAATANA !

Mitä VITTUA ne osaisi IKINÄ mitenkään millään tavalla missään nimessä tehdä !? TEKEMINEN ei ole "poliitikoiden" eli tyhjäntoimittaja-komentelija-loisten juttu. Ei sitten TOD !!

YKSI sangen SSUUUUUUUUURI juttu mitä tulisi HETI tehdä, on LOPETTAA seinään KAIKKI "kehitysapu" ym kommarisabotaasi ja vaatia ne kaikki hynät takaisin, irrota EeUusta ja eurosta, heittää murjaanit takaisin sinne mistä tänne änkesivät, ainakin leijonan osa, ja lakata JULKINEN SEKTORI eli "politiikka" ja sen parissa loisivat paskaniljakkeet, ja kaikki tyhjäkäynti"työt" ja ...junou ?... vaihtaa sellaisella Talkoot ja Talvisodan Henki™  tyyppiselle vaihteelle. Muttei teillä saati heillä ^^  ole siihen Visiota ! Minulla ON.

Minä vain en valitettavasti välitä enää.

Varmaankin te kaikki kyllä NÄETTE että se AINOA asia joka on AINA tulppana ja tiellä, hankaloittaa ja hidastaa ja monimutkaistaa ja estää, kiusaa ja sabotoi ja kampittaa ja maksaa aivan KAIKEN ja vielä velaksi enemmänkin, on se minkä edes pienentämisestä ja vähentämisestä ei ikinä edes puhuta. Eli "julkinen puoli" eli valtio ja sen demonin päät ja lonkerot. NE on ne mitkä täällä MAKSAA ja samoin NIIDEN saatanan kusiniljakkeiden KIUSAAJIEN Maahantuomat™ pallopäiset neekerinPerkeleet yms typerät Jurakauden apinat. Ja de facto Tappavat Viholliset eli muslimit !!! Ja silti NÄITÄ ei ikinä "nosteta tapetille" ja edes MAINITA !! 

Jo ny on vittu VITTU !!!  Jukolauta SAATANA sentään.

Miten KUKAAN, YKSIKÄÄN, teistä - ei saa saatana kakaistuta suustaan mitään tällaista !? Tai kenties ehkä se paljon parjattu Ano Turtis ? Se näyttää, mikä oikea varsinainen NIMENSÄ sitten oikein onkaan.. niin nin se näyttää olevan ainut joka saa ylipäätään MITÄÄN suoraa sanotuksi. Ja Sebastian Tynkkyskä. Ne 2 on lähinnä ne paskanväärtit ja EHKÄ Hankamäki ja Hallajunttikin silloin tällöin. Mutta Persuja ym haittaa ja hidastaa se että ne yrittävät "kaataa Järjestelmää sisältäkäsin" olemalla sen osa ja noudattamalla sitä ja sen sääntöjä. Jotka siis vihollinen heille laatii. Tämä EI TULE johtamaan "voittoon". IKINÄ.

Sen pelin voi voittaa VAIN, ja HELPOSTI(!!!!!!), jos.... on pelaamatta sitä. SE on se VOITTO. Lopettakaa se peli ja tulkaa syömään.

Sitten "kansan" - teidän Syvien Rivien, tyhmien aivopestyjen pelokkaiden toivottomien rähjäisten-likaisten tollojen, on vain lyöttäydyttävä YHTEEN joka-vitun-IKISTÄ Saatanan kätyriä vastaan. Eli kaikkea kytästä ulosottomulkunreiän ja lappuLiisan kautta "poliitikoihin" ja vanginvartijasta käräjätuomareihin. Ja NE itse on laitettava "lukemaan tiilenpäitä". Missä se yksi idiootti epäili jumalauta MINUN olleen !! MITÄ VITTUA ?!?! SAATANA. JUMALAUTA helvetin perkele saatana.

Mitä vitun vittua !?!?! "Se meni lomalle... SE O VANKILASSA! NY MÄ TIIÄN!"

Siinähän ne vaihtoehdot toki kyllä onkin aika pitkälti... sitä joko blogaa 24/7 TAI on vankilassa. Ai miin...... mitä sillä välillä muka on ?!?  Nimpä...nimpä, ei mitään.

*

Eniwei, palatakseni aiheeseen, ainut mitä tuo pullasorsa-syöttiläs-loislauma häikäilemättömiä opportunistisia vallanhaluisia Luciferin sieluja VOI tehdä on vain ...junou ?..mennä johonkin vähän sivummalle ja ehkä kanavoida niitä sossurahoja ihan kotomaan hoi polloin tileille. Ei MITÄÄN muuta. Lakatkaa ihan TAHALLAAN vitun ällöttävät läskipäät, yrittämästä elättää koko muuta planeettaa ja kippaamasta kaikkia suomalaisten rahoja ulkopuolisille....mm...MM.m.mmm..mm MM esim EeUulle !!! Mistä me "Kansa" sanoimmekin kyllä jo että "ei kiitos!" ja minkä te ohititte koppavana kuten aina. Ylimielisenä ja olankohautuksella. Tällaista se on täällä paskamaassa missä "valta kuuluu kansalle". HAhahaha hAhahaah.h.aa"valta kuuluu kansalle" !!..hAHAH AHAHAHAHAAHahAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! Aijaijaijaijaijaijaijai.. kaikkea sitä ... huh huh. Ja  huh helvetti. Hei !? Muuten ... uskooko joku ihan oikeasti tuollaista Saatanan soopaa ?! Ei kai kukaan, KUKAAN,  OIKEASTI  luule tuon olevan noin ?!?!

Eniwei. TE KAADOITTE yrityksiä, TE ESTITTE kaikkea EI-valtiollista elämästä ja olemasta, TE olette VELKAA ===> TE OLETTE VELVOLLISIA kuten mikä tahansa paskasäkki, korjaamaan ITSE OMAT rötöksenne ja jälkenne. TE saatte Saatanan SAATANAT(!!!)  M A K S A A ! TE saatte laittaa JOKAISEN tilille vaikkapa yhden M I L J O O N A N !!! Luitte oikein; mi-li-joo-nan !!

Miljoona rahaa kertaa 5 milj ei ole MITÄÄN, ei sitten YHTÄÄN MITÄÄN, eikä kertakaikkiaan sitäkä, verrattuna siihen saatanan Roopen rahavuoreen minkä heitätte eväänne hetkauttamatta joka vitun vuosi pitkin maailmaa ja mihin vitun kaarnaveneisiin ja koodaribusseihin ja kepardihattuihin ja illallisiin ja kissanristiäisiin ja neekerinpedestalisointeihin lie. Vittu että KEHTAATTE !!!  Mutta hei: kehtaattehan !! Tehän kehtaatte, tehän nimenomaan juurikin jumalauta kehtaatte; SE on se teidän JUTTUNNE. Kehtaus.

Siihen teistä ON.   Ihan äärimmäisimmissä määrin. Siksi te olette siellä missä olette.

Aatelkaa että tuo vitun vaippanaamainen VAUVANnäköinen psykopaatti-kusipää-ämmä oli äsken vielä vaatimassa kuin jokin tiukkanuttuinen demonisyyttäjä...tai Pol Pot tjns Mao tai Kim "ulkonaliikkumiskieltoa" !!!! Vittu se oli jo niin totaalinen pysäyttävä Üübertyrraninen seinä että ...no...sanotaan TOOOODELLA nätisti että se EI herättänyt mitään HYVIÄ tunteita täällä päässä. Sanotaan vaikka niin että siinä missä kytän kusipää-imbesilli on valmis silmänräpäyksessä tuhoamaan kenen meistä tahansa elämän jos ja kun "laki niin sanoo" eli oma päähänpinttymänsä ja typerä kusipänen Satanistinen maailmankuvansa ja rikollinen luonteensa ja tyhmä tyhmä tyhmyytensä, niin täällä ollaan valmiina Sisällissotaan. Kuten Amerikkalaisten on syytä alkaa olemaan. Sillä Amerikka on joko kohta a) giganttinen Orwellistinen vankileiri kuten pohjoispaskala ja kiina ja suomi TAI b) tulessa.

Ja hei ! MIKSI valtio HALUAISI ihmisille "työpaikan" ?!?!  Mikä vitun idiootti päähänpinttymä, idée fixe, tämä on !?!?

Valdelle kelpaa vallan mainiosti RUTIköyhä ja absoluuttisen vaikutusvallaton ja mitätön nahjusten ORJAlauma. SE on se sen TAVOITE for fuck sakes !! Herran tähden ja jumala ja pieksut sentään Saatanan toivottomat madot tollot !!!

JOS eläisimme siinä sateenkaarten ja keijujen ja yltäkylläisyyden maailmassa jossa te näytte elävän, jossa  valtio olisi ihmisten puolella jostain vitun käsittämättömästä ja täysin perustelemattomasta syystä, olisi se ITSESTÄÄNSELVÄÄ että tileillemme OLISI JO kilahtanut minimissään 10-tonni tai se miljoona. Sen tekisi joku JOKA VÄLITTÄÄ. Mutta tämä on vain kaunis kuvitelma TÄSSÄ ulottuvuudessa. EHKÄ Japanissa tjns voisi jotain tuonsuuntaista käydä, mutta EI ikinä täällä. Katkerien rumien ärtyisten idioottien imbesillien raivostakiehuvien finnuiittikusipäiden yhdentekevässä vitun vitun VITUN paskamaassa. Jossa ei osata kuin alistua ja palvoa alistumista ja kyttiä ja lakeja ja mahdollisimman tiukkaa ja ankeaa "kuria" ja tiukkoja ja pienimielisiä ja pikkumaisen pikkusieluisia ja ankeuttavia sääntöjä määräyksiä ja muita naurettavia kiusaamisen ja NÖYRYYTTÄMISEN metodeita. "Suomi" on, toisinsanoen, Saatanasta.  Ja Saatanan. Ja tulisi pikimmiten pommittaa kivikaudelle kuten sanotaan. Toki Suomaliahan ON kivikautinen, mutta täällä on anglosfäärin ja ruotsin ja Saksan ansiosta nyt sähköt. Joten juntit voi kiukutella keskenään mm näillä  sähköisillä välineille, ei tarvi pelkkää viinaa ja puukkoa ja "politiikkaa" käyttää enää.

Nyt voi ihan  laaAAAaajentaa ja laaajentua tänne nettiin ym.


Saatanan yhdentekevät vitun puliukot perkele.

 Jaa ja hei !! HEI !?! Kauanks teillä kestää KYTÄT, kun siinä niiiin NIIIIIIIIN vittu "suojelette" ja mitä lie, niin nin kauanko teillä jumalauta saatanan sianvittu KESTÄÄ siivota tuosta katutasolta POIS johonkin vankileirille tai keskitysleirille tai ihan vain suoraan sorakuoppaan, nuo KAIKKI vitun katujätkät ja likat !??! KUINKA KAUAN !?! 

Kauanko luulisitte että MINULLA ja muutamalla sadalla Bandiidoksella tai Helvetin Enkelillä tai Oodinin Soturilla tai jollain edes paskan väärtillä kestäisi !? Ai miin... mitä siihen menis ? Tunti ? 

Mutta vielä mitä; VALTION ANSIOSTA ja TAKIA(!!) ne PikkuPASKAT siinä aukoo aivan k ä s i t t ä m ä t t ö m ä n abysmaalisen ja jumalauta ultrapöyristyttävän kusipäisen ja alimoukan MEGAimbesillin kusipään rikollisen paskanäädän käytöksensä lomassa ja päälle sitä uppiniskaisen oppimatonta klisheisen tietämätöntä vitun suutaan. 

Kuten sanoin, ne alkoi vittuilla jo minullekin, ihan vain kun satuin ohi kulkemaan. Mutta pistimpä siinä pahimmille sölköttimille jauhoja suuhun. Mieluummin pistäisin esim hauleja kurkkuu ja luodin perseeseen tjns. Mutta valtio ? EI !! EHEI IIiiii !! Ei se. Sellainen nääx "loukkaisi Rikollisen Ihmisoikeuksia" !! Jotka niillä Saatanan Mutanteilla on. Vasurien ja muiden ilkiökusipäiden psykoottisessa paskapäässä. EI TODELLISUUDESSA mutta siellä. Siellä niillä on sellaista. "Ihmisoikeudet" tjns muuta hölynpölyä Juutalaispaskaa. "Minkä kaikki tietää".

Haistakaa saatana vittu.


Eniwei; kauanko saamme vielä nauttia noista Julkista Tilaa Valtaavista OKSETTAVUUDEN määrittävistä vitun vastenmielisistä luuseritolloista nulkeista vitun reppana-rikollismulkkupaskoista !? Jotka kerääntyy milloin mihinkäkin Mäkkien ja huoltsikoiden pihoihin, kauppakeskuksiin ja niiden ovensuihin ja joskus sisuksiinkin ennenkuin vartijat hätistää ne samana  päivänä varmaankin jo AINAKIN kuudennen kerran jne jne. Mikä tässä(kin) maksaa ?!?!

VITTU että ne tulisi jumalauta retuuttaa niin BRUTAALEIN ja kylmäävin ja ultraväkivaltaisin ottein notta en tohdi edes kirjoittaa asiasta tarkemmin ja enempää. Mutta sanon että kirveellä ON töitä, sitä  ei työttömyys uhkaa. Ja selkäsaunoja on jaettava ja VITUN lujaa !!

Oodinin juntit on nyt edes JOOOOTAIN.   Mutta ne ei ole tarpeeksi AGGRESSIIVISIA ja pro-aktiivisia ja niitä on liian vähän ja se "juttu" itse ei ole kovinkaan FOKUSOITUNUTTA toisin kuin "politiikka" eli vasemmistolaisuus ja kytät. Silloin on HELPPOA toimia kun TIETÄÄ MITÄ VITTUA  ylipäätään TEKEE !! Tämä on jotain mitä "oikeistolaisen" vitun imbesillin umpijuntin HYPERtollo sementtinen apinanpaskapää ei vain kertakaikkiaan kykene käsittämään. Siis ihan OIKEASTI, ne ei LEIKI tyhmää, ne ON tyhmiä. Ne EI KÄSITÄ tätä asiaa. Mutta ei kukaan "konservatiivia" ole viisaana ja älykkäänä ikinä pitänytkään, sen enempää kuin neekeriä tai ählämiäkään. Siksihän niitä kehutaankin heti maasta taivaaseen jos osaavat kuin lapsi, jotain ihan perustasoista tehdä oikein. Olla kulkematta esim sormi perseessään kaupungilla tai olla paskantamatta asematunneliin ja palvomatta sitä sontaläjää tanssimatta sen ympärillä. Tai jos osaavat sanoa "huwwa huommenta!" tjns.

Siinä missä Tasavertaiset ja Rasistiset Valkoiset™  tuhlaa aikaansa ja vaivaansa ja rahaansa niinkin TYHMIIN ja pölvästeihin ja VAIN siis muiden rotujen kanssa TASA-arvoisiin ja vertaisiin juttuihin ja hankkeisiin kuin ..tsh.. laskeutumaan jollain vitun autonomisella robottiautolla Marssiin ja siellä autonomisella robottikopterilla ympäriinsä kuvailemiseen ! TSSsshh .. hahah ,...haaaaah...huoh, mitä idiootteja...

Ja miten Tasavertaisia !

*


Mutta summa summarum: valtio TUHOAA "työpaikkoja", EI luo niitä. Ja se on yhtä TAHALLISTA kuin  ....no..mitä lie... mitä nyt muutakin vain.

Ja niin kauan kun se on asioita hankaloittava on asiat hankaloituva. Tämä on ihan uskomattoman yksinkertaista. Ja jos TE ette osaa toimia YHTENÄ rotuna ja laumana ja tiiminä edes yhdessä vitun asiassa, eli TALKOOHENGESSÄ niin kaikki toivo heittäkää.

1 sen tasoinen asia minkä te VOITTE tehdä ja HETI (!!!) on niin yksinkertainen että sydämeni  jättää lyöntejä tämän fiiliksen takia välistä, mikä minulle tätä aatellessa ja kirjoittaessa tulee, kun tiedän ettette pysty EDES TÄHÄN... mutta se kuuluu näin; LAKATKAA vitun tosi-idiootit AINA "äänestämästä" noita TÄSMÄLLEEN SAMOJA KUSIPÄITÄ MULKKUJA sinne vitun "valtaan" !!! Ai miin tämä lienee sen tason itsestäänselvyys ja truismi ja niin mundaanin triviaali asia että minä oletan, en voi todistaa mutta oletan, että suurin osa matelijoista nisäkkäistä ja yksinkertaisimmista linnuistakin snaijaisi tämän noin vartin tai tunnin asiaa tarkkailtuaan. Mutta te !?!? Ette vielä vuosisadan änkyröintinne ja "pään iskemisen mäntyynkään" jälkeen.


VITTU te olette toivottomia. Sissus Saatana !

Toimi...NYT...saatana !..Nyt...ei !..vaanNN..N Y T !..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti