maanantai 30. huhtikuuta 2018

Juhan Af Vittupää

Ilmoitan vain että Juuhanista on tehty taas (valitettavasti!) näköhavainto.

^^  Siinä se typerä Saatanan vitun vittupäinen VITUN VITTU(!!) (HAISTA VITTU!!) poistuu "vähin äänin", piertyään ja paskannettuaan köyhien ja kurjien liian ilmaiseen ja ravitsevaan hernekeittoon ja kaadettuaan kulkukoirienkin kupit ja kissain astiat myös, ja komenneltuaan Kaikkia Kaikkialla, Mahtikäskyllään, koska on niin (vitun!) Mahtava ja Suuri ja Mahtava !
Vierellään joku ...en tiä kuka, ehkä joku "siideripissis" (muistatteko TUON käsitteen / sanan ?) tai ehkä Sam Heedber, en tiedä varmaksi kumpi on ISOMPI, Juuhan vai Säm, mutta läskejä plösöjä typeriä aivottomia ja tympeitä, tynnyrillisiä ärsyttävää "rankkia" / paskaa ne on silti ja joka tapauksessa molemmat vitun muulit.
Säm vähemmän HAITALLINEN toki. Ainakin jos ei pyri suomlannissa sille "alalle" jota hän kai sitten "hallitsee". Eli missä öykkäröi ja häiriköi, silloin kun ei itse änge lavalle "oleen hauska ja näi.........jou!".


Mutta eniwei, siinä on. Juuhan Af Vittupää. Menossa lutkuttamaan Pipilän rumaa ja miniatyyrista Körtin mulkuntyngänvartta, ja ehkä kopeloimaan vähän kassejakin ? Hei ?! Miksei !
Ja ottaan muilta "kaikkee pois ja näin" koska ei ne niitä tarvi tai ansaitse tjns. Kyllä Juuhan kuulkaa tietää ! Se on fiksu kuin "koirankakkapussi" johon on höngitty pahanhajuista ilmaa.

Ja ! Ja !! Jahahahaaa, luulitte kuvauksen olevan jo ohitse vai mitä ? Eikö !?..AHAHAHA...aijai.. no joo, no ei. Ei se o. Niin nin; ja jolle on laitettu huonosti tai ainakin vain osittain, istuva, puku päälle. Toisin kuin itse HERRA ! HERRA ISO HERRA, HERRA SUURIHERRA HERRA HERRA !

Herran perkele H E R R A !

Joka lähinnä siiis "työkseen" ISTUU. Ja painelee nappia ja ärsyttää kokonaista "Kansaa" ja "maata" ja kulttuuria ja elämänsfääriä ja pohjoista valtavaa maa-aluetta, ja häiriköi ja luo ÄRSYTTÄVIÄ ja sydänlihasta kuolettavia esteitä ja haittoja päätöksiä ja päästöjä ja kieltoja ja estoja ja estoja ja pakkoja ja sen sellaista, junou; kaikkea mitä Hoi Polloi niin rakastaa ja tarvitsee.

Jonka takia "hoi polloi" TARVITSEE laittaa "uuniin".


Haistakaa Kaikki Vittu !!

Ja...
....Kiitti.


Ps. Katsokaa ny vittu noitakin, noita sen vitun typeriä saatanan vitun perkeleen hevonhelvetin vitun tynkäjalkoja ! NÄYTTÄÄKÖ ne joltain vitun TYÖNtekijän saati sitten jotenkin "sporttisen" ihmisen jaloilta ?!
Vai joltain kurjilta ja typistyneiltä, surkastuneilta (käyttämättömyydestä ja liiasta rasvasta yms roinasta)  kokoon käpristyneiltä saatanan RUMILTA vitun tumpeilta ? Ja kuin joltain skilileffan hirviön peniksiltä.
Kuin jaloilta joiden päällä on vain ..............junou, istuttu ! SUUUUURI paino on vain LEVÄNNYT niiden päällä, kuten "Eduskunnan" tuoliparkojenkin, ja siinä kyseisen rikollisjengin päämajan liepeillä olevien kahviloiden ja muiden kurjien vitun räkälöidenkin penkeillä.

Mutta on vain ajan kysymys kunnes se joutuu itse listalle, "menyylle", kun "viljaporsas" loppuu varastosta jossakin Kreikkalaisessa syöttölässä.Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti