tiistai 24. huhtikuuta 2018

Saarna ja Linkki Hankikseen 24.04.2018

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/

Käykää tuollakin kääntymässä piruuttanne. Ainakin 3 uutta kirjoitusta on ihan hyvä lukea jos on niin tautisen tyhmä että TARVITSEE kyseiset tiedot ja sanat ja näkemykset todella lukea jostakin itsensä ulkopuolelta, mutta hei; tyhmistähän maailma koostuu. Ja niiden todellakin TARVITSEE !Entä Harkimon ja Jungnerin hanke? Onko sillä tulevaisuutta? Ei ole. Herrat eivät näytä olevan tietoisia siitä, että heidän artikuloimansa ongelma on ollut politiikan teorian ja tutkimuksen ydinongelma kautta aikojen. Se on: poliitikot eivät noudata kansalaisten poliittista tahtoa. Siihen ei ole yksinkertaisia ratkaisuja


Hankamäkikin LÄHES siis tajuaa ongelman. ONGELMAN on; "politiikka". Piste.

Kykenemättömyys vain OLLA, ja tehdä asiat SUORAAN ja an sich, ja itsenäisesti ja kyselemättä ja selittelemättä ja luottaa muihin, kykenemättömyys "noudattaa Taoa" ja sikäli Itseä ja Jumalaa.

Kyse on TYHMIEN muulienpaskantamien älykääpiöiden ääliöiden, eli teidän Suuren Massan, ultrakusipäisestä typeryydestä. Ja sen langettaminen tämän ulottuvuuden "persoonienne" ylle on TAHALLISTA. MINÄ taistelen tässä siis paitsi kaikkia teitä; Luojaa itseään vastaan !!!!!

Minä OLEN, Prometheus. Tavallaan. Mutta te olette typeryydestänne niin härkäpäisesti ja pinttyneesti kiinnipitäviä älykääpiöitä aggressiivisia pikkusieluisia ja mielettömiä, pelkureita ja OLETTELIJOITA, ettei teitä VOI auttaa.

Säpsähtelette hysteerisinä ja PANIIKISSA, milloin mistäkin yhdentekevyydestä, kuin villieläin, ja sitten alatte OLETTAEN (olevanne mm oikeasssa / hoksanneenne asiain tilan) sättimään ...minua kenties, kun kehtaankin tuoda TOTUUDEN sinulle, SINULLE(!!!), suoraan, henkilökohtaisesti ja pyytämättä ja yllättäin ja koska olen; ihan vitun ällistyttävän REILU.
Jotain mitä te vitun lantakasastasiinneet munapäät kusiläntit tundrajuntit finuiitit sontapäät ette saata käsittää sen enempää kuin sietääkkään. Se on jo mm "heteromiesten"(?) jonkinlaisen faijakompleksin päällekäyvää ja vastaista tjns jne.
Junou; samoja ongelmia kuin tarhaikäisillä kiusaajilla ja muilla pullistelevilla kiveksilläänajattelevilla känniläisiskän siittämillä älykääpiöillä öykkäreillä ja kaikilla ei valkoisilla roduilla. Kuten suurin osa "suomalaisista".

HASITAKAA alivertaiset VITTU !

Vittu te olette SIETÄMÄTÖNTÄ tuskaa ja sietämättömiä aliapinoita !!! Minä asuisin mieluummin kirjaimellisesti vaikka Apinoiden Planeetalla, kuin teidän tunkkaisessa seurassanne. Jossa KAIKKI kaunis ja älykäs ja kekseliäs ja abstrakti ja hienostunut ja ylevä ja hienovarainen ja kärsivällinen ja sen sellainen, kuolee ja tukehtuu VARMASTI. Ja TOTUUS ja totuuden ja sikäli OIKEUDEN mukaisuus, ihan ensimmäisenä ja varmasti.
Ja jos ei MISTÄÄN muusta syystä niin naisten takia. Tavalla tai toisella.
Oi, että minä sitten vittu vihaan ja INHOANKIN naaraita ! Ette uskoisikaan. VITUN APINAT SAATANA ! Jukolauta mitä piinkovia pikku-kusipäitä ja miten materiaalisen mekaanisia sieluttomia koneita ne voikaan olla !!!!!!

Jos on jokin "ihmisen lankeemus" on se NAISEN syy ja vika, exklusiivisesti. Sekundäärisenä syynä heteromiehet jotka eivät vain kertakaikkiaan VOI, pysty, eikä kykene, elämään ilman että pääsevät välillä laittamaan typerän mulkkunsa pimppiin.
VITUN IDIOOTIT.  Mutta jos se on koko ELÄMÄN menettämisen arvoista SINULLE, niin hay, antaa palaa(!), mutta ÄLÄ tuhoa MINUN elämääni tai kenenkään muunkaan  tuntemattoman ja sivullisen, OMAN HEIKKOUTESI takia vitun nyrpeä älykääpiö. Ja vitun apina.

-

Ja mitä Hankis tuolla jankuttaa omalla piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkän piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkäveteisellä Akadeemisella Tyylillaan, mm miesten syrjäytymisestä yms, on totisinta totta ja itsestäänselvää kai jo kaneillekkin ?
Mutta asioilla voi olla myös syy jota KUKAAN, muu kuin minä ja muut "näkijät" ja "profeetat", teistä ei ikinä tulisi edes AJATELLEEKSI asioiden oikeina SYINÄ. Kaikkea nähkää "valvotaan" enemmän tahi vähemmän, ja minä SANON tämän, vaikka miten "ateistisia" idiootteja olisitte, VÄÄRÄSSÄ olette ja tiedätte sen kyllä syvällä syvällä sisällänne itsekkin. Joten siinä missä te Maailman Typerykset huidotte tuulimyllyjä vastaan ja tappelette keskenänne ja syyttelette toinen toistanne; minä katson suoraan SIIHEN Syylliseen. Jumalaan.

Luciferkin, sikälin kun se oikeasti tarkoittaa mitään, on toissijainen Luojaan nähden, TIETENKIN. Luoja se on silloin senkin luonut; ihan TASAN TAHALLAAN !

HUOMATKAA TÄMÄ nyt jo perkeleen imbesillit saatana !!!

KAIKKI TÄMÄ ON TAHALLISTA. Kaikki tämä on "Elämän (tympeää!!!) Draamaa". Totaalista typeryyttä ja NURINKURISUUTTA ihan TAHALLAAN.
SIKSI typerät ja kuvottavat ja luotaantyöntävät ja rumat ja kelvottomat ja ne jotka tulisi viipymättä eutanasioida; saavat pitää täällä jumalauta valtaa ja "jöötä" muille ja muiden yllä. SIKSI.

Ja koska...kukaan ei yleensä TEE mitään sille. Ja jos tekee; täytyy alkaa MURHAAMAAN Poliisiviranomaisia. Plain and simple.

Ja te ette suurimmaksi osaksi ole siihen valmiita. Liekö teillä edes aseita ? Kuten Poliisiviranomaisilla Kytillä on.
Ja niillä on niitä aivottomia räksyttäviä maaplaneetan typerimpiin kuuluvia HAISEVIA vitun elukoita mukanaan, jotka HAISTAVAT jonkin vitun atomin, miljardien kilometrienkin päästä. JA niitä on MONTA, toisin kuin sinun jengiäsi luultavasti ? Ja ne on valmiita TAPPAMAAN vaikka ovatkin VÄÄRÄSSÄ ja itse niitä Piruja ja Paholaisia ja sellaisten kätyreitä ja puolella.

Hei; teretulemast Maahan !
Tälläst täällä vaan on !
Eniwei......
...Jos joku teistä luulee ilmassa olevien taipumusten, mitä Hankamäki kutsuu ÄRSYTTÄVÄSTI nimellä "tendenssi", "tendenssi" on enklantisuomea eli suomlantia ja se tulee sanasta "tendency" ja on SUOMEKSI ja EI "akateemiaksi"  TAIPUMUS tai SUUNTAUS ja yleiseksi laajentunut yleensä umpityerä TAPA, elää ja olla ja nähdä ja tehdä asioita. Niin nin jos joku teistä luulee noita asioita HYVIKSI, mitä Hankamäen robotti tuolla kuvailee niin luopukaa vain ja lakataa hengittämästä samantien. Se olisi muutenkin ihan suotavaa teistä Leijonan Osalle.

Suksikaa hei vittuun !? Jos..viitti...? hei ? Viittittekö ?! Kiitti !


Tämä "leikki" ei      IKINÄ     muutu.  MIKSI ?!?! Siksi että sen SALLITAAN jatkua ja ÄRSYTTÄÄ meidät Oikeat Pyhimykset ja tietoiset sielut täällä taustalla, järjiltämme ja totaalisiksi RAIVOHULLUIKSI.
Tyhmät ja kaikin tavoin, myös fyysisesti, hitaat, typerät köntykset .....well my my, nehän on oikein "luojan lemmikkejä" nähdäkseni ! Nehän tekee mitä parahinta "työtä" tuhotessaan suurempia ja ylempiä sieluja ja ärsyttäessään meitä niin että joudumme henkisesti kutistumaan ja hajoamaan raivostaporiseviksi atomeiksi, tätä kutsutaan Maaplaneetalla nimellä "henkinen KASVU" !!
THAHAHAHAaaaaaaaa...aijai...sanoinhan että ihmiset on typeriä NURINKURISIA pikku kusipäitä paholaisia.

JOS haluatte totuuden ilmaiseksi siitä mikä näyttää olevan AINOA keino tehdä MITÄÄN uutta ja erilaista ja miten revetä VAPAAKSI, se on tämä; kerää mahdollisimman SUURI MÄÄRÄ mahdollisimman MEGARIKKAITA, tyyliin Trump ja Saudit ja Maailman Juutalaisuus, yhteen - ja perusta niiden kera hampaisiin asti aseistettu ja OIKEANLAISILLA käsityksillä elämästä, kuolemasta, tietoisuudesta ja tästä tympeästä fyysisestä maailmankaikkeudesta, varustettu  jonkinlainen "maa" tai saari tai jokin "siirtokunta", ja pidä niitä loppuja silmällä jatkuvasti ja tiuhaan tahtiin ja melko kattavasti.

Pitäydy selibaatissa mahdollisimman totaalisesti ja ajattele ja ajattele ja tarkkaile ja opi ja lue ja mieti ja tarkkaile ja sovita se siihen mitä jo tiedät jne jne jne. ÄLÄ ole tyhmä, ÄLÄKÄ kiellä itseäsi tai edes APINANluontoasi, vaan pyri vain saattamaan se ja "varjosi" jonkinlaiseen sopivaan tasapainoon. ÄLÄ usko aavikkojumaliin vaan siihen ainoaan oikeaan mulkvistiin. Se ei ole mikään ihmishahmo vitun lapselliset apinat, mutta se ON todellinen ja kyttää tuossa KOKO AJAN olan yli. Minähän SANOIN; minä T I E D Ä N tämän. Minä EN OLE niitä jotka puhuvat mutteivät tiedä, enkä ikinä PUHUKAAN tästä. VAIN jos satut tämän lukemaan, saat osittain nyt tietää. Kiitos MINUN.
Vitun typerä Perkeleen mulkku. Haista saatana vittu.
Kiitti.

Niin ja; jonkinlainen miinoitus sen siirtomaan ympärille on täysin suositeltava. Ei ainakaan pahitteeksi.

Tuo on sellainen Perusjuttu.


En halua pureutua sen syvemmin tähän. Nyt, enkä täällä ilmaiseksi ja enemmän tai vähemmän anonyyminakin vielä. Te olette Luontaissyntyisiä VARKAITA ja VARASTATTE vain tämän kaiken ja kiistätte sitten mitä "rehellisimmin" ja vilpittömimmin, sen myöhemmin, ihan pokkana ja ehkä kolmasti.(Mistä TUO johtuu !? Kiitos kysymästä; suurimmaksi osaksi siitä että ette ole koskaan käyttäneet yhtäkään TUNTIA elämästänne laittaaksenne ITSENNE kuriin, vaan keskittyneet kurmoottamaan TOISIA. Ja täten on SISÄINEN APINANNE TÄÄÄÄÄÄYSIN valtoimenaan sinkoileva itserakas kusipäinen vähämielinen imbesilli.)
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti